Kretanje planeta u Novembru 2015. - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Kretanje planeta u Novembru 2015.

Tokom ovog meseca vidno poboljšanje kad su emocije u pitanju, ali i muško ženski odnosi. Finasije takođe pod mnogo boljim dejstvom aspekta. Do 20. Novembra uglavnom nas očekuju pozitivni aspekti, a onda nailazi bura koja može uzdrmati nestabilne veze i brakove. Na samom kraju meseca pojačano dejstvo Neptuna koje izazivaju planete koje tranitiraju Strelcem donose dosta zabuna, neodlučnosti i povlačenja. Iskoristite prvi deo meseca i donesite odluke koje se od Vas očekuju.

 

 

Novembar... čim pomislite na ovaj mesec, odmah padnu na pamet kiša, vetar, tmurno i mutno vreme i hladnoća koja počinje sve više da se uvlači u kosti. Meseci iza nas, iako su bili relativno topli i sunčani doneli su nam mnogo napora, mnogo nerviranja, mnogo se radilo, malo zarađivalo a veze su bile pod pritiskom i pucanjima. I baš ovaj mesec, tako hladan i sumoran, sprema se da nas iznenadi. Nemoj samo više iznenađenja, dosta nam je iznenađenja od kojih nam nije dobro – već čujem kako se naši čitaoci bune.....nemojte biti na kraj srca, ovaj mesec ipak donosi mnogo više dobrih stvari i sprema se da nam da jednu lepu pauzu, jedan predah. Neće sve biti savršeno (nismo ni sumnjali) ali će ipak biti dosta mirniji i stabilniji nego što očekujemo.

Do sada ste verovatno i sami shvatili – tranzit Jupitera kroz znak Device doneo je gomilu posla i rastrgnutost obavezama i to se neće promeniti dokle god prolazi kroz ovaj znak. Suština ovog tranzita je u tome – radi se na krupno, zarađuje na sitno, a obaveza – obaveza ima toliko da ne znamo gde udaramo.

Kvadrat Saturna i Neptuna, koji će biti aktuelan tokom celog novembra, naglašava neizvesnost za budućnost, teškoću da se pomire želje i realnost, teško odvijanje planova, osećaj da smo stegnuti u okolnostima koje ne možemo da promenimo, bežanje od stvarnosti.

Ova dva tranzita, Jupiterov i Saturnov, naša su realnost koja je nepromenljiva. I od ovoga ne možemo pobeći, moramo naučiti da se snalazimo u okolnostima koje su nam nametnute. Oni su ram i osnova ovog meseca a od tranzita drugih planeta zavisiće koliko ćemo i kako uspevati u ovome. I da li ćemo kroz ove okolnosti prolaziti na lakši ili teži način.

E, tu već mislim da imam razlog da vas obradujem. Jer, kao da se nebo smilovalo na našu kuknjavu, pa nam daje da dan preguramo lakše, sa više životne radosti, da ipak sa elanom i sa više snage ulazimo u borbu sa svakodnevnom problematikom. A daje nam i mogućnost da ta ljubav, osnova našeg života, ipak funkcioniše bolje... eto razloga da u ovaj mesec uđemo u boljem raspoloženju i sa više nade.

3-eg novembra Merkur ulazi u znak Škorpije. Reči, komunkacija, dobiće na snazi, jačini, ali će postojati i jedna oštra, prodorna crta u njima. Lakše ćemo proniknuti u suštinu onoga što nas interesuje, lakše ćemo dopreti do sagovornika, ali lakše ćemo i uspevati da „pročitamo“ šta druga strana misli i želi.

9-og novembra Venera, planeta koja nam ljubav i novac donosi, ulazi u svoje sedište i znak Vage. Vala, smučila nam se dok je tranzitirala kroz Devicu. Dobijali smo emocije i finansijske prilive na kašičicu, čisto tek da preživimo i preguramo dan. U znaku Vage, znaku odnosa i emotivnih i poslovnih, doneće nam bolje i isplativije saradnje, lakše prilive novca, ali će isto tako doneti i bolje odvijanje naših emotivnih relacija. Emocije će se vratiti ponovo, u svojoj punoj snazi. Prvi aspekt koji će napraviti je sekstil sa Saturnom iz znaka Strelca, što dodatno potvrđuje da će se naše relacije smiriti i stabilizovati. U danima kada bude pravila kvadrat sa Plutonom (21-novembar) i opoziciju sa Uranom (23-novembar) biće naglašena posesivnost, ljubomora, mogućnosti da neke veze iz ovih razloga puknu. Doneće tih dana i loše odnose sa nadređenima i poslovnim saradnicima, pa obratite pažnju i spremite se.

13-og novembra Mars ulazi u znak Vage. Na žalost, ovo je dosta slaba pozicija za planetu volje, energije i akcije pa ćemo pre biti spremni da se prilagođavamo i da idemo linijom manjeg otpora. Obzirom da će skoro celog novembra Mars biti u dobrom aspektu sa Saturnom, nadoknadićemo ovaj manjak energije upornošću, istrajnošću, a imaćemo i druge na svojoj strani kao podršku. Autoriteti i prijatelji biće uz nas, spremni da nam pomognu da ostvarimo ono što smo planirali.

21-og novembra Merkur prelazi u znak Strelca. Naglašena je saradnja i komunikacija sa dalekim prostorima, naše aktivnosti se pojačavaju a planovi već izgledaju mnogo ostvarljivije.

22-og novembra Sunce prelazi u znak Strelca. Do kraja ovog meseca biće u konjukciji sa Saturnom, pa će i ovaj aspekt samo dati na snazi našoj odlučnosti, približiće nas nekim jakim saradnjama sa stranim firmama i inostranstvom, a neke će, bogami, odvesti i van granica ove zemlje. Ovo su neki najznačajniji tranziti za Novembar. Kao što vidite i sami – nije baš toliko loše. Neće biti nekih velikih iskakanja iz koloseka, bićemo malo mirniji i ipak steći jednu dozu stabilnosti. Uglavnom ćemo se posvetiti svojim dnevnim aktivnostima, nešto malo bolje zarađivati, nešto malo više voleti i biti voljeni. Neće biti nekih ekstatičnih osećanja i velikih novčanih priliva koji nas zatrpavaju, ali ćemo uglavnom biti mirni... Obzirom na to kako smo prolazili u prethodnom periodu, ovo će biti jedan zasluženi i toliko potreban predah... puno sreće mira i zadovoljstva želim vam u šetnji kroz Novembar!

Aspekti koji nas očekuju u Novembr:

02. ponedeljak 08h 05' Merkur prelazi u Škorpiju

03. utorak 02h 09' Venera na 24* Device konjukcija Mars na 24* Device

03. utorak 22h 57' Jupiter na 17* Device opozicija rxKiron na 17* Riba

06. petak 05h 00'  Sunce na 13* Škorpije sekstil Pluton na 13* Jarca

06. petak 14h 38' Merkur na 7* Škorpije trigon rxNeptun na 7* Riba

08. nedelja 16h 30' Venera prelazi u Vagu

08. nedelja 23h 15' Venera na 0* Vage konjukcija SMČ na 0* Vage

09. ponedeljak 21h 05' Sunce na 17* Škorpije trigon rxKiron na 17* Riba

10. utorak 13h 13' Merkur na 13* Škoprije sekstil Pluton na 13* Jarca

11. sreda 03h 16' Sunce na 18* Škorpije sekstil Jupiter na 18* Device

11. sreda 18h 40' MLAD MESEC  u Škorpiji

12. četvrtak 01h 56' SMČ prelazi u Devicu

12. četvrtak 17h 47' Merkur na 17* Škorpije trigon rxKiron na 17* Riba

12. četvrtak 18h 26' Mars na29* Device konjukcija SMČ na 29* Device

12. četvrtak 22h 40'  Mars prelazi u Vagu

13. petak 18h 11'  Venera na 5* Vage sekstil Saturn na 5* Strelca

13. petak  19h 17' Merkur na 18* Škorpije sekstil Jupiter na 18* Device

17. utorak 15h 52' Sunce na 24* Škorpije konjukcija Merkur na 24* Škorpije

18. sreda 15h 32' Neptun sa 7* Riba kreće DIREKTNO

20. petak  20h 43' Merkur prelazi u Strelca

21. subota 03h 01' Venera na 13* Vage kvadrat pluton na 13* Jarca

22. nedelja 16h 25' Sunce prelazi u Strelca

23. ponedeljak 23h 12' Venera na 16* Vage opozicija rxUran na 16* Ovna

24. utorak 06h 18' Mars na 6* Vage sekstil Saturn na 6* Strelca

25. sreda 05h 56'  Merkur na 6* Strelca konjukcija Saturn na 6* Strelca

25. sreda 08h 14'  Merkur na 7* Strelca kvadrat Neptun na 7* Riba

25. sreda 17h 31' Merkur na 7* Strelca konjukcija Saturn na 7* Strelca

25. sreda 23h 44' PUN MESEC u Blizancima

26. četvrtak  13h 14' Saturn na 7* strelca kvadrat Neptun na 7* Riba

28. subota 07h 44' Kiron sa 16* Riba kreće DIREKTNO

29. nedelja 15h 49' Sunce na 7* Strelca kvadrat Neptun na 7* Riba

30. ponedeljak 01h 15' Sunce na 7* Strelca konjukcija Saturn na 7* Strelca

 

Detalji opis dejstva aspekata biće kao i obično objavljen blagovremeno da se možete pripremiti na najbolji način.

 

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala