Pun Mesec u Devici povoljan za pročišćenja - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Pun Mesec u Devici povoljan za pročišćenja

Od 22. Februara sa Punim Mesecom u Devici lakše možete da se rešite nekih loših navika koje se pre svega tiču zdravlja i odnosa prema zdravlju. Takođe možete promeniti i nešto u radnim navikama i iskorigovati ono što je loše u svakodnevnoj organizaciji i životnoj rutini.

 

 

Posle Mladog Meseca uvek nas čeka Pun Mesec , bez izuzetka....to je Mesečev ciklus, to je životni ciklus...Od 8.Februara i Mladog Meseca u Vodoliji do Punog Meseca u Devici prošle su dve nedelje... Mlad Mesec je astrološki konjukcija Meseca i Sunca, Pun Mesec je astrološki opozicija Meseca i Sunca. 

Kulminacija onog što je započeto u vreme Mladog Meseca...

Pun Mesec je kulminativna faza, faza spoznaje, ciklus je stigao do kraja i nastupa zastoj u akciji, a našem organizmu je potreban odmor, naša volja slabi, energija se prazni a naš metabolizam se menja, ovo je pravo vreme da se poslovi završe.....Ovo važi za svaki Puni Mesec...

Pun Mesec će se dogoditi 22.Februara u Devici na 3* u 19:20 CET

Dve energije jedna naspram druge! Analitična i prkatična (Devica) i samilosna (Ribe). Najbolje je pronaći ravnotežu između ove dve suprotne energije. Od Device "uzeti" praktičnost i analizu, ispitati sve što je neophodno, a od Riba "uzeti" samilost, verovanje, malo mašte i intuicije... Ne morate se ni po svaku cenu držati zemlje, praktičnosti, posla, zdravlja, higijene, rutine.... niti samo vode, osećanja, nepraktičnosti,  lenjosti...Neka se pomešaju zemlja i voda....

Ovaj Pun Mesec će nešto više osetiti: Device, Ribe, Blizanci i Strelčevi... i svi oni koji imaju neku planetu na oko 3* ovih znakova!

Energija ovog Punog Meseca na neki način iskušava realiste (Devica) i sanjare (Ribe)....nešto kao dilema biti vredan ili prepustiti se snovima i sanjarenju... Najbolje je ne birati stranu već pronaći ravnotežu...Ovo je opozicija.....zamislite most i dva kraja tog mosta....nađite se negde na sredini mosta....

 

Dakle ovo je energija kulminacije i neka vrsta obećanja ispunjenjaonog što je započeto Mladim Mesecom. Moguć je neki završetak - nečega. Kraj nečega može da bude početak novog i boljeg.... Kraj neke situacije u kojoj ste bili, kraj nekog posla, i početak nekog novog takođe ili samo kraj jednog ciklusa i početak novog..

Sa jedne strane je energijaDevice - briga o fizičkom zdravlju, potreba za redom, radom, urednošću, potreba da se bude uslužan, sa druge strene energija Ribapotreba za duhovnošću, duhovnim zdravljem, vizijama, snovima. Devica se više bavi svakodnevnim ovozemaljskim stvarima i poslovima, Ribe su više za neki viši svet i um.Rutina i viši um na suprotnim stranama. Sama opozicija donosi neku vrstu krize - krizu svesti... Baviti se svakodnevnim stvarima i životom ili onim drugim tamo negde u snovima, emotivno satkanim... Posao ili emocije da prevedem na običan jezik!!! Ili ćemo se baviti poslom i zdravljem ili emotivnim pitanjima, tajnama nekim...to donosi ova opozicija ili Pun Mesec. Ali ovde je pre svega bitno da ne preovlada niti jedna strana ove opozicije, kao i uvek reći ću vam da je potrebno pronaći ravnotežuizmeđu suprostavljenih strana... Sa ovom opozicijom možete biti praktični  (Devica) ili nepraktični (Ribe)...ili biti nešto između...Rad ili nerad... Zdravlje ili nebriga o zdravlju....

Pun Mesec je simbolično osvetljavanje...naših života i onoga što smo "sakrili"....U naredne dve nedelje ćemo otkriti tačno šta je to što je bilo skriveno negde u našoj svesti...

 

Pun Mesec će mnogi doživeti kao krizu, nervozu... emocije - jake intezivne...

Od ovog Punog Meseca pa u narednim danima do sledećeg... napravite plan i brinite se o svom zdravlju (fizičko telo) i duhovnom zdravlju - Devica/Ribe....brinite se o stanju tela i duha (um)....Bez panike....sve u smislu bolje sprečiti nego lečiti....

 

 


 

U ponedeljak, 22. februara u 17 sati, počeće 15. lunarni dan, kada se ne treba prepuštati tuđoj sugestiji i uticajima, kao ni biti pod tuđim emocijama, posebno zamerkama, kritikama i prebacivanjima, zbog punog Meseca u Devici. Ovo je dan kada Mesec postaje sasvim pun oko 19,20 sati, i to na 3. stepenu znaka Device.

Devica je promenljiv znak vezan za zdravlje, posao, čistoću, svakodnevne navike življenja, pa na tim područjima sada treba nešto raditi. Energije ima puno, ali i nemira, napetosti i nervoze, tokom ovog dana punog Meseca.

Povoljno je da se pred pun Mesec rade pročišćenja, i da se sa njima krene već od jutarnjih sati. Također, dobro je tokom dana biti umereno aktivan, a poslepodne, nakon 17 sati, pasivan. Kada je pun Mesec u Devici, ima više straha, brige i uznemirenosti, i kako biste se sa njima mogli nosili, potrebno je da se bavite nekom vrstom opuštanja i čišćenja, kako mentalnog, tako i fizičkog.

Merkur, kao dispozitor punog Meseca u Devici, je u Vodoliji, gde naviru ideje i gde ima mogućnosti da dobro sagledavamo stvari, dođemo do saznanja, informacija ili osoba, koje nam mogu olakšati situaciju u kojoj se nalazimo. One mogu doneti da se lakše nosimo sa svim emocijama koje ne možemo da kontrolišemo, posebno sa strahom i nemirom.

Kako je Sunce u Ribama, važno je da osluškujemo svoju intuiciju, svoj osećaj šta je ono što nam treba da se bolje osećamo, da smanjimo strahove, te se izborimo sa negativnim emocijama, nemirom, nezadovoljstvom, a koje može do donese pun Mesec u Devici.

Slušajte intuiciju koja vas upućuje – šta je to što trebate da preduzmete da smanjite napetost i dođete do unutrašnjeg mira, kao i koji je način da pročistite sebe, da biste se bolje osećali.

Pun Mesec u Devici lakše ćete podneti ako koristite manje tečnosti i budete umereni u svemu, posebno u ishrani, ali i u zahtevima koji postavljate sebi i drugima. Izbegavajte kritiku i samokritiku, i tako ćete već umanjiti mogućnost neslaganja i suprotstavljanja sa drugima.

Posvetite više pažnje svom zdravlju i svom unutrašnjem miru, tako će vam biti bolje i lakše ćete podneti nepovoljne uticaje. Pokušajte da prekinete sa nekom lošom navikom, koja se tiče zdravlja. Dobro je u ponedeljak, 22. februara uvesti neka samoograničenja, kako u ishrani i u nekim štetnim navikama življenja, tako i u ispoljavanju osećanja.

Ako to uradite, i ako se ne predate osećanjima tuge, nezadovoljstva i anksioznosti, onda ste u stanju da energiju ovog punog Meseca pretočite u nešto što može da vam u naednim danima postepeno menja zdravlje na bolje, ili utiče povoljno na vaše posao.

Možete sve to postići, samo budite svesni svega što može da se pojavi ovih dana. I tada tražite svoj način da to umanjite negativne uticaje, uz naravno želju da to postignete. Vredi pokušati.