Lep početak Jula - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Lep početak Jula

Prvog dana u mesecu na nebu dva lepa aspekta, konjukcija Venere i Jupitera u 09h 51', a istog dana u 23h 09' trigon Sunca i rxNeptuna. Konjukcija Venere i Jupitera odigraće se na 21* Lava u petoj prirodnoj kući koja simbolično predstavlja zabavu, ljubav , zadovoljstva. Sunce dolazi na 9* Raka i pravi trigon sa rxNeptunom koji je na 9* Riba.

 

 

Venera konjukcija Jupiter u 09h 51' na 21* Lava

 

Aspekt donosi veliku sreću i omiljenost koja dolazi od strane žena. Kroz žene dolazi bogatstvo. Za zdravje nije dobro zbog gojaznosti, hedonizma. Velika zaljubljivost. Generalno: šarmantna, trošadžija, popularna kod osoba suprotnog pola. Ima dobre odnose sa roditeljima. Ne podnosi vulgarnost jer je moralns i dosledna u religijskim i ideoloskim opredeljenjima. Ima umetničkih sklonosti. Često je drugi iskorišćavaju. Aspekt daje optimizam i velikodušnost, naročito za one kojima je potrebna pomoć. To je bilo natalno viđenje. Uz napomenu da se otme porivu za uživanjem i lenstvovanju. Viši tipovi su talentovani mirotvorci.

Ljubavni plan ukazuje - skidajte zvezde sa neba jedni drugima....i volite se!

S njima danas samo lepe stvari i vesti...a i narednih dana ove dve planete zajedno šire (JUPITER) ideju o ljubavi (Venera)....Sve što Jupiter dodirne ŠIRI, UVEĆAVA....Ovde je to Venera....i radost je još i veća...Jupiter uvećava, kvalaitet Venere....ROMANTIKU, OVOZEMALJSKA ZADOVOLJSTVA I NOVAC.....I "apetiti" su nam veći....Sama konjukcija nije garancija da će sve odjednom da bude bolje, veće, šire....ali naše želje i potrebe u svakom slučaju hoće biti baš takve.

Dve sreće zajedno: mala (Venera) i velika (Jupiter)...divota. Da ne bude zabune ova pozicija zna da ULENJI da nam se čini da nam je suđeno više, bolje, šire, lakše....DAREŽLJIVOST je jedna od osobina ove konjukcije....u svemu. Voli se više, jače, bez obzira da li to neko zaslužuje ili ne.

Znam ljubav i ne ide sa zaslugama, ali mislim da vam je jasno šta sam hteo da kažem... Darežljivost se odnosi na emocije, naklonost ali i na novac.... Sa ovom energijom POKLONILI BI SVE I SRCE I NOVČANIK. SRCE otvoreno i sremno da se PREDA, DAJE....Ne raste samo LJUBAV raste i RASPOLOŽENJE....skoro pa da je zarazno. Potreba za UŽIVANJEM takođe. Sve je otvoreno ka ljudima DOBRIH NAMERA I DOBROG SRCA.... Bićemo tako raspoloženi i želećemo da se ljudi oko nas osećaju jednako prijatno i ispunjeni kao i mi sami.

Divna je ovo energija, pod uslovom da se ne uljuljkamo ....

Za one koji kažu NIJE SVE LJUBAV: ovo je energija za novac, za privlačenje NOVCA...samo da znate neće on pasti sa neba, nešto i vi treba da uradite....Ovo je i energija koja osim potrage za ljubavlju donosi i potragu za MUDROŠĆU (Jupiter), širenju vidika, filozofije one životne, potragu za DUHOVNIM (Jupiter) VREDNOSTIMA (Venera)....

Iako nije sve ljubav....onda je to DOBRONAMERNOST, VELIKODUŠNOST, SAOSEĆAJNOST....sve ovo je takođe deo ove lepe nebeske energije!!! Nema mesta ovde vulgarnostima, neprijatnostima....naprotiv HUMOR, i duhovitost su deo ove energije...i naravno OPTIMIZAM (Jupiter).

Sa ovom energijom imamo šansu da privučemo USPEH bilo lični (emotivni) bilo materijalni...šta ko više voli, da privučemo u naše živote pozitivne ljude pozitivne energije....I samo jedno malo podsećanje ne uljuljkujte se previše...ne "pada sa neba" baš sve.

Ovo je dobar period za započinjanje nekog odnosa, finansijskog poduhvata ili osnaživanje postojećeg odnosa i postojećih dugogodišnjih veza....sa po nekom lepom rečju, lepim gestom, malim poklonom....ne morate ni puno da se potrošite...DOVOLJAN JE OSMEH, ZAGRLJAJ, TOPLA REČ....

 

Sad je trenutak da pokažete svoju sreću i obogatite nečije srce uticajem u ljubavi. Počastite svoju voljenu sada, ali možda pronađete sebe ignorirane s njene strane - sve zavisi kakvi su vam bili odnosi predhodnih dana.

Ono što će sigurno dominirati a to je PONOS! Hm, koji zna da upropasti sve.

Ali i da ste u pravu, a gde je velikodušnost. Naravno, ako niste duboko povređeni.

Tamo gde je bura u odnosima neće biti opraštanja - sledi rastanak!

Sunce  na 9* Raka trigon rxNeptun na 9* Riba u 23h09’

Kako "radi" ovaj aspekt/tranzit: SUNCEje ličnost... identitet, volja, fizička vitalnost, samoizražavanje... vlada 5. kućom, Lavom... NEPTUN je...duhovno iskustvo, inspiracija, mašta, spajanje granica.... vlada 12. kućom, Ribama... Ovako zajedno u TRIGONU... donose/doneće: inspiraciju, snove, jednu posebnu vitalnost, podsvest, talenat za muziku, umetnost, ili samo potrebu za muzikom, kreativnošću, INTUICIJU...reagovanje na socijalne probleme, humanost....jake emocije jer Neptun je viša oktava Venere... saosećajnost i razumevanje za potrebe drugih.... Ovaj aspekt vam može pomoći da se "lečite" tako što ćete ili pomagati bolesnima i starima, ili uz muziku, kreativne aktivnosti pomognete sami sebi... Sa ovom energijom možete videti ono najbolje u svakom...LEPO ZAR NE!!!

Na jednom nivou trigon Sunca i Neptuna je izrazito inspirativan jer ohrabruje da posegnemo u dubine svoga bića (Neptun) kako bismo otkrili svoje Ja (Sunce) na unutrašnjem nivou. Na drugom nivou ovaj aspekt je toliko benefičan da vas može zavesti ka preteranoj idealizaciji, usled čega možete pokušati da kontinuirano skrivate i poričete aktuelne probleme, bežeći od hvatanja u oštac sa realnim preprekama. Ovo je i povoljan aspekt za finansijska pitanja. Poželjno je da se bavite temama koje će vas držati na zemlji, u suprotnom uticaj ovog aspekta vas vodi nepraktičnim rešenjima.

Ljude u neposrednom okruženju ćete shvatati u idealističnom izdanju, a posebno one koje sada budete upoznali videćete pod senkom "žrtve" kojoj je potrebno spasenje od uobičajenog egzistiranja tipičnog za smrtnika, i ukoliko budete nepažljivi možete biti zavedeni u ulogu "heroja". Ovaj tranzit daruje volju da pomognete drugima. Vizije, snovi, neobične zamisli uvode vas u imaginarni svet, a ta saznanja vas usmeravaju ka stvaralaštvu, vode žrtvovanju za neke više ciljeve i ideje, ili ideji o spasavanju drugih.

 

 

Sposobnost dubokog poimanja, naglašena imaginacija i entuzijazam, sklonost ka misticizmu i sanjarenje o putovanjima. Sunčev trigon sa Neptunom donosi blaži i skladniji Neptunov uticaj. Postoji manja opasnost od neumerenog oduševljavanja, a još uvek je prisutan prefinjeni osećaj naklonosti prema spiritualnim i estetskim vrednostima. Ovo je idealan tranzit za stvaralački rad ili uspostavljanje stabilnosti u duhovnoj sferi. Imate snažnu želju da se suočite sa problemima i brigama drugih ljudi, a ukoliko ste sposobni da držite pod kontrolom Neptunom smrknuti temperament, nećete videti potrebu da tražite izlaz u maštarijama.

 

Ovaj tranzitni aspekt će biti aktuelan tokom današnjeg i sutrašnjeg dana. Mudro koristite ovu energiju kako biste otkrili srž problema i pokušali da ga razumete na dubljem nivou. Sve se u životu dogadja sa razlogom, i sve dok vaše probleme projektujete na svet koj vas okružuje i ljude ok sebe propuštate da uočite važnu lekciju sa kojom se susrećete. Provedite neko vreme u promišljanju i meditaciji, posvetite se duhovnom radu kako biste otkrili da u vašem životu postoji samo jedan PRAVI HEROJ - a to ste Vi sami!