Sunce konjukcija Kiron - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Sunce konjukcija Kiron

U nedelju 08. Marta, na dan koji su oderili da bude ``Dan žena’’ u ranim jetarnjim satima dok mnogi budu još spavli, tačnije u 05h 20’ Sunce dolazi na 17* Riba gde će ga dočekati Kiron.

 

Kiron je simbolično ’’ranjeni iscelitelj’’, a Sunce je naš ego, pa tako ova energija može poslužiti za samiscelenje, odnosno izlečenje, zalečenje nekih rana od ranije. Ovo je takođe dan u kom možemo pokazati više empatije za druge ljude i njihove probleme i tako lečeći njih, zaparavo lečimo sebe, jer Kironova uloga i jesete upravo to, da kroz lečenje drugih zaceljuje svoje rane. Obzirom da je ovo dan koji je određen da bude ’’Dan žena’’ ova energija može pomoći da se bar danas više pažnje posveti dragim osobama, mada bih lično više volela da svi dani budu takvi i da žene , kao i muškarci imaju svaki dan u godini. Takođe bi bilo lepo da i drugim danima osećamo više empatije za ljude oko sebe.

Pola čovek -pola konj, vlada znakom Strelca. Kiron, asteroid koji se nalazi na putanji između Jupitera i Saturna povezuje se sa simbolikom Kentaura u grčkoj mitologiji.Pozicija Kirona u natalnoj karti pokazuje gde je vaša bolna rana, duhovna snaga istovremeno, nešto što morate da svojim duhovnim sposobnostima prevaziđete. Potcenjuete sebe u okviru simbolike znaka i astrološke kuće u kojoj se nalazi. U ljubavnim horoskopima Kiron je važan kada se nađe u prvoj astrološkoj kući ličnosti, u petoj astrološkoj kući ljubavi, u sedmoj astrološkoj kući partnerskih odnosa, u osmoj astrološkoj kući strasti i preljube kao i u dvanaestoj astrološkoj kući tajne ljubavi.

Kiron - ključ, isceliteljstvo, simbol Kirona i liči na ključ, on predstavlja vrata koja se otvaraju u bezizlaznoj situaciji, on predstavlja nešto novo originalno ili paradoksalno rešenje, alternativno rešenje. Kirona smatraju zaštitnikom

alternatine medicine.

Kiron u Ribama u tranzitu inicira maštu, filmske ljubavi, saosećajnost, i podršku drugima, kreatvno povlačenje, traženje unutrašnje harmonije, zadovoljstvo u duhovnim stvarima, pomoć drugima i pozitivan uticaj na okolinu posebno, ako je aspekt dobar- A JESTE. Kiron u Ribama crpi veliku snagu Neptunovske intuicije, tu je izvor snage i moć izlečenja, potrebna je i vera naravno i dobra volja. Sunce osvetljava Kiron, inicira i budi tu želju I potrebu za izlečenjem.

 

 

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala