Jul 2015. - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Uran kreće unazad, alarm se uključuje

Pre retrogradnog hoda Uran 25.Jula na neki način ima još jednu šansu za direktnu akciju, jer je u kvadratu sa Marsom. Ovaj aspekt je egzaktan-tačan 25. Jula u 11h 42', tada će Mars biti na 20* Raka, a Uran na 20* Ovna. Dan posle tog napetog aspekta , ukoliko je došlo do nekih nasilnih situacija ili teških reči koje su mogle izizvati bol Mars u trigonu sa Kironom koji je na 21* Riba može da ublaži, zaleči bolne tačke . Ovaj trigon se dešava na 21* Raka i Riba 26. Jula u 10h 06'.  Istog dana u 12h39' Uran sa 20* ovna kreće na svoj višemesečni put unazad-retrogradni hod.

Opširnije...

Venerin ples, korak napred-nazad dva

Venera je 19.Jula u 00h 44' iz Lava prešla u Devicu, vec na samom ulasku na 0* Device stacionirana je i spremana za povratak unazad i retogradni hod. Venera kreće unazad 25. Jula u 11h 29*, a u Lava ponovo ulazi 31.Jula  u Devicu će ponovo ući tek 8. Oktobra.

Opširnije...

Sunce i Merkur na sceni

Sunce je 21. Jula bilo u trigonu sa rxSatunom, samo dan kasnije 22. i Merkur je formirao ovaj aspekt. Sunce prelazi u znak Lava 23. Jula u 05h 30', a Merkur istog dana u 14h 14'. U večernjim satima u 21h 23' biće u čvrstom zagrljaju formirajući egzaktnu komjukciju. Ovo je lepa energija Sunca i Merkura najpre sa Saturnom, a zatim i međusobno i trebalo bi svi da osete prliv kako fizičke tako i mentalne energije.

Opširnije...

Venera kvadrat Saturn

Venera je na 28* Lava , rxSaturn na 28* Škorpije , 14. Jula u egzaktnom kvadratu u 08h 48’.  Već neko vreme se oseća uticaj ovog aspekta zbog dozvoljenog obrisa. Zbog retrogradnog kretanja Venere koje nam predstoji ovaj aspect će ponovo biti egzaktan 5.Avgusta 17h 05 ‘, samo što će tada Venera biti retrogradana , a Saturn će se kretati direktno.Ovo je aspekt  hladnće u ljubavi, povlačenja, tuge... Mnoge veze i brakovi pretrpeće ozbilnije posledice ovog aspekta, posebno oni koji su duže vreme potiskivali nešto što već neko vreme nije kako treba. Mnogi će se preispitati dokle su stigli i zašto su tu gde jesu, da li su dovoljno voljeni, zašto su sami...

Opširnije...

Burna nedelja i napeti aspekti prevazilaze se strpljenjem

Na samom početku nedelje Sunce dolazi na 20* Raka i tako formira kvadrat sa Uranom koji je na 20* Ovna, aspekt je egzaktan 13. Jula u 04h 52', ali se već nekoliko dana unazad oseća njegovo dejstvo. U istom danu u 21h 13' Merkur na 9* Raka trigon rxNeptun na 9* Riba  malo će da popravi i ublaži napetost predhodnog aspekta Sunca i Urana. 14. Jula u  04h 52' Sunce na 21* Raka trigon rxKiron na 21* Riba može da zaceli neke rane koje su prouzrokovali napeti aspekti, ali u istom danu i veliku tugu donosi kvadrat Venere sa 28* Lava i rxSaturna na 28* Š korpije, egzaktan je u 08h 48', ali već itekako opterećuje ljubav i emocije. Mars na 14* Raka opozicija rxPluton na 14* Jarca donosi još težine, a samo dan kasnije i Merkur doolazi na 14* Raka i takođe pravi opoziciju sa rxPlutonom, egzaktan u 01h 38', a već u 03h 25' Mlad Mesec , već u 06h 13' Merkur konjukcija Mars na 14* Raka. Vrlo teška nedelja nam predstoji.

Opširnije...

Merkur u Raku, dubina misli i osećanja

Period koji je pred nama je nešto uzbudljiviji, napetiji i dramatičniji zbog aspekata koji predstoje , pre svega kvadrati sa Uranom iz Ovna i opozicije sa Plutonom iz Jarca. Pored toga uskoro sledi i  težak aspek između Venere i saturna i usred svih tih aspekata Merkur će tranzitirati osećajnim Rakom pa ćemo sve to mnogo dublje i teže doživlavati , preživljavati i razumeti. Merkur će boraviti u Raku relativno kratko do 23. Jula, a ušao je 08.Jula u 20h 50'.

Opširnije...

Pun Mesec u Jarcu u okruženju dobrih aspekata

Svaki Pun Mesec je kulminacija neke situacije, pa tako i ovaj koji će biti aktuelan 02. Jula u 03h 25’ na relaciji Rak, gde je Sunce na 9* Raka, a Mesec na 9* Jarca-opozicija. Rak predstavlja porodicu, jarac ambicije, karijeru pa na toj osi treba napraviti balans, ravnotežu između potreba porodice i ambicija. U vreme Punog Meseca najizreženije se vide problemi ukoliko postoje, jer Pun Mesec osvetljava i izbaca na površinu ono što treba privesti kraju i ostaviti iza sebe. Ovog puta treba  dobro sagledati pianja porodičnog života i poslovnog i napraviti promene da ni jedna strana ne trpi.  Ovaj Pun Mesec je usred mnogih dobrih aspekata, pa je sasvim izvesno da ćemo imati priliku da na najbolji način učinimo dobre promene I unapredimo svoje živote.

Opširnije...