Pozitivna energija u vreme Mladog meseca - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Pozitivna energija u vreme Mladog meseca

Prvi pozitivan aspekt je trigon Sunca i rxKirona koji će biti aktuelan 09. Novembra i doneće mogućnost nekog zacelenja starih rana.Dan kasnije Merkur sekstil Pluton jaka energija i mentalna transformacija , a 11. Novembra na dan  Mladog Meseca Sunce sekstil Jupiter donosi veliku dozu optimizma i životnog poleta. Narednog dana 12. Novembra SM čvor prelazi u Devicu gde će biti u konjukciji sa Marsom i donosi dodatnu snagu za neki početak koji nas vuče prema budućnosti. Kasnije tokom dana Mars menja energiju i prelazi u Vagu. U istom danu Merkur će biti u trigonu sa rxKironom pa ćemo i na mentalnom nivou prebroditi neke bolne teme. Venera u sekstilu sa Saturnom 13. Novembra donosi stabilnost u ljubavnim odnosima, a istog dana je i Merkur u sekstilu sa Jupiterom što donosi još pozitivnih misli i lepe komunikacije. U vrme ovog Mladog Mesca zasta puno pozitivne energije što bi trebalo da uzrokuje da sve što počnete u ovom period bude uspešno realizovano.

 

09. Novembra u 21h 05’ Sunce trigon rxKiron

Sunce na 17* Škorpije rxKiron na 17* Riba u trigonu donose dobar protok energije i mogućnost da neke rane koje nas bole sada lakše prebolimo i zalečimo. Obzirom da je prisutna energija elemnta vode ovde su emocije u prvom planu. Sunce u Škorpiji daje intezitet i snagu da se lakše izborimo sa nečim što nas boli duboku u duši. Vreme kada mođemo da dođivimo neku regeneraciju i krenemo dalje sa mnogo više pouzdanja. Sunce u Škorpiji će pročistiti sve što se nataložilo I što je Kiron u emotivnim Bibama preteško podnosio.

 

10. Novembar u 13h 13’ Merkur sekstil Pluton

Merkur dolazi na 13* Škorpije i biće u sekstilu sa Plutonom koji je na 13* Jarca.

I opet intuicija, posle trigona Merkura i Neptuna, sada sekstil Merkura i Plutona...Misli intezivnije, energetski (Pluton) jače, psihološki takođe. Imamo mogućnost jasnijeg uvida u neke stvari jaču intuiciju (spoznaja stvarnosti, istine, nezavisno od iskustva i logičnog zaključivanja putem instikta). Sa ovom energijom imaćemo intuitivniju komunikaciju, strastveniju (Pluton) komunikaciju (Merkur). Govor glasniji, snažniji (Merkur - Pluton). Manje je diskrecije, sve je otvorenije i jasnije nego obično. Ponegde opsesivnost (Pluton) snažna potreba da se nešto nekome kaže...Dublje prodiranje i istraživanje u toku razgovora...Promena u načinu izjašnjavanja, u govoru...svakako više hrabrosti. Ovde neke misli, reči (Merkur) mogu imati sposobnost transformacije, izlečenja, regeneracije (Pluton), odbacivanje zastarelog načina mišljenja. Iznenadna provala (Pluton) misli, reči. Oni koji zapisuju svoje misli i reči sada to mogu intezivnije i hrabrije. Imamo i više hrabrosti da se suočimo sa onim stvarima (misli) koje smo gurnuli negde (pod tepih, u orman, u neke kutijice...)

 

Ovaj aspekt će istaknuti svačiji dar za duhovitost, daće nam analitičnost, intuiciju. Pomaže da imamo odličnu koncantraciju, i moć razumevanja događaja i ljudi... Inteligentno (Merkur) korišćenje snage (Pluton) volje. Aspekt je odličan tamo gde je potrebna analiza, predavanje, učenje, istraživanje, u medicini, ali i u finasijskim poslovima i transakcijama.

 

11. Novembra Sunce sekstil Pluton


Sunce u Škorpiji na 18*, Jupiter u Devici na 18*

 

Za ovaj aspekt važi da donosi dobro zdravlje, vitalnost, radost, društvenost, zadovoljstvo, manje poklone. Dobar je za razgovore sa pretpostavljenima, sa onima na vlasti i koji predstavljaju državu. Vera u sebe i svoje sposobnosti. Veće ambicije, vreme uspeha. Dobar je i za investicije...Veće samopouzdanje, više optimizma... Prestiž!!! U dobrim aspektima kontakt ovih planeta mogu doneti uspeh, bogatstvo, visok društveni položaj.... Slava i novac ovde idu zajedno...Ovo je i aspekt koji može doneti popularnost!!! Imaju ga velikodušni ljudi,  optimisti, visokoobrazovani, samozadovoljni... Zbog pozitivnog stava često uspevaju da ostvare ono što žele... Ovo je aspekt putovanja, upoznavanja drugih kultura...Aspekt odličan za učenje i obrazovanje..Lep aspekt i tranzit, kratko traje, ali sve što je kratko može da bude i slatko. Ovaj tranzit nudi nadu, dobru volju, optimizam, pozitivan uticaj na naše živote, toleranciju, velikodušnost, društvenost, jača samopouzdanje, stižu priznanja, sposobnost da vidimo širu sliku svega oko nas, dobro (ili bolje) zdravlje, uspešne poslove, pregovore, manje poklone....

 

 

 

11. Novembra 18h 40’ Mlad Mesec u Škorpiji

Sunce i Mesec u konjukciji - Mlad Mesec u Škorpiji! Sve se dešava na 19* Škorpije. Energija Škorpije uneće u priču: intimnost, kontrolu, moć, novac... Niko neće biti zadovoljan statusom quo... kopaće se po tajnama duboko.  Konjukcija Sunca i Meseca nudi energiju novog početka - energija Škorpije će nas pokrenuti da vidimo šta nedostaje u našim životima, zatim ima li nešto od čega smo zavisni, ima li dugovanja, i ima li emotivnih opterećenja... Ovo je period u kome se možemo osloboditi svakog"đubreta" koje se taložilo vremenom, period u kome se možemo osloboditi svega onog što ne valja, što nas pritiska, guši i na materijalnom i na duhovnom nivou... Sa energijom Mladog Meseca možemo uraditi značajne promene u našim životima. Ovo je takođe prilika za nove početke!!!

Ovaj Mlad Mesec  zatvara jedan ciklus...a počinje novi. Oslobodite se dugogodišnjih loših energija i navika.... pustite novu energiju u vaš život.

 

 

 

12. Novembra   u 01h 56’ SMČ prelazi u Devicu

Sa prelaskom SMČ u praktičnu I dobro organizovanu Devicu I naši planovi za budućnost biće mnogo realističniji. Baziraćemo se na proverenim I dobro isplaniram stavrima. Dosta ćemo biti posvećeni I poslu , ali I briga o zdravlju će biti u žiži intersovanja.

Stvari sagledavajte kroz realnost, a ne kroz emocije. Budite uporniji u svojim namerama i ne dozvolite da vas drugi skrenu sa puta kojim idete. Borite se za ispravnost svojih stavova i hrabro recite “ne” kada ste u pravu. Sve što radite dobro prethodno pripremite i ne menjajte donete odluke, osim u slučajevima preke potrebe. Saradnike i prijatelje birajte promišljanjem, a ne prihvatanjem svakog ko vam se ponudi.

 

12. Novembra u 17h 47’ Merkur trigon rxKiron

Merkur dolazi na 17* Škorpije I formira protočni aspetk trigon prema rxKironu koji je na 17* Riba. Posle trigona Sunca I rxKirona sada je I Merkur u dobroj poziciji I nudi nam mogučnost I mentalnog zalečenja bolnih tema I događaja. Trigon Sunca I Kirona doneo je zalečenje I novu snagu pre svega onu fiziču, posle fizičke regeneracije vreme je I za mentalnu. Sa Merkurom u Škorpiji I naše misli su u fazi pročišćenja , a u trigonu sa rxKironom posle toga treba da se neke bolne teme iz naših života odbace I da krenemo dalje bez opterećenja na mentalnom nivou. Ovo je period kad možemo trezvenije da sagledamo koje su štete od lošeg razmišljanja o bolnim situacijama iz prošlosti I mogućnost da dalje krenemo okrenuti budućnosti.

 

 

12. Novembra u 18h 26’ Mars konjukcija SMČ

Na 29* Device , takozvanom stepenu prekretnice sastaju se Mras I SMČ u čvrstom zagrljaju formirajući konjukciju. Mars je naš pokretač, naša glavna fizička snaga, ono što nas tera na aciju I čini nas da budemo aktivniji I hrabriji sada je u dodiru sa SMČvorom koji simbolično predstavlja našu budućnost I ono čemu težimo, pa kad još tome dodamo da se sastaju na stepenu prekretnice sasvim je jasno da stojimo na tački koja će bitno promeniti naš život u budućnosti. Mars će nam doneti dozu hrabrosti da stvari preokrenemo u koris dugoročne budućnosti I u ovom period možemo I pokrenuti nešto što je dugoročno dobro za nas. Ovo se pre svega može odnositi na naše zdravlje I zdravstvene navike , ali I na poslovnom nivou. Obzirom da se sve dešava u vrme Mladog Meseca I u okruženju je još mnogih pozitivnih aspekta ovo je period povoljnih promena koje uzrokuju događaje na duži period.

 

 

12. Novembra  u 22h 40’ Mars prelazi u Vagu

Mars je ovde u znaku svog pada, egzila (Vaga), sve zbog činjenice da se nalazi suprotno od znaka kojim inače vlada - Ovan!!! Suprotnosti se privlače, ima tu nečega. Možda pomogne to što celu priču možemo da posmatramo  drugačije. Mars boraveći u znaku svoje suprotnosti može nešto i da nauči, da nauči šta je kompromis, diplomatija, mir, harmonija. Pomognite mu da bude dobar učenik!!! 

Nešto više, drugačije, intezivnije ovu priču o Marsu u Vagi mogu da osete oni koji imaju Sunce, ASC, Mesec ili Mars u Ovnu, ali i Škorpiji, zakačiće i poprilično Jarčeve... "Najgore" što svi možemo da osetimo je to da ono što smo naučili da želimo i dobijamo, sada želimo i dobijamo na drugačiji način... to je ono što može biti frustrirajuće!!! Pa ako ne ide kako ste navikli i naučili, probajte da se prilagodite....pomoćiće vam energija Vage... ako je dobro razumete. Bez strahova, bez panike, bez frustracija.... Bes je taj koji obično izaziva strahove, a strahovi još besa i tako u krug..Izađite iz tog začaranog kruga... Ja vam tvrdim da je moguće!!! Razmišljajte drugačije i to što želite, što želite da dobijete... želite i uzmite na drugačiji način...

 

Neka ovaj Mars i sa njim VI naučite šta je energija Vage: mir, ravnoteža, kompromis, diplomatija, ljubav, veza, brak, pravda, primirje, pregovori, publika, javno, ugovor, venčanje... upoznajte bolje svog partnera, suprugu, supruga....

Kada Mars bude prešao u Vagu, Venera će već biti na 5* Vage....dakle oni će biti u konjukciji (dozvoljen orbis delovanja)...Družiće se u ovoj energiji sve do 5.Decembra kada će Venera napustiti Vagu i preći u Škorpiju...Mars će ostati u Vagi sve do 4.Januara 2016.

 

 

13. Novembra u 18h 11’ Venera sekstil Saturn

Venera u Vagi  na 5*, Saturn u Strelcu na 5*

Venera će se ove nedelje uozbiljiti , dan posle Marsovog prelaska u Vagu, Venera u Vagi  će biti u sekstilu sa Saturnom u Strelcu...taman da malo predahnemo kada su emocije u pitanju...Pomoćiće i Marsu da se navikne na energiju Vage...Venera vlada Vagom, Saturn će je smiriti, a Mars će imati priliku da se snađe i pripremi za povoljan uticaj Saturna (Mars će biti u sekstilu 24.Novembra)....

 

Tako je uglavnom! Veze u kojima ste mogu da traju, veze koje su u početku mogu da traju... Pronalaze se ozbiljniji i zreliji (starije) partneri, oni u koje možete da se pouzdate. Moglo bi se reći prave osobe za vas!!! Ovaj aspekt generalno donosi sigurnost, sigurnije se osećamo u vezama. Lepota (Venera) ovde ima nešto tradicionalniji (Saturn) oblik. U vreme ovog tranzita mnogo smo štedljiviji i oprezniji sa novcem, praktičniji u svakom slučaju i realniji, neko nešto ostavi i sa strane. Nekada ovaj aspekt vrati u naše živote osobe sa kojima smo nekada bili, sa željom da se veza obnovi...Ostali će uglavnom da procenjuju emocije...i šta je to što želimo od nekog odnosa/veze (Venera u Vagi)!!! Sagledavaće gde su kada je ljubav u pitanju... nešto kao test.... i šta su naučili (Saturn u Strelcu) kada je ljubav (Venera) u pitanju ali i odnos prema vrednostima (Venera) generalno..

 

13. Novembra u 19h 17’ Merkur sekstil Jupiter


Merkur u Škorpiji na 18*, Jupiter u Devici na 18*

 

Nedelja će početi sa dozom optimizma, tako će se i završiti...

I Merkur (pored Sunca) biće u sekstilu sa Jupiterom u Devici...vreme je za lepe vesti, radosne vesti

Merkur - misli, reči, govor, komunikacija, saobraćaj, kretanje....Jupiter - sreća, širenje, ekspanzija, pravda, moral, zakon, istina....u aspektu saradnje...svakako jedan lep aspekt. Energija za kraći put, izlet....za one manje srećnije dan za učenje, pregovore, ugovore, za dobru komunikaciju... energija koja će probuditi optimiste i optimizam....nadu i nadanje...Lepe, srećne (Jupiter) vesti (Merkur) su moguće, poruke, SMS, pisma... Ne čekajte da ih dobijete pošaljite . Jedna poruka može mnogo toga da promeni...Ne volite da pišete, telefon u ruke. Imajte na umu da je ovo zaista kratkotrajni aspekt....iskoristite ga dokle traje...

 

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala