Novembar 2015. - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Opsesivna ljubav

U narednim danima Venera vrlo aktivna i u izazovnim aspektima doneće dosta uzbuđenja u ljubavi i  ljubavnim odnosima. U subotu 21. Novembra Venera u Vagi na 13* formiraće kvadrat sa Plutonom koji je na 13* Jarca. Sunce menja znak i prelazi u Strelca u nedelju 22. Novembra i doneti još slobode i optimizma. Narednog dana 23. Novembra Venera na 16* Vage opozicija rxUran na 16* Ovna mnogo iznenađenja u vezama i nepredvidljivih situacija.

Opširnije...

Pozitivna energija u vreme Mladog meseca

Prvi pozitivan aspekt je trigon Sunca i rxKirona koji će biti aktuelan 09. Novembra i doneće mogućnost nekog zacelenja starih rana.Dan kasnije Merkur sekstil Pluton jaka energija i mentalna transformacija , a 11. Novembra na dan  Mladog Meseca Sunce sekstil Jupiter donosi veliku dozu optimizma i životnog poleta. Narednog dana 12. Novembra SM čvor prelazi u Devicu gde će biti u konjukciji sa Marsom i donosi dodatnu snagu za neki početak koji nas vuče prema budućnosti. Kasnije tokom dana Mars menja energiju i prelazi u Vagu. U istom danu Merkur će biti u trigonu sa rxKironom pa ćemo i na mentalnom nivou prebroditi neke bolne teme. Venera u sekstilu sa Saturnom 13. Novembra donosi stabilnost u ljubavnim odnosima, a istog dana je i Merkur u sekstilu sa Jupiterom što donosi još pozitivnih misli i lepe komunikacije. U vrme ovog Mladog Mesca zasta puno pozitivne energije što bi trebalo da uzrokuje da sve što počnete u ovom period bude uspešno realizovano.

Opširnije...

Strast i bol

Prva promena u ovom mesecu je prelazak Merkura u Škorpiju, 02. Novembra pa nećemo više biti neodlučni, ali ni tako fini kad je komunikacija u pitanju. Period pred nama biće obojen direktnom i oštrom komunikacijom. Već sledećeg dana 03. Novembra  Venera i Mars u čvrstom zagrljaju donose strast i intezitet u ljubavnim odnosima, ali u istom danu opozicija Jupitera i rxKirona  podseća nas na neke bolne rane koje nisu zacelile.

Opširnije...

Kretanje planeta u Novembru 2015.

Tokom ovog meseca vidno poboljšanje kad su emocije u pitanju, ali i muško ženski odnosi. Finasije takođe pod mnogo boljim dejstvom aspekta. Do 20. Novembra uglavnom nas očekuju pozitivni aspekti, a onda nailazi bura koja može uzdrmati nestabilne veze i brakove. Na samom kraju meseca pojačano dejstvo Neptuna koje izazivaju planete koje tranitiraju Strelcem donose dosta zabuna, neodlučnosti i povlačenja. Iskoristite prvi deo meseca i donesite odluke koje se od Vas očekuju.

Opširnije...