Analizirajte propuštene šanse ! - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Analizirajte propuštene šanse !

rxMerkur sekstil Saturn

 

5.Februara u 12h 45` rxMerkur vraćajući se unazad kroz znak Vodolije ponovo dolazi na 3* i pravi direktni aspekt pod uglom od 60*-sekstil, aspekt šansi i mogućnosti sa Saturnom koji je na 3* Strelca.

 

Energija vazduha i vatre dobro se slažu i pospešuju zajedničko pozitivno dejstvo. Vodolija razume potrebe drugih, grupe , ljudi koji su preko puta nas u bilo kom smislu, rxMerkur sada sagledava još jednom sve ono kroz šta je već prošao početkom Januara i dobija podršku od Saturna koji je u Strelcu, 9. Polju prirodnog horoskopa, što govori o obrazovanju, religiji, inostranstvu, ljudima iz inostranstva...

 

 

Sada dok je Merkur retrogradan imaćemo svi priliku da se još jednom preispitamo, da vidimo gde smo pogrešili, ako smo pogrešili i da kad 19. 

Februara ponovo ove dve planete budu u sekstilu popravimo ono što treba.

 

Ukoliko ste propustili neku dobru priliku u predhodnom periodu, sada rxMerkur daje sanšu da sagledamo stvari bolje, dublje, analitičnije i kad Merkur krene direktno iskoristimo povoljne prilike na najbolji način.

 

Merkur je bio u sekstilu sa Saturnom 5.Januara, istog dana kad smo imali Pun Mesec u Raku. Ovaj sekstil sada događa se samo jedan dan posle Punog Meseca u Lavu. Ovo je još je takođe ceo ciklus i završena priča, vreme je da se sagleda sve što se dogodilo i nauče lekcije koje su potrebne da bi 19. Februara iskoristili pogodnost Madog Meseca i sekstil direktnog Merkura i Saturna.

 

Merkurov sekstil (aspekt mogućnosti) sa Saturnom obezbedjuje nam prilike da kreiramo novu strategiju, novi plan puta ka željenim temeljima i strukturama. Merkurov aspekt sa Saturnom pruža šansu da pogledamo na nove životne okolnosti uz zdravu dozu realističnosti, i da obratimo posebnu pažnju na detalje. Uz ovu planetarnu kombinaciju fokusirajte se na segmente koji su primarni u vašem životu, i nakon što ih jednom spoznate znatno lakše ćete ulivati više energije, kreirajući plan da svoj život usmeravate u željenom pravcu.Shvatite ovaj tranzit veoma ozbiljno - izuzetno je moćan za kreiranje nove budućnosti.

 

Sa ovim aspektom skoro svi možemo biti dobri organizatori, možemo biti mnogo mudriji, ozbiljniji, disciplinovaniji u mislima ali i u komunikaciji, odličan je za planiranje, ozbiljne teme i razgovore, odličan za biznis i biznismene .

 


 

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala