Oktobar 2015. - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Završite započeto

Još jedan Pun Mesec i period da se dovrši već započeto. Ovog puta Sunce je na 3* strastvene Škorpije, a Mesec na 3* miroljubivog Bika. Opozicija Meseca i Sunca – Pun Mesec dogodiće se 27. Oktobra u 13h 05'. Istog dana biće aktuelna opozicija između rxKirona koji ja 17* Riba i Venere koja je na 17* Device. Do kraja meseca 30. Oktobra očekuje nas još samo trigon između Sunca koje doalzi na 7* Škorpije i rxNeptuna u Ribama, ovo je pozitivna i protočna energija.

Opširnije...

Dominacija vode i zemlje

Sunce  23. Oktobra u 19h 46’ menja znak i prelazi u Škorpiju i osmu prirodnu kuću. Narednih mesec dana bićemo strastveniji, podložni regeneraciji i transformaciji, ali i mnogo posesivniji, sve će biti mnogo intezivnije, nema mesta površnosti. Istog dana aktuelan je I trigon između Venere u Devici i Plutona u Jarcu, jaka energija zemlje uz dobar aspect pruža mogućnost za povoljne promene I transformacije kako kad su emocije u pitanju tako i kad su finasije. Opozicija Marsa iz Device i Kirona iz Riba donosi opasnost da nas neko duboko povredi, ali takođe i mi možemo nekog povrediti, a možemo se samo i setiti nekih bolnih situacija i samim prisećanjem rane mogu da ožive i ponovo istinski zabole. Dan ranije 22. Oktobra kvadrat Merkura u Vagi i Plutona u Jarcu može da dovede do oštre komunikacije i uvredljivih reči. Pažljivo birajte reči, jer jednom izrečeno teško se zaboravlja.

Opširnije...

Srce hoće jedno, a razum drugo

Ove nedelje imamo jaku energiju Device gde su smešteni Mars na 13* koji je u trigonu sa Plutonom na 13* Jarca, Veneru na 7* u opoziciji sa rxNeptunom na 7* Riba i Jupiter na 14* Device. Sunce i Merkur u Vagi. Energija Device sa kojom je aktiviran onaj naš svakodnevni život i rutina, naš odnos prema zdravlju, zdravstvenim navkama, aktiviran je i naš poslovni život i svet.Energija Vage koja je u komšiluku koja je neposredno posle energije Device, aktivira naše odnose sa ljudima. Sve odnose, ali pre svega one bliske, emotivne veze, brakove...Tu su i svi partnerski odnosi..

Opširnije...

Mlad Mesec i snažna enrgija za novi početak

Mlad Mesec u okruženju jakih aspekata daje nam snagu da zaista nešto korenito promenimo u našim životima i to nabolje. Samo dan pre Mladog Meseca koji će biti 13. Oktobra u 02h 06’ imamo izuzetno povoljan aspekt-trigon između Jupitera i Plutona, a samo nekoliko sati posle Mladog Meseca biće aktuelan sekstil između Merkura i Saturna. Ovo je vrlo snažna i stabilna energija koja daje ogromnu volju I želju da se uspe po svaku cenu. Malo nervoze može uneti opozicija Sunca i rxUrana, ali ukoliko uskladite svoje želje i tuđe potrebe ne bi trebalo da bude problema.

Opširnije...

Venera i Merkur –priča o emocijama !

U narednih par dana najaktivniji biće Merkur i Venera, pa će samim tim emoćije biti u središtu naših ineresovanja. Najpre će rxMerkur biti u konjukciji sa SMČ, na 1* Vage i probudiće neke neovršene i nedorečene situacije iz prošlosti kad su naši odnosi u pitanju. Istog dana u večernjim satima Venera menja znak i prelazi u Devicu gde je vladar Merkur, dok je Merkur u Vagi gde je vladar Venera. Samo dan kasnije Merkur kreće u direktan hod i ponovo će biti u konjukciji sa SMČ, a onda za kraj u nedelju i kvadrat Venere i Saturna da još malo zahladni i zakomplikuje emotivne odnose.

Opširnije...

Zrno mudrosti u pravi čas

Imeđu kvadrata Sunca i Plutona  koji će doneti energiju napetosti i izazova i opozicije Marsa i Neptuna  koji će uneti pad energije, doneti neku vrstu zbunjenosti, sumnje imaćemo dobar aspekt rxMerkura i Saturna da malo  unese reda, doda racionalnosti, da malo razmislite o svemu na realan način, da dovršite nedovršene stvari...

Opširnije...

Kretanje planeta u Oktobru 2015.

Predhodni mesec se završio sa dosta napetih aspekata, a  imali smo i Pomračenje Meseca. Prva polovina Oktobra će takođe biti dosta  uzbudljiva i dalje će emotivni odnosi i veze biti na udaru. Kvadrat Venere i Saturna doneće još zahlađenja u ljubavi, ali će biti zastoja i kad su finasije u pitanju. Merkur je retrogradan do 9. Oktobra , pa će I sve vrste komunikacija biti  otežane. Druga polovina meseca je znatno povoljnija, pa se strpite do tada.

Opširnije...