Zadnji trzaji rxSaturna - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Zadnji trzaji rxSaturna

Saturn je ušao u Strelca 23.decembra 2014. Retrogradno je krenuo sa 4* 14.marta 2015. Nakon toga vrati ose u Škorpiju 16.juna 2015., sa 28* Škorpije kreće ponovo napred 2.avgusta iste godine. Ponovni ulazak u Strelca je 18.septembra 2015. U Strelcu će saturn ostati do 2017. U martu ove godine Saturn je sa 16* Strelca krenuo u svoj još jedan retrogradni hod i sada 13.avgusta kreće direktno, odnosno stacionira se direktno sa 9* Strelca. U istom danu Saturn će biti i u kvadratu sa Vernerom , a dan kasnije Venera u opoziciji sa Neptunom.

 

13.Avgust 11:49: Saturn u Strelcu kreće direktno

Konačno Saturn kreće napred....Zapravo Saturn će biti direktno stacioniran... To što će Saturn biti direktno stacioniran znači da je prošlost aktuelna više nego obično. Ovako položen on skreće pažnju na sebe posebno ako nije dobro aspektovan. "Zaustavlja se na trenutak" i pred kretanje napred u naše živote stavlja sva moguća iskušenja, teške teme, blokade, strahove, mržnje i neku našu nerešenu prošlost... Stavlja ispred nas pitanje i dilemu: Da li smo naučili sve njegove lekcije!!! Šta je hteo od nas u ovo vreme njegovog retrogradnog hoda?   Da li smo preuzeli odgovornost  za svoju sudbinu? Dakle, neće samo đaci na popravni, biće i onih koji su davno napustili školske klupe koji će možda na jedan drugačiji popravni ispit....onaj koji nameće Saturn, posebno ako lekcije nisu savladane!

Ono  što je retrogradnim procesom zaustavljeno, zakočeno, komplikovano sada bi trebalo da krene napred. Ako ste savladali lekcije RxSaturna biće vam lakše, ako niste ko zna....tu je popravni!

Generalno Saturna vezujemo za karijeru (vladaoc kuće karijere u prirodnom horoskopu), za neki uspon, položaj, status, ego... Sada je vreme da su tu nešto dogodi... Sve već prema "zaslugama" ili prema aspektima, ali zavisi i od toga koliko ste bili vredni učenici i koliko ste i da li ste uopšte savladali lekcije Saturna kada vas je vodio kroz prošlost! 

Ovo stanje stacioniranosti pred kretanje napred - direktno, otežava mogućnost pretvaranja u smislu da ne osećate šta se dešava... Saturn je tu neumoljiv.... Mnogi bi mogli da se "raspadaju" pod ovim pritiskom....možda da budu pod velikim emotivnim i mentalnim pritiskom, poneko i fizičkim!!! Čuvajte svoje zdravlje!!!

Ukratko: Ako ste savladali lekcije RxSaturna blago vama, ako niste ko zna....sledi vam ili još učenja ili neki popravni ispit.... "Ko je najgori od sve dece" ostaje nam da saznamo....

 

 

 

13.Avgust 16:30: Venera kvadrat Saturn

Venera u Devici, Saturn u Strelcu na 9*

Kada dođe ovakav tranzit obično se suočimo se nekim pitanjima ili događajima....Ako ste u vezi dođe ono vreme kada se zapitate da li ste voljeni ili da li vi volite. Dođe osećanje odbačenosti... kada imate utisak da vas partner ne voli ili možda vi više ne volite. Čće je ovo neka vrsta povlačenja zbog unutrašnjeg osećanja da ćete biti odbačeni...Ono "u strahu su velike oči"....Kada ljubav nije dovoljna...

Neke veze posebno one dugotrajne mogu ući u krizu, može se javiti osećanje da vas partner guši...Ili ljubavi imate....ali nemate kome da je date. Ako ste sami neko duže vreme....sa ovim aspektom dolazi pitanje: Zašto sam sam/sama?

Bilo da ste sami ili u vezi

Dođe vreme kada vam neki odnosi (bilo koji) postanu teški, kada izbegavate neke ljude... Uvuče se u vas neki umor, neka težina, hladnoća....kod nekih i neki strahovi... Svi odnosi posebno oni sa bliskim ljudima, porodični, prijateljski, poslovni mogli bi da se"ohlade", mogao bi da nastupi period praznine....Saturn ovde donosi pravila, obaveze, a Venera nije u tom "fazonu". Ljubav nije u fazonu pravila. Venera ne voli da bude u ovoj poziciji, guše je pravila i nametanje obaveza. Ovaj tranzit je tu da sagledamo šta hoćemo od života (ljubavi, vrednosti), šta zaista želimo (Venera). Saturn je tu da nametne obaveze u ulozi sazrevanja, preuzimanja odgovornosti, kada je u ovakvom aspektu (kvadrat), otežava naše odnose (Venera). Donosi hladnoću, krutost, autoritativnost. Potiskivanje ljubavi, još teže je pokazivanje emocija i ljubavi uglavnom iz straha od odbačenosti (koga je zmija ujela i guštera se plaši). Period emotivne i fizičke apstinencije. Mnogi od vas će po sopstvenom izboru poželeti ili će se stvarno udaljiti od drugih, samoća bi mogla da bude izbor pod uticajem ovog tranzita...Dugogodišnje veze ili brakovi mogli bi biti na velikom ili malom iskušenju. Ovde mi na pamet pada Mir Jam i Samac u braku .

 

 

14.Avgust 19:03: Venera opozicija Neptun

Venera u Devici, RxNeptun u Ribama na 11*

Ko može više od Neptuna da zbuni Veneru. I dokle je Saturn hladi, Neptun je zavodi...On ne poznaje granice, on ne mari za razum (Devica) puno... on razlaže, rastače. On će vas odvesti u snove, u maštu, ali i u iluziju, obmanu. Popeće vašu ljubav na pijedestal. I može doneti ili čudo i čaroliju ili razočarenje. Ko može bolje da opusti Veneru od Neptuna, da joj skrene misli sa analize. Ne mora sve baš da bude objašnjeno i razjašnjeno. Neptun je tu da je odvede negde gde nije bila, a gde je potajno želela da bude. Neptun donosi magiju, donosi i masku, nudi ružičaste nočari...

Mogao bi ovaj aspekt da iskrivi sliku stvarnosti. Da, mogao bi... Možda ako to znate ako ste svesni toga, možda ovaj aspekt i ne treba svrstati u loše. I onako traje samo dan dva. Sa Venerom u Devici i njenom čvrstom stajanju na tlu (energija zemlje), uopšte neće biti loše malo otplivati u vode Riba, naravno Neptun će pomoći... Još je i retrogradan, ko zna kakvu ulogu prošlost može da odigra ovde

Ako niste umetnici, muzičari, pesnici kojima ovaj aspekt donosi neslućene mogućnosti, onda pustite muziku u vaš život, pogledajte neki film, opustite se, ne razmišljajte previše.... ima vremena i za analizu i za razum. Sanjajte.....i setite se da se neki snovi mogu ostvariti....

I budite saosećajni...pomognite nekome....tako je najlakše "prevariti" ovu energiju.... 

 

 

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala