Preterivanje i optimizam bez pokrića - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Preterivanje i optimizam bez pokrića

Sunce opozicija Jupiter

 

Sunce 6.Februara na 17* Vodolije  u 19h 19’ u direktnoj opoziciji sa Jupiterom koji je na 17* Lava.  Sunce vladar Lava u Vodoliji u svom izgnanstvu gde se ne oseća dobro ispoljiće svoje negativne osobine, a Jupiter koji širi i uvećava sve što dotakne (i dobro i loše) samo će pospešiti razmetljivost Sunca.

 

Aspekti koje čine ova dva benefika, Sunce i Jupiter, su najčešće pozitivni. Obzirom da i Sunce i Jupiter vladaju vatrenim znacima aktivatori su samopouzdanja, optimizma a sve što dotaknete danas će seuvećati.

Uočavate li nalet vedrine i radosti, entuzijazam na visokom nivou, izgleda kao da ništa ne može da poremeti vaše sjajno raspoloženje. Ovo je sjajan osećaj i i svima je potrebno da se napune pozitivnom energijom s vremena na vreme.


Ipak, obzirom da je danas u pitanju opozicija Sunca i Jupitera jedna od stvari o kojima biste trebali voditi računa je potreba da ostanete sa obe noge na zemlji. Ni Sunce ni Jupiter ne vladaju materijalnom sferom, i najčešće uspešno ignorišu ili prepuštaju drugima realna pitanja koja nameće svakodnevica kao što su računi, odgovornosti i obaveze. Oni bi se zapravo najradije odmah otisnuli u budućnosti koja je toliko svetla da je neophodno da potroše nekoliko stotina eura na nove sunčane naočare. 

Dakle –  preterivanje je sigurno jedan od najvećih problema ovog aspekta. Možete se pronaći u situaciji u kojoj trošite previše novca, prepuštate se uživanju u preobilnim obrocima i ponašate se raskalašno. Pažljivo preuzimajte odgovornosti i poslova, i budite sistematični u radu jer su mogući veliki previdi koji mogu dugoročno da se odraze na poslovanje. Zadržite spokoj i umerenost u svemu kako biste izbegli zdravstvene i lične probleme. Akcenat možete staviti na zabavu i planiranje ili početak putovanja u inostranstvo. Ovo je idealno vreme za potpisivanje ugovora i učenje.


Posvetite danas nekoliko časova opuštanju i uživanju, prepustite se naletu pozitivne energije, ali se ipak potrudite da ostanete čvrsto na zemlji.

 

 

Sa ovim aspektom se pretjeruje s Jupiterovom ekspanzivnošću, opasnost od neutemeljenog optimizma, neuništiv entuzijazam, prevelika velikodušnost, toplina. Sklonost da se stvari vide većima i boljima no što jesu.    Kreativnost.JUPITER radi sebi u prilog, primenjujući laskanje u cilju obmane, a   SUNCE će preterano verovati. Nedostatak volje i vere jedne od strana. Aspekt nepoštenja i želje da se prečicom stigne do svog cilja. Neispunjavanje obećanja, neodgovornosti, loše procene mogućnosti, pa i velike greške. Nemarnost, sukob sa zakonom, ugrožavanje reputacije... 

Neko će  nekog da prevede "žednog preko vode" ili uvesti u preterane troškove.

 

 

 

 

Ovaj aspekt provocira aroganciju, sebičnost i neku vrstu preterivanja. Sa ovim aspektom u krizi bi mogli da budu moral ili finansije ili i jedno i drugo. Sa preterivanjima, negde bi mogla da se javi pohlepa, negde preterana velikodušnost. Pripazite ako dajete neka obećanja, sa ovim aspektom se može obećati nešto što nije izvodljivo da se uradi i ispuni.

Kako sa ovim aspektom uglavnom ide preterivanje mogao bi da se javi i preteran optimizam negde do euforije. Mogla bi da se probudi sujeta, ponos, licimerje. Javljaju se razne predrasude, sumnjivi moral. Moglo bi da se dogodi i da se propuste neke dobre prilike, a sve zbog želje za nekim brzim uspehom posebno u finansijskim aspektima  života.

 

Generalno: čuvajte se lažnih obećanja....

 

Što se energije tiče biće je i viška, samo ovde sa ovim aspektom se obično ne zna kada je dosta i kada se treba zaustaviti. Sa ovim tranzitom uglavnom se želi više od života. Osim optimizma ovde raste i samopouzdanje i vrlo lako može doći do precenjivanja i situacije i ličnih sposobnosti. Budite oprezni sa novcem, zakonom, očekivanjima. Lepo je imati visoko mišljenje o sebi, ali i ne preterivati u tome. Arogancija, sujeta ne stoje nikome lepo .

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala