Kretanje planeta u Oktobru 2015. - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Kretanje planeta u Oktobru 2015.

Predhodni mesec se završio sa dosta napetih aspekata, a  imali smo i Pomračenje Meseca. Prva polovina Oktobra će takođe biti dosta  uzbudljiva i dalje će emotivni odnosi i veze biti na udaru. Kvadrat Venere i Saturna doneće još zahlađenja u ljubavi, ali će biti zastoja i kad su finasije u pitanju. Merkur je retrogradan do 9. Oktobra , pa će I sve vrste komunikacija biti  otežane. Druga polovina meseca je znatno povoljnija, pa se strpite do tada.

 


Pregurasmo nekako I taj septembar….a baš je bio komplikovan, zar ne?  Sada puni nade ulazimo u oktobar mesec, želeći da verujemo da će bar sada da se pokrene nešto na bolje…ali, ako je ikako moguće da ne bude one čuvene – ma, biće dobro, ali..... Ne kažu za džabe – uvek ima neko „ali“ što devojci sreću kvari... Obzirom na uvod, jasno vam je da se nećemo nešto ovajditi što se mira i stabilnosti tiče ni u ovom mesecu....

E, sad – od značajnih tranzita i dešavanja, prvo pa muško – Mesec i Venera 8.-og oktobra ulaze zajedno u znak Device, pravo u kvadrat sa Saturnom iz znaka Strelca. Doduše, kvadrat Venere i Saturna osetićemo i u danima pre toga, što svakako znači da su ti dani vreme kada ljubavne i materijalne želje dolaze u sukob sa realnošću i ograničenjima koje Saturn donosi. Obzirom da će Veneri sve dok je u znaku Lava dispozitor biti Sunce, koje se nalazi u znaku Vage, naglasak je na emotivnim vezama, na značajnim poslovnim partnerstvima, na odnosima sa ljudima koji su „preko puta nas“. Čak i kada Venera pređe u Devicu, dispozitor joj je Merkur, koji se isto nalazi u znaku Vage i stacionaran je.....izgleda mi, kako god okrenuli da od ljubavnih i finansijskih komplikacija ne možemo da pobegnemo....No, evo malo utehe – ovo je poslednji nezgodni aspekt koji će Venera napraviti sa Saturnom u ovoj godini. Pa i to je nešto...

Merkur 9,-og kreće direktnim hodom i kako mesec bude odmicao, shvatićemo da se neke stvari polako vraćaju u normalu. Doduše, pošto će opet ući u kvadrat sa Plutonom i odmah posle toga u opoziciju sa Uranom – problema u međuljudskim odnosima, komunikaciji i poslovnom okruženju će biti mnogo. 13-og oktobra imamo Mlad Mesec u znaku Vage, što će u nekim odnosima koji su prošli kroz promene i krizne situacije u prethodnom periodu doneti formu postavljanja na nove osnove. Ne treba smetnuti sa uma da će period na dalje neke emotivne veze postaviti na potpuno drugačiji način u smislu povećane želje za nekom formom zajedništva, pa makar to bile i odluke o zajedničkom životu.

Konjukcija Jupitera i Marsa 16,-og oktobra daje jednu jaku energičnu akciju i usmerenje na polju posla i svakodnevnih obaveza. Ovo je varijanta – do detalja isplanirana akcija koja može imati jaku podršku autoriteta ili nadređenih. Dosta srećan dan.

23.-eg Sunce prelazi u znak Škorpije i računajte na to da ćemo do kraja ovog meseca, zbog njegovog dispoziritora Marsa koji se nalazi u znaku Device imati period jakog trošenja na polju posla, a da će biti potrebno malo više obratiti pažnju i na zdravstvenu situaciju. 25,-og se dešava poslednja „srećna“ konjukcija velikog i malog benefika, Jupitera i Venere. Ni od onih prethodnih se nismo baš ovajdili....možda iz razloga što smo očekivali previše, a bojim se da ni ova neće baš ispuniti naša očekivanja. Naime, dispozitor konjukcije je Merkur u znaku Vage, koji je u tom trenutku u potpunoj opoziciji sa Uranom, pa će ovaj aspekt vrlo verovatno umesto da smiri neke stvari u međuljudskim odnosima, i poslovnim i emotivnim, samo doliti ulje na vatru. Doduše, ovo može da označi i trenutak kada je neophodno raščistiti neku situaciju na dosta intenzivan način, da bi se moglo nastaviti dalje u smirenijem tonu. Ipak, ovi će aspekti „pogurati“ neke emotivne i partnerske odluke pa je ovo još jedan dodatak na onu priču od ranije – neki ljubavni spojevi idu ka malo ozbiljnijim vodama.

27-og Pun Mesec u znaku Bika kao da stavlja tačku na najznačajnija dešavanja tokom ovog perioda. Znak Bika čija je simbolika MOJE i znak Škorpije čija je simbolika TUĐE biće pod opozicijom Mesec – Sunce. Opet, još jednom naglašena problematika u ličnim vrednostima i materijalnoj sferi. I to bi otprilike bilo to....Moram da priznam da perspektiva, kada sve uzmemo u obzir i nije nešto naročito blistava. Jer, ne treba zaboraviti da će tokom celog meseca jačati kvadrat Saturna iz Strelca i Neptuna iz znaka Riba. Vrlo često ćemo se suočavati sa tim da nemamo jasne planove, da se putevi kojima mislimo da idemo kako treba odjednom susreću sa ozbiljnim blokadama ili nepredviđenim teškoćama.

Generalno – stegnutost i u materijalnom i u emotivnom segmentu i veliki problemi u odnosima sa kojima ćemo morati da se borimo. Ipak, i pored toga će se pojaviti itekako dobre šanse da neke svoje finansijske probleme razrešimo kao i da emotivne odnose sredimo. Ono što je bitno jeste da shvatimo da se malim koracima stiže daleko, da se od sitnica stvaraju krupne stvari i da moramo živeti, na žalost – od trenutka do trenutka i za trenutak....Puno sreće u ovom mrgodnom mesecu!

 

Aspekti koji nas očekuju u Oktobru:

06. utorak u 16h 14' Sunce na 13* Vage kvadrat Pluton na 13* Jarca

07. sreda  u 01h 10' rxMerkur na 1* Vage sekstil Saturn na 1* Strelca

07. sreda  u 04h 52' Mars na 7* Device opozicija rxNeptun na 7* Riba

08. četvrtak u 15h 21' rxMerkur konjukcija SMČ na 1* Vage

09. petak u 16h 58' Merkur kreće DIREKTNO ( napred)

10. subota u 23h 18' Merkur na 1* Vage konjukcija SMČ na 1* Vage

11. nedelja u 02h 30' Venera na 1* device kvdrat Saturn na 1* Strelca

12. ponedeljak u 01h 51' Jupiter na 13* Device trigon Pluton na 13* Jarca

12. ponedeljak u 05h 49'  Sunce na 18* Vage opozicija rxUran na 18* Ovna

13. utorak u 02h 06' MLAD MESEC

13. utorak u 11h 43' Merkur na 2* Vage sekstil Saturn na 2* Strelca

16. petak u 05h 35' Mars na 13* Device trigon Pluton na 13* Jarca

17. subota u 04h 52' Venera na 7* Device opozicija rxNeptun na 7* Riba

18. nedelja u 12h 39' Mars na 14* Device konjukcija Jupiter na 14* Device

22. četvrtak u 23h 20' Merkur na 13* Vage kvadrat Pluton na 13* Jarca

23. petak u 09h 42' Venera na 13* Device trigon Pluton na 13* Jarca

23. petak u 10h 47' Mars na 17* Device opozicija rxKiron na 17* Riba

23. petak u 19h 46' Sunce prelazi u Škorpiju

25. nedelja u 21h 02' Venera na 15* Device konjikcija Jupiter na 15* Device

25. nedelja u 23h 58' Merkur na 17* Vage opozicija rxUran na 17* Ovna

27. utorak u 13h 05' PUN MESEC

27. utorak u 15h 06' Venera na 17* Device opozicija rxKiron na 17* Riba

30. petak u 22h 05' Sunce na 7* Škorpije trigon rxNeptun na 7* Riba

O svim aspektima detaljnije kako koji bude dolazio, da kao i uvek znate šta predstoji i šta možete očekivati.

 

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala