Posle zastoja krećemo polako napred - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Posle zastoja krećemo polako napred

Merkur kreće direktno

 

Napokon 11. Februara u 15h 58` Merkur će promeniti smer i iz retogradnog hoda krenuti direktno. Merkur je krenuo unazad 21. Januara u 16h 55’ sa 17* Vodolije i kretanjem unazad vratio se do 1* Vodolije. Svojim retrogradnim kretanjem Merkur je pravio sekstil sa Uranom 28. Januara, konjukciju sa Suncem 30. Januara i sekstil sa Saturnom 5. Februara. Svojim kretanjem unapred ponovo će imati kontakt sa Saturnom 19.Februara i Uranom 01. Marta. Ovo je šansa sada kada se kreće direktno i bude ponovo u aspektima sa istim planetama da popravite što je propušteno u predhodnom periodu. Merkur izlazi iz senke 03. Marta i tada će se stvari vratiti u normalu.

 

 

Tri do četiri puta godišnje Merkur glasnik bogova, planeta komunikacije, putovanja, reči, misli ide unatraške.... Ipak, ne možemo se sakriti u „stakleno zvono“ svaki put kada Merkur uperi svoj pogled unatraške. Merkur je inače od 5.januara u svojoj senci kroz znak Vodolije da bi od 21.januara do 11.februara imao svoj retrogradni hod, a do 13.marta 2015. se zadržao kroz ovaj inventivni, pametni, humani, originalni i tvrdoglavi znak.

Krenuo je stacionirano retrogradan od 17 stepena Vodolije da bi došao do 1 stepena tog znaka. Krenuo je iz druge dekade Vodolije kojom takođe vlada Merkur, pa samim tim pojačava značenje svog hoda. Ova dekada opisuje dubokoumno razmišljanje, ali prilagodljivost svim situacijama. Ovde imaginacija dolazi do izražaja. Želja za brzim rezultatima je karakteristika ove dekade, pa retrogradni hod Mekura naglašava posebnu dimenziju „zaglavljenosti“ u senci u kojoj se suočavamo sa svojim unutrašnjim demonima pre nego što nam bude dozvoljeno da izađemo na površinu.

Mnoge stvari će postati jasnije. Sitne laži, nesporazume, spletke i probleme koje nam je pravio retrogradni Merkur, ćemo polako videti jasnije. Komunikacija će biti bolja i brža, rešenja za svakodnevne probleme ćemo sada lakše uvideti. Bićemo u mogućnosti da poboljšamo odnose sa okolinom, da jasno utvrdimo tuđe, ali i svoje greške… Tehnički problemi će se lakše rešavati. Biće nam jednostavnije da otklonimo sitne prepreke i komplikacije koje su se u prethodnom periodu pojavile u segmentima naših života u vezi komunikacije, trgovine, saobraćaja, pa čak i odnosa sa rodbinom. 

Kretanje Merkura utiče na sve nas, kako on bude krenuo direktno, mnoge ćemo stvari uviđati jasnije. Merkur izlazi iz senke i vraća se na tačku s koje je krenuo retrogradno sa 17*Vodolije   03. Marta i od tog datuma se definitivno možemo osloboditi kočnica koje su nas držale i sprečavale da donesemo logične zaključke. U odluke koje od tog dana budemo donosili možemo biti sigurni, kao i u legitimnost dokumenata koje budemo potpisivali. Savet koji važi za sve (a pogotovo za osobe kod kojih je Merkur jako izražen u natalnoj karti) je da ipak ne brzaju pri donošenju odluka i da budu na oprezu sve dok 03. Marta on ne bude na 17* Vodolije.

Bilo je vreme! Tri nedelje haotičnosti i konfuzije, gužve u saobraćaju, nerazumavanja, pucanja električnih instalacija, gubljenja i kvarova mobilnih telefona, gubljenja pisama, dokumentacije, pogrešnih novčanih transakcija… Još uvek će se se zadržati senka na Merkurovu misaonu formu (oko 14 dana) ali će u svakom slučaju svoj život dovesti u red i poredak. Analiziraće svaki detalj onoga što se dešavalo tokom svog retrogradnog hoda. Misao, komunikacija i analiza neće biti besmislena i zastajkivanja više nema. Samo će ići napred i napred i sve će ponovo imati smisla. 

 

 

 

 

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala