April 2016 - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Mlad Mesec u Biku

Lep početak maja bar što se aspekata tiče. Prvog dana u mesecu imali smo sekstil Sunca i Neptuna, 3.maja Sunce je bilo u trigonu sa rxJupiterom iz Device. Mlad Mesec je 6.maja  a dan kasnije Sunce je u trigonu sa rxPlutonom iz Jarca i na karaju 9.maja Jupiter kreće direktno.  U istom danu 9.maja Venera je u sekstilu sa Neptunom, a Sunce u konjukciji sa rxMerkurom. Kako je ovaj Mlad Mesec u Biku to su naša čula i potreba za uživanje pojačani, a obzirom na okruženje pozitivnih aspekata koje uglavnom Sunce aspektuje imaćemo snage i volje za manogo toga i na materjalnom nivou. Sve u svemu pozitivna atmosfera.

Opširnije...

Kretanje planeta u Maju

Tokom maja meseca imaćemo potrebu da zastanemo , okrenemo se iza sebe i  vidimo gde smo. Veliki broj retrogradnih planeta prisiljava nas da napravimo rezime i da u mesecima koji slede napravimo neke suštinske promene. Sada svakako nije povoljno započinjati bilo šta novo, ali zato možete da se vratite u prošlost i vidite gde ste napravili loše poteze. Nekad je i potrebno da se zastane, pa ukoliko idemo u pogrešnom smeru imamo priliku da se vratimo na pravi put.

Opširnije...

Pun Mesec u Škorpiji 22. aprila

Svakih 28 dana imamo Pun Mesec i to nije ništa novo, svakog meseca je u drugom znaku opozicija Sunca i Meseca. Ovog 22.aprila u 07h 14' Mesec je na 2* Škorpije, a Sunce na 2* Bika. Međutim okruženje ovog Punog Meseca je nešto drugačije i napetije , a pre svega zbog velikog broja retrogradnih planeta. Najjači inajnegativniji uticaj na sve nas ima retrogradni Mars.

Opširnije...

Promena energije pred Mlad Mesec

Mesec je počeo mirno i bez egzaktnih aspekata, mada su prisutni opozicija rxJupitera i Neptnuna kao i kvadrat rx Saturna sa obe planete. Od egzaktnih aspekata 05.aprila Sunce trigon rxSaturn malo popravlja situaciju, ali na kratko jer već 06.aprila Sunce je u kvadratu sa Plutonom. Ove sedmice pred Mlad Mesec u Ovnu imamo i promenu energije, jer Venera prelazi u Ovna 05.aprila, a Merkur u Bika 06.aprila. Mlad Mesec je 07.aprila, a već 09.aprila imaćemo konjukciju Sunca i Urana u Ovnu. Čeka nas vrlo dinamičan period i hteli ne hteli moraćemo da se razmrdamo, razdrmao i pokrenemo.

Opširnije...