Sunce trigon Pluton - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Sunce trigon Pluton

Posle napetih aspekata koje smo imali predhodnih dana dolazi jedan povoljan koji nam pomaže da lakše prevaziđemo teškoće sa kojima smo se susretali. U sedu 6. Maja u 09h 10’ Sunce će se naći na 15* Bika i tako graditi trigon sa rxPlutonom koji je na 15* Jarca. Ovo je dobar aspekt ujedinjene snage i koncentracije pa sa lakoćom možete do svojih ciljeva.

 

Sada se možete izdići iz pepela kao ptica Feniks. Odlučniji ste nego ikada, a sposobnost da se koncentrišete i fokusirate pomaže Vam da uradite sve što ste zamislili. Ovo je veoma pozitivan aspekt za novac ili pokretanje novog projekta. Očekuje Vas moć i uticaj! Do vas dolaze informacije ili materijal koji vam pomažu da ostvarite svoje ciljeve.
Koncentrisani ste na ciljeve i lako se upuštate u borbu za vlast. Ostvarujete nove ideje, izuzetno snažne volje i koncentracije, sposobni za skoro sve jer ste neustrasivi i osećate ogroman priliv energije. Izvanredne mogućnosti regeneracije. Sposobni ste da iz tudje štete izvučete benefite. Ovaj aspekt vam daje snagu da se nametnete, koncentracija i samokontrola su izuzetno snažni, a vi odlično procenjujete šta i kada treba reći i učiniti. 

Dobre aspekte izmređu Sunca i _Plutona je poželjno imati jer daju moćn ličnosti da šrevaziđe probleme, hrabrost da se suoči sa onim stavria koje ne bi ni uludilu bila soremana da se suočli, harizmu koja jo pogoduje da se nametne, mogućnost za samostalnošću, neustrašivost da se usoči dsa najgorim problemima, ogromnu energiju i sposobnost da se prebrode sve krize, i prevazilaženje bolesti pa i da se izvuče iz samrtničke postelje. Zato sada treba odraditi sve operacieje moje su potrebne i neophodne. Ovaj aspekt daje ljusdma snagu da se nametnu, jer imaju veliku moć. koncentraciju, samokontrolu, znaju šta i kada treba reći i učiniti a da pritom budu jako odgovorni. Ovaj položaj prati jake osobe koje postiću ogroman uspeh u zvanjima koja su neuobičajena i koja nose veliku moć: tajne organizacije, visoka politika, vojne funkcije, pa i ljudi koji izaberu opasna zanimanja.

 

 

 

 

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala