Avgust 2016. - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Zagrljaj i rastanak Merkura i Venere

U istom danu 30.avgusta na sceni Merkur i Venera . Najpre će se Merkur i Venera naći u zagrljaju-konjukciji, nakon toga Venera nastavlja svoj hod napred i dolazi u svoje sedište u Vagu, a Merkur zaokreće u retrogradni hod kroz Devicu.

Opširnije...

Venera konjukcija Jupiter

Venera za godinu dana pređe ceo zodijak dok se Jupiter u jednom znaku zadržava oko godinu dana , pa samim tim svake godine imamo konjukciju ovih planeta, ali u različitim znacima, što znači sa drugačijom energijom.  Ova konjukcija je u znaku Device pa možemo pored primarnog onog što predtavlja Venera, a to je ljubav da dosta toga podredimo i materjlanom, jer sa Devicom sve mora da ima i neku upotrebnu vrednost. Svakako u bilo kom znaku konjukcija ove dve planete je blagotvorna i prijatna, kratko traje pa je iskoristite na što bolji način.

Opširnije...

Mars konjukcija Saturn

Saturn je dugo bio retrogradan i to je za njega redovan godišnji hod unazad, ali za razliku od Saturna Mars je planeta koja ne ide tako često unazad. Mars je planeta akcije i direktnog i brzog , trenutnog delovanja i direktne pravoliniske , nekontrolisane i strasne enrgije, sve suprotno od onoga što predstavlja hladni, usporeni, smiren, mudar saturn koji voli sve da oteža i ukoči. Kad se ove dve planete nađu jedna preko druge u konjukciji teško se nosimo sa ovom energijom i imamo potrebu da u isto vreme pritiskamo i gas (Mars) i kočnicu (Saturn). Oni sa jačim ''mašinama''-mentalnim sklopom lakše će izaći na kraj, oni drugi imaće nešto više problema.

Opširnije...

Zadnji trzaji rxSaturna

Saturn je ušao u Strelca 23.decembra 2014. Retrogradno je krenuo sa 4* 14.marta 2015. Nakon toga vrati ose u Škorpiju 16.juna 2015., sa 28* Škorpije kreće ponovo napred 2.avgusta iste godine. Ponovni ulazak u Strelca je 18.septembra 2015. U Strelcu će saturn ostati do 2017. U martu ove godine Saturn je sa 16* Strelca krenuo u svoj još jedan retrogradni hod i sada 13.avgusta kreće direktno, odnosno stacionira se direktno sa 9* Strelca. U istom danu Saturn će biti i u kvadratu sa Vernerom , a dan kasnije Venera u opoziciji sa Neptunom.

Opširnije...

Vikend konfuznih misli-aspekti Merkura

Ovog vikenda Merkur je vrlo aktivan, najpre 6.avusta u 15h 18' formira egzaktan kvadrat prema Saturnu, zatim u nedelju opoziciju sa Neptunom, na kraju stvari će tek u četvrtak 11.avgusta popraviti trigon sa rxPlutonom. Međutim dodatno će uzbuđenja i tenzija ovog vikenda doneti kvadrat između Venere i Marsa 7.avgusta u 02h 19' biće egzakatan aspekt.

Opširnije...

Venera u Devici teži savršenstvu

Posle Merkura i Venera napušta energiju vatrenog Lava i prelazi u racionalnu Devicu. Veneri nije baš najprijatnije u ovoj energiji jer ljubhav ne zna za razum i ne idu ruku pod ruku pamet i srce, ali sa ovom energijom i dok Venera bude u Devici moćićete lakše da sagledate i izanalizirate svoj emotivni odnos. Takođe ukoliko postoji problema u emotivnoj vezi tokom ovog perioda moguće je mnogo lakše da se razgovara i dođe do kompromisnih rešenja. Venera ostaje u Devici do 30.avgusta kad prelazi u Vagu u svoje sedište pa lepi trenutci u partnerskim odnosima tek slede od septembra, a dodoatno će na duže staze partnerske odnose podržati i Jupiter koji u znaku Vage ostaje narednih godinu dana.

Opširnije...

Mars se ponovo u Strelcu

Dugo je Mars bio retrogradan što od svih planeta najteže podnosi. Mars je planeta akcije i direktnog ispoljavanja pa sve što je usporeno izaziva detruktivnost i pucanje iznutra. Dugo nas je mučio retrogradni Mars, posebno dok se unazad vraćao kroz Škorpiju. Mars je već neko vreme direktan, ali do 2.avusta se kreće Škorpijom kada će promeniti znak i preći u Strelca, proćiće još neko vreme dok Mars potpuno izađe iz senke retrogradnosi i dok nas u potpunosti popusti pritisak, ali i sama promena znaka i energije iz vode u vatru, iz Škorpije u strelca biće pozitivna i trebalo bi na sve da ima uticaja, naravno na neke znake i one koji imaju planete na početnim stepenima imaće mnogo jačeg uticaja jer se tu radi o egzaktnim aspektima.

Opširnije...