Februar 2016. - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Mlad Mesec u Ribama i Prstenasto Pomračenje Sunca

Još jedan Mlad Mesec- konjukcija Sunca i Meseca na 8* Riba, ovog puta i Prstenasto pomračenje Sunca. Svaki Mlad Mesec je nova šansa da nešto otpočnemo , Ribe su i znak vere, moć sugestije i autosugestije je vrlo velika i zato dočekajte promene koje dolaze sa radošću i verujte da je moguće ostvariti ono što želite.

Opširnije...

Mesečeva polusenka u Lavu

Prvo pomračenje ove godine je 11.februara kad će Mesec sa 22* Lava napraviti opoziciju na Sunce koje je na22* Vodolije. Pun Mesec imamo svakih 28 dana, ovo je nešto drugačije jer je u pitanju Pomračenje Meseca, odnosno polusenka, nije totalno pomračenje.

Opširnije...

Pun Mesec u Devici povoljan za pročišćenja

Od 22. Februara sa Punim Mesecom u Devici lakše možete da se rešite nekih loših navika koje se pre svega tiču zdravlja i odnosa prema zdravlju. Takođe možete promeniti i nešto u radnim navikama i iskorigovati ono što je loše u svakodnevnoj organizaciji i životnoj rutini.

Opširnije...

Tri planete menjaju znak

Najpre je Merkur u subotu 13. Februara u 23h 41’ prešao u Vodoliju, a zatim mu se u sredu  17.februara u 05h 16'pridružuje i Venera. Na kraju sedmice u petak 19. Februara u 06h 33' i Sunce menja znak i prelazi u Ribe. Sa Merkurom i Venerom u Vodoliji bićemo mnogo opušteniji i optimističniji, a sa Suncem u Ribama mnogo saosećajniji.

Opširnije...

Venera aktivna u mesecu ljubavi

Posle Mladog Meseca Venera stupa na scenu. U sredu 10. Februara Venera je u lepom aspektu-trigonu sa jupiterom koji je retrogaradn u Devici. Ova energija Venere i Jupitera širi ljubav i taman kad treba pred '' dan zaljubljenih'' svi ćemo osetiti magiju ovog aspekta.

Opširnije...

Turbulentno u vreme Mladog Meseca

Vikend pred Mald Mesec biće zaista uzbudljiv i pun egazktnih aspekata. U subotu Venera konjukcija Pluton u Jarcu, Sunce u Vodoliji sekstil Uran u Ovnu, Merkur u Jarcu trigon rxJupiter u Devici I na kraju dana Venera u Jarcu kvadrat Uran u Ovnu. U nedelju Sunce iz Vodolije u kvadratu sa Marsom iz Škorpije koji je u sekstilu sa Venerom  u Jarcu . U ponedeljak nekoliko sati pre Mladog Meseca koji je u Vodoliji imaćemo još I sekstil Venere I kirona da zaleči neke rane ukoliko ih je bilo u svoj ovoj gužvi na nebu.

Opširnije...

Tri sekstila donose nalet pozitivne energije

U istom danu 03. Februara tri egzaktna sekstila doneće nam dosta pozitivne nergije i stvoriti povoljne prilike da se u mnogo čemu i ostvarimo. Mars je u 11h 53' na 16* Škorpije i gradi sekstil sa Plutonom iz Jarca, zatim u 13h 32' Merkur na 18* Jarca sekstil Kiron na 18* Riba i na kraju u 19h 17' Sunce na 14* Vodolije sekstil Saturn na 14* Strelca. Dobra je ovo energija iako su aspekti kratkotrajni osetićemo svi pozitivnu energiju.

Opširnije...