Dani pred nama nose promene - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Dani pred nama nose promene

U istoj noći 19. Februara u razmaku od samo nekoliko minuta imaćemo Mlad Mesec koji će biti u egzaktnoj konjukciji sa Suncem na 29* 59’ Vodolije u 00h 47’. Samo minut kasnije u 00h 48’ Mesec menja znak i prelazi u Ribe, već sledećeg minuta u 00h 49’ i Sunce menja energiju i iz energije vazduha prelazi u energiju vode. Istog dana u 14h 01’ sekstil Merkura i Saturna. Samo dan kasnije 20. Februra, prvo Mars, a odmah za njim i Venera prelaze iz Riba u Ovna i 22. Februra biće u egzaktnoj konjukciji.

 

Mlad Mesec u Vodoliji

 

Mlad Mesec na zadnjem stepenu Vodolije ima energiju kako Vodolije tako i Riba. Kao i svaki Mlad Mesec tako i ovaj donosi nam mogućnost za nove početke, svakom u polju (sektoru života) u kom se dešava ova konjukcija Meseca i Sunca. Generalno najviše uticaja imaće na fiksne znake, Vodoliju, Lava, Bika i Škorpiju, kao i na sve vas koji imate neke planete oko 29* ovih znakova. Vi ostali znaćete gde možete da očekujete neke novine i promene ukoliko znate u vašoj Natalnoj karti kroz koje polje se trenutno tranzitiraju Mesec i Sunce.  Mesec se kreće vrlo brzo kroz Zodijak i tako menja energiju poprimajući energiju znaka kroz koji tranzitira, ali ipak ostaje enerija koja se zatekla u Vreme Mladog Meseca. Ovog puta to su energije Vodolije i Riba, jer je na zadnjim stepenima nekog zanaka prisutna i jedna i druga energija. Tako do narednom Mladog Meseca možemo imati više empatije za ljude oko nas, možemo biti osetljiviji, romatičniji, posebno kad Mesec bude u konjukciji sa Neptunom, a kasnije i Kironom u Ribama. Međutim biće tu i kvadrat sa Saturnom koji je na 4* Strelca, pa je moguće da osetite i neku teskobu i zebnju, neko duševno zahlađenje. Na sreću, ponavljam Mesec se brzo kreće pa su sve to stanja koja za par sati vreć protutnje, neki od vas čak i ne obrate pažnju na te emocije koje se tako brzo menjaju.

 

Sunce menja znak i prelazi u romantične Ribe

Pre svega svim Ribama SREĆAN ROĐENDAN.

19. Februra u 00h 49’ Sunce prelazi u znak Riba, iz energije vazduha zaroniće u misteriozne dubine u energiju vode. Sa ovom energijom svi ćemo biti romantičniji, ali i tajnovitiji. Kad Sunce bude na 4*  Riba, 23. Februra osetićemo pad energije, uglavnom fizički, ali su mogući i neki sukobi vezano za neka naša ubeđenja, opet u zavisnosti u kojoj kući vam se nalazi Saturn, a on je trenutno na 4* Strelca. Već 26.Februra konjukcija Sunca i Neptuna donosi nam mogućnost za neko lepo romatično ispunjenje. Ovo jep i povoljan dan za večeru u dvoje , sveće , laganu muziku i sve što vam prija i opšta vas. Iskoristite ga na najlepši način.

 

Merkur u Vodoliji sekstil Saturn u Strelcu

Istog dana, 19. Februra u 14h 01’ Merkur na 4* Vodolije, sada u direktnom hodu pravi sekstil sa Saturnom koji je na 4* Strelca. Ovo je dobra energija koja će nam doneti racionalnije i trezvenije misli, odluke koje donosimo biće realne i ostvarive. Bićemo u prilici da shvatimo napokon na pravi način neke situacije koje su nam u vreme retrogradnog Merkura bile nejasne. Sad je pravo vreme da ideje koje smo imali sprovodimo u dela, jer će nas ljudi bolje razumeti, naravno i mi njih takođe. Sa lakoćom se mogu praviti dogovori koji će biti ispočtovani i realizovani. Obzirom da se ovaj sekstil dešava u vreme Mladog Meseca pogodan je da pokrenete nešto , opet u zavisnosti od polja i segmenta života u kom se odigrava ovaj tranzit, svako u svoj Natalnoj karti zna gde mu se pružaju mogućnosti . Iskoristite prilike koje vam se ukazuju, jer uz podršku Saturna imaju tendenciju da traju. Saturn ovde daje stabilnost i materjalizaciju ideja.

Već sledećeg dana Mars prelazi u Ovna, dolazi u sedište odakle će svima dati preko potrebne energije da istrajemo u svojim zamislima.

Nebo 19. Februara izgleda ovako:

 

 

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala