Ljubav leči sve - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Ljubav leči sve

Venera konjukcija Kiron

 

Konjukcija Venere i Kirona  09. Februara u 06h 01’na 14* Riba donosi nam mogućnost da zalečimo neke rane koje nas već dugo peku, koje potiskujemo i krijemo čak i od nas samih. Ovo je snažan aspekt koji nudi samoizlečenje...

Nije dovoljno potiskivati ono što boli, treba se suočiti, odbolovati svoju bol, a sada Kiron i Venera nude mogućnost i da se potpuno izlečimo, da krenemo putem sreće i zadovoljstva.

 

Vreme za lečenje rana (Kiron), onih emotivnih (Venera). U procesu lečenja možde da bude boli, ali izlečenje je moguće. Put lečenja nije lagan, ali to je put koji može dovesti do harmonije, ravnoteže i na kraju do veće ljubavi. Ukoliko  na tom putu pronađemo uzrok lečenje je efikasnije. Ljubav (Venera) ovde i jeste lek!!! Rana je ovde naravno u prenosnom smislu te reči,unutrašnji bol, tuga, samoća . Kiron ovde kaže da su rane zapravo poklon, a Ljubav lek i izlečenje...

Ova konjukcija donosi Ljubav protkanu bolom,veliku osetljivost u odnosima, emotivnim, intimnim, društvenim, prijateljskim. Ko su vaše ljubavi, ko su vaši prijatelji? Osećanje nedostatka ljubavi, lepote, bol zbog odbacivanja. Ljubav kao bolna tema...

Da bi do izlečenja došlo potrebno je pronaći KLJUČ. Otključavanje nekih drugih-novih vrata u ljubavnoj vezi. Ključ (Kiron) izlečenja je u samopouzdanju, u pronalasku mira, ravnoteže, u svesnosti svojih vrednosti, u prihvatanju sebe samih onakvima kakvi stvarno jeste.

 

KIRON je proceis transformacije, energija koja leči.  Kiron je ranjeni iscelitelj,a samo onaj ko je već bio ranjen zna kako da leči.
On je taj koji će ukazati na ranu (onu najdublju psiholšku),  ali pokazaće i put izlečenja. Ovde je u odnosu (u konjukciji) sa VENEROM tako da su te rane uglavnom emotivne prirode, a put izlečenja je u tom slučaju nešto duži i teži, ali nije nemoguć!!!
Venera se u ovoj konjukciji brže kreće i potrebno je dobro oslušnuti šta ona u ovom trenutku poručuje.

 

 

Ovo je put isceljenja kako god bili bolni problemi, upravo sada, kakva god ozleda bila – mora se ući u ranu. Sa svom hrabrošću koju možete prikupiti - Kiron će biti tamo, da  pomogne i da vas vodi. To znači ponovo je proživeti. Prihvati svoje osećaje, bez obzira kako bolni bili. Prihvati ih na način koji ne priziva sumnje, već koji voli i prihvata. 

Prestanite  se kažnjavati. Morate oprostiti sebi i svima koji su vam u prošlosti nanosili bol.  Kad zavolite  sebe, volećete i druge koji su uzrok te boli. To možete samo ako imate hrabrosti da je ponovo proživite. Budite samilostan i blagi prema tom osetljivom delu sebe. Samo tako se može rasti na pozitivan način.


Kada ponovo u sebi proživljavate  ta bolna osećanja, ovaj put u duhu ljubavi, samilosti i praštanja, dopuštate ranama da se iscele i povuku. Postajejete  sam svoj njegovatelj, staratelj i iscjelitelj.
Morate  voleti i negovati sebe na isti način na koji bi želeo voleti malo dete, ili negovati ranjenu životinju. Ne napuštajte  nadu u ozdravljenje i ne budite grubi prema sebi, ne osuđujte niti budite kritični, budite  u ljubavi sa samim sobom i svime oko sebe.
Zadržite svu pažnju i ne klonite  duhom dok težite  da nadrastete svoje sukobe - dok se nosite s tim bolnim osećajima. Kad vam je pažnja ovako usmerena, nova energija i razumevanje dolaze sami po sebi.
Bol, rane, poteškoće, osećaji odvojenosti i samoće, transformisani su u pozitivnu energiju: u Radost, Povezanost i Ljubav.

 

 

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala