Septembar 2015. - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Totalno pomračenje- ''Krvavi Mesec''

Posle napetih aspekata koje smo imali tokom vikenda sada i kulminaciju svega donosi Pun Mesec i totalno pomračenje. Ovo pomračenje se dešava 28. Septembra na kada će Mesec biti na 4* Ovna, a Sunce na 4* Vage , pa će tako ponovo u prvom planu biti odnosi nas samih i ljudi naspram nas. Ovo je trenutak kada ćemo moći da se suočimo sa nekim nagomilanim i nerazjanjenim situacijama, da prebrobimo šta je potrebno i krenemo napred. Nema napredka dok se ne rasčisti iz prošlosti sve što smeta, pa tako i tokom ovog peroida, neće biti lako, ali će svakako biti potrebno da sagledamo šta je to što nas koči i ne dozvoljava nam da napredujemo.

Opširnije...

Malo gore , malo dole…

Posle lepih aspekta koje smo imali u sredu za vikend nas očekuju nešto napetiji. U istom danu prvo trigon Venere i rxUrana, zatim prelazak Sunca u Vagu i na kraju dana Sunce sekstil Saturn kao da su nas pripremili i opustili pred nešto napetije aspekte koji predstoje: U petak  najpre nas očekuje kvadrat između rxMerkura i rxPlutona, nešto kasnije tokom dana Pluton kreće u direktan hod i na kraju Mars menja znak i prelazi u Devicu, a samo dan kasnije Mars kvadrat Saturn.

Opširnije...

Promene koje ćemo osetiti

Tokom ove sedmice najvažnija promena je Saturnov prelazak u Strelca 18. Septembra u 04h 48’, ali pre toga i Merkurov zaokret i kretanje unazad sa 15* Vage. Merkur će 17. Septembra u 20h 10’ krenuti u svoj retrogradni hod, ponovo direkto kreće 09. Oktobra. Opozicija Jupitera I rxNeptuna je takođe 17. Septembra u 08h 53’ na 7*Devica-Ribe, obzirom da ovo nisu brze planete i ovaj aspect biće aktuelan nešto duže. U daljem tekstu pročitajte šta je to što nas očekuje I gde predstoje najveće promene.

Opširnije...

Mlad Mesec i Pomračenje Sunca u Devici

Konjukcija Sunca i Meseca na 20* Device donosi nam još jedan Mlad Mesec, ali ovog puta nešto drugačiji jer će Sunce biti delimično pomračeno. Ovaj Mlad Mesec dogodiće se u nedelju 13. Septembra u 08h 42'. Dan pre toga biće aktuelna opozicija Sunca sa 19* Device i rxKirona koji je na 19* Riba. Neke rane iz prošlosti bi mogla da osvetli ova opozicija i da nas ponovo zabole, a smo dan kasnije i Mlad Mesec da nas primora da sa nekom prošloću završimo koliko to bolno bilo i da otpočnemo nešto novo ispočetka. Svakao ovaj novi početak biće nešto teži zbog Pomračenja Sunca, ali svaki početak je na neki način težak...

Opširnije...

Venera se ne vraća više unazad

Početak ovog meseca obelžili su konjukcija Marsa i Venere koja je tada bila jošuvek retrogradana i kretala se unazad. Od 06. Septembra Venera sa 14* Lava kreće u direktan hod i vreme je da ostavite u prošlosti sve bivše ljubavi, da se ne bavite nkim ljudima i događajima kojima je mesto u prošlosti. Okrenite se oko sebe i pokažite ljubav, pažnju i naklonost onima koji su uz Vas. Vi koji ste sami i koji u predhodnom periodu nikako niste mogli da ostvarite emotivne veze sada je mnogo povoljniji period da sretnete srodnu dušu. Kako je Venera i pokažatelj finasija takođe i na ovom polju se očekuju bitniji pomaci nabolje.

Opširnije...