Merkur sekstil Uran - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Merkur sekstil Uran

Moždana oluja potstaknuta natprosečnom aktivnošću nervnih sinapsi. Tok misli nije linearan niti konstantan. Sposobnost izdvajanja esencijalnih zaključaka iz naizgled haosa Univerzalnog znanja. Misaoni bljeskovi koje olako proglašavaju intuicijom. Suvišna analiza i didaktički postupak. Jasne ideje bez logiče potvrde. Natprosečna inteligencija. Iracionalna logika. Progresivne ideje, suprostavljanje konvencionalnim stavovima. Na margini genijalnosti i ludila.


Apsurdan na prvi pogled. Pronalazači i inovatori bez presedana. Revolucionarne ideje i revolucionarni stavovi. Neshvatljivo brz misaoni tok zbunjujuć za druge. Povezivanje informacija na neuhvatljiv način. Van okvira „sadšnjeg“ trenutka. Način komunikacije van uobičajenog, nepredvidivi govorni obrasci. U neredu misli, genijalne ideje. Čudne asocijacije, neočekivana uporedjenja. U sopstvenom neredu stvari sjajno snalaženje. Svakodnevne aktivnosti i ritam zivljenja, čudan.

 

Šokantan, jedinstven, neshvaćen. Teško ga razumeju jer nije metodičan. Zapanjujće inventivan, crpi saznanja iz univerzalnog. Lako prepoznaje srž i poentu. Misaoni haos utiče na brzinu promene interesovanja, nepostojanost. Nedovršeni projekti. Avangardni koncepti. Ispred svog vremena.

Prezire konvencionalno obrazovanje, umoren sporošću i sistemima. Ne podnosi rutinu. Obrazovanje po sopstvenom izboru i na samosvojstven način. Reforma obrazovanja. Nezavistan um, nestabilan um. Brz, neuhvatljiv tempo. Iskrenost i istina iznad svega. Uvek kaže šta misli. Potpuna sloboda izražavanja. Mentalna snaga promenjiva jer se zasniva na inspiraciji. Metodičan rad nije mu izbor. Priznaje samo sopstveni tempo. 

 

Lako razumevanje svega što je strano, daleko prosečnom umu. Inspirisan iz nereda sveobuhvatnog znanja, lako uobličava i razume

sisteme. Informatika, matematika, najnoviji kompjuterski sistemi. Haker, čitač kodova, šifrant i dešifrant, astrolog. U moru informacija lako zapaža uredjenost. Sposobnost apstraktnog razmišljanja. 

Naučnik, pronalazač, inovator, revolucionar, misaoni buntovnik.

 

 

 

 

Merkur je "okrenuo leđa" Veneri i više nisu u konjukciji, ali  Merkur je u sekstilu sa Uranom i RxJMČ, a to se već jednom dogodilo u ovom mesecu kada je Merkur išao direktno. Biće RxMerkur i u konjukciji sa Suncem, iako retrogradan praviće  uglavnom lepe aspekte. 

Ovaj aspekt donosi neočekivano...neočekivane vesti, poruke, pisma...razgovor!!! Sa ovim aspektom opušteniji smo, spontaniji, i ekscentričniji nego inače . Sa njim se razmišlja drugačije, van okvira, um je nemiran, ali i jezik . Idealno za ideje koje u drugim okolnostima nam ne bi pale na pamet... 

Već smo imali ovj aspekt 14.Januara samo što je tada Merkur bio direktan! Isti aspekt...ista energija, a opet i nije. Retrogradnost Merkura ovde može ovaj aspekt malo da "pokvari", ili možda ne da pokvari, ali da bi mogao da bude drugačiji, mogao bi. 

 

Slika neba 28. Januara

 

 

 

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala