Mars se ponovo u Strelcu - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Mars se ponovo u Strelcu

Dugo je Mars bio retrogradan što od svih planeta najteže podnosi. Mars je planeta akcije i direktnog ispoljavanja pa sve što je usporeno izaziva detruktivnost i pucanje iznutra. Dugo nas je mučio retrogradni Mars, posebno dok se unazad vraćao kroz Škorpiju. Mars je već neko vreme direktan, ali do 2.avusta se kreće Škorpijom kada će promeniti znak i preći u Strelca, proćiće još neko vreme dok Mars potpuno izađe iz senke retrogradnosi i dok nas u potpunosti popusti pritisak, ali i sama promena znaka i energije iz vode u vatru, iz Škorpije u strelca biće pozitivna i trebalo bi na sve da ima uticaja, naravno na neke znake i one koji imaju planete na početnim stepenima imaće mnogo jačeg uticaja jer se tu radi o egzaktnim aspektima.

 

Mars, planeta akcije i energije, koja se više od dva meseca "šetala" po poslednjim stepenima Škorpije, a dugo je bila i u retrogradnom hodu, 2. avgusta, vraća se u Strelca, znak kontakata sa strancima. Iako je to mnogo udobnija pozicija za ovu planetu, već početkom nedelje Mars obrazuje napete aspekte sa Plutonom u Jarcu i Uranom u Ovnu, koji upozoravaju na oprez sa finansijama, zato, bolje izbegavajte nepotrebne troškove i podizanje kredita, više štedite, a manje trošite.

 

U drugoj polovini nedelje, Mars se približava retrogradnom Saturnu, planeti odgovornosti i ambicije s kojom pravi konjunkciju. Ovaj aspekt usporava snagu Marsa, kao da jednu nogu držite na gasu, a drugu na kočnici, pa bez obzira na vašu inicijativu i energičnost, možete imati osećaj kao da tapkate u mestu. Sve ide nekim usporenim ritmom, pa mnogi dogovori, poslovi i sastanci mogu da se odlažu ili prolongiraju...

Svetla tačka je sekstil između Marsa i Jupitera u Devici, zbog čega naše sportiste očekuje uspeh, naročito na takmičenjima u inostranstvu.

Konjunkcija Marsa i Saturna, do 9. septembra, utiče na sve znake, a posebno Ovnove, Škorpije, Strelčeve, Jarčeve i Vodolije.

OVAN (21.3.- 19.4.)

Vaš vladalac Mars koji upravlja i vašom kućom strasti i novca, blizu Saturna, nagoveštava mogućnost poznanstva na nekom putu sa harizmatičnom, ali ljubomornom osobom. Izbegavajte konflikte sa Ovnovima i Jarčevima.

BIK (19.4. - 20.5.)

Konjunkcija planete seksualnosti, Marsa i Saturna u vašem astrološkom polju strasti i novca, podstiče partnerovu posesivnost koja može da dovede do rasprava. Izbegavajte rizične finansijske transakcije.

BLIZANCI (20.5. - 20.6.)

"Spoj" Marsa i Saturna u kući ljubavi, nagoveštava mogućnost ulaska u vezu sa osobom koja nosi uniformu na poslu. Rastu vaše šanse za odlazak na stručno usavršavanje u inostranstvo.

RAK (20.6. - 22.7.)

Zbog pozicije Marsa i Saturna, vladalaca astroloških polja karijere i ljubavi, dominirate u poslu, naročito ako se bavite privatnim biznisom. Oslonite se na jednog Strelca ili Jarca.

LAV (22.7. - 22.8.)

Mars u vašoj petoj astrološkoj kući, pod uticajem Jupitera, donosi uspeh umetnicima i sportistima, naročito na inostransim turnirima i utakmicima. Na putovanjuu moguća romansa s nekim Ovnom ili Strelcem.

DEVICA (22.8. - 22.9.)

Pozicija Marsa i Saturna upozorava da izbegavate sukobe sa članovima porodice i partnerom, naročito ako ste u dužoj vezi ili braku. Moguć priliv novca preko kuporpodaje nekretnina.

VAGA (2.9. - 22.10.)

Na nekom kraćem putu u inostranstvu možete da upoznate šarmantnu osobu. Uspeh očekuje predstavnike vašeg znaka koji se bave nekim kreativnim zanimanjem, sportom ili studiraju.

ŠKORPIJA (22.10. - 21.11.)

Vaš vladalac Mars blizu Saturna, nagoveštava mogućnost ulaska u vezu sa zauzetom osobom čije zanimanje ima veze sa rukovanjem novcem ili medicinom. Uspeh preko kupoprodaje nekretnina.

STRELAC (21.11. - 21.12.)

Zbog simbola akcije, ambicije i upornosti u vašem znaku, više ste fokusirani na pronalaženje mogućnosti za uvećanje prihoda i učvršćivanje poziciju na poslu, nego za odnos sa partnerom.

JARAC (21.12. - 20.1.)

Vladalac vašeg znaka, Saturn, blizu Marsa u polju tajnih neprijatelja može da vam napravi haos na emotivnom planu, a razlog može da bude neko s kim ste nekada bili vrlo bliski.

VODOLIJA (20.1. - 19.2.)

Jedan od vaših vladalaca, Saturn, blizu Marsa, najavljuje borbu sa konkurencijom na profesionalnom planu. Na ličnom planu, moguće je razdvajanje od partnera zbog neočekivanih okolnosti.

RIBE (20.2. - 20.3.) u 10. polju

Planete akcije i stagnacije u vašem polju karijere najavljuju mogućnost odlaganja poslova, dogovora i poslovnih sastanaka.

Istovremeno, mogu da vam se dopadnu dve podjednako interesantne osobe.

 

IZBEGAVAJTE RASPRAVE SA PARTNEROM

Mars simbolizuje erotiku i muški princip, a Saturn pesimizam i kašnjenje, zbog čega aspekt između ove dve planete više utiče na muškarce, posebno one u zrelim godinama kod kojih se može odraziti na libido. Kvadrat sa oslabljenom Venerom u Devici podstiče posesivnost i ljubomoru, zbog čega bi trebalo izbegavati rasprave sa partnerom

 

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala