Kretanje planeta u 2016. godini - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Kretanje planeta u 2016. godini

Od jeseni vidno poboljšanje sveopšte situacije, ali pre svega u međuljudskim  i emotivnim odnosima, na ovo ukazuje Jupiter koji će preći u Vagu. Tokom godine biće dosta zastoja koje uvek donosi retrogradni Merkur, koji se uglavnom tri puta godišnje kreće unazad, a u ovoj godini čak četiri puta. Takođe ni retrgrano kretanje Marsa, koji je planeta akcije , neće biti povoljno, a najveći uticaj ispoljiće tokom leta. Drugi aspekti uglavnom su nas pratili u 2015., a to su kvadrat između Saturna i Neptuna, Jupitera i Saturna i dugogodišnji kvadrat Urana i Plutona koji je prisutan još od 2012., to je nešto što nam je već dobro poznato…

 

Vreme je da postanete opsednuti zdravljem ( Jupiter u Devici do 9. septembra 2016.)

 

 

Izgleda da je došlo vreme da vas i zvezde podsete kako je ovo poslednji trenutak da se posvetite zdravijoj ishrani i intenzivnim vežbama. Jer, vaše telo mora da vam postane prioritet. Jupiter u praktičnoj Devici vas poziva na balansiran život, pre nego što vaše telo bukvalno pritisne "shut down"...

 

Vreme je da živite zdravije bez obzira na tip posla. Ako treba, smanjite obim posla, jer stres koji današnji savremeni lifestyle tempo diktira će kad tad iscrpeti svu energiju iz vašeg tela, ali i uma. Ovo je onaj period kada treba što pametnije da isplanirate svoje vreme ali i doba kada na prvom mestu ne treba da bude ni posao, ni ljubavni život već VI i vaše TELO.

 

Kada kažemo da je vreme za zdraviji život mislimo na masažu, akupunkturu, jogu, kombinovan cardio trening, hranu bogatu vitaminima, kretanje a možda najviše od svega mislimo na SAN. Morate da se naspavate dovoljno, minimum 7-8 sati dnevno.   

 

Budite naughty girl ali i dobra devojka (Mars u Škorpiji od 20. februara do 17. septembra)

 

 

Nek vam role model bude Selena Gomez. Pronađite neki miks između dobre, nežne devojke i bezobrazne, naughty cure jer Mars u Škorpiji u paru sa Jupiterom u Devici budi istovremeno dijementralno različite osobine. Ovo je doba ekstremne seksualnosti kada je žena nešto između nevine device Madonne i moćne, misteriozne i seksepilne "whore" koja je u znaku Škorpije.  

 

Ovo je takođe vreme ekstrema i krajnosti. Seksualnost će ili biti na najvišem nivou ili će biti totalno potisnuta, skrivena. Uostalom, samo je naše da li ćemo veče provest na nekoj svinger žurci ili …

 

Očekujte povečanje prihoda ( Mars u Škorpiji od 20. februara do 17. septembra)

Mars u Škorpiji neće samo uticati na ljubavni život već i na finansije. Ovaj aspekt može mnogima a pogotovo onima koji imaju Mars u Škorpiji da pomogne oko uvećanja prihoda te očekujte u ovom periodu dobitke na sreću, ali i unapređenja. Vreme je da ovladate svim trikovima na poslu koji će vam omogućiti dodatne prihode i honorare jer 2016. vam donosi povećanje vašeg finansijskog računa.

Vreme je da otputujete na jedno duhovno putovanje ( Saturn u Strelacu tokom cele godine)

Ovo je najveći paradoks u 2016: Ozbiljan Saturn, planete restrikcije i kontrole, ali i pravila će tokom cele godine biti u slobodnom, lepršavom Strelcu. I iako mu svakako neće biti prijatno u Strelcu, ovaj aspekt je idealan za planiranje nekog duhovnog puta, epske avanture koja će vam promenti život iz temelja.

 

Zato očekujte spontane organizacije puta, i odlazak u prirodu, u potpunu izolaciju. Ovaj aspekt ne donosi samo želju za putovanjem već i za promenama koje se tiču vašeg načina života. Možda ćete baš u ovom vremenu odlučiti da učite japanski, krenete na jogu ili meditaciju. Strelac je svestran i hteo bih da istražuje što više, ali u 2016. ga ne interesuju žurke, kokteli i ludovanje od jutra do večeri već jedna totalna reinstalacija sistema.

 

Vreme istine i činjenica (Merkur je retrogradan u 2016. godini čak 4 puta: od 5. do 25. januara, od 22. do 28. aprila, od 30. avgusta do 22. septembra i od 19. decembra do 7. januara 2017.)

 

 

Retrogradni Merkur je neizbežan detalj godine. Ovo je period kada se dešavaju čudne situacije, kao da se neko igra sa nama i našim živcima. Poruke se gube, i kao da vam ništa ne ide od ruke. Tokom sledeće godine Merkur će biti retrogradan u zemljanim, praktičnim znacima: Jarcu, Biku, Devici i opet u Jarcu. Tada ćemo želeti da znamo činjenice, pogotovo u sferi novca, posla i zdravlja. Izbegavajte da potpisujete bitne ugovore, donosite značajne odluke i sklapate nove poslove. Ako baš i ne možete da zaobiđete ovo, onda proveravajte dvaput pre bilo kakvog potpisivanja!

 

Nek ljubav pobedi!! ( Jupiter u Vagi od 9. septembra 2016. do 11. oktobra 2017.)

 

 

Srećna vest za sve romantične duše! Kupidon opet napada krajem 2016. godine. Ko nije našao srodnu dušu do sada imaće priliku da od 9. septembra sledeće godine upoznaju nekoga kada Jupiter uđe u Vagu. Ovo je period kada će vas zaprositi vaš partner i kada ćete se ozbiljno zaljubiti i razmisliti da stanete na ludi kamen!

 

 

Kretanje planeta po mesecima i aktuelni aspekti :

 

Januar

 

 

(mesec u kome Jupiter kreće unazad)

31.12.2015. u ponoć: Sunce u Jarcu na 9*, u Jarcu i Pluton na 15* i Merkur na 29*; Mesec u Devici na 26* u Devici i Jupiter na 23*, dakle u konjukciji; Venera u Strelcu na 2* i Saturn na 11*; Mars u Vagi na 28*; Neptun u Ribama na 7* i Kiron na 17* i Uran u Ovnu na 16*... Sve planete u direktnom hodu!!! U Januaru 2016. dve planete će krenuti u retrogradni hod:

5.Januara Merkur će krenuti u retrogradni hod sa 1* Vodolije 

25.Januara Merkur kreće u direktan hod sa 14* Jarca

 

***Jupiter u Devici kreće unazad 8.Janura. Od kako je ušao u Devicu Jupiter prvi put kreće unazad...

U Novu Godinu ulazimo sa Venerom u Strelcu na 2*, Saturn će Veneru sačekati  na 11*(konjukcija) 8.Januara...

Kvadrat Saturna i Neptuna egzaktno imaćemo u Junu i Septembru,na početku godine će nam staviti do znanja da bi trebalo da se pripremimo za njegovo prisustvo koje neće bit lako, niti je bilo lako od kako se ovaj aspekt pojavio, a pojavio se samim ulaskom Saturna u Strelca još u Decembru 2014. Na kvadrat Urana i Plutona smo se već navikli još od daleke 2012. (sedam egzaktnih kvadrata). U toku 2016. ovaj kvadrat će nas povremeno podsetiti na njegovo prisustvo i koliko je bio ( i ostao) težak po sve nas u proteklim godinama. Na kraju 2016. biće deo T-Kvadrata sa Jupiterom (tada u Vagi) *pogledajte Decembar 2016.

*Ostale promene:

Merkur prelazi u Vodoliju 2.Januara

Mars ulazi u Škorpiju 3.Januara. 

(Ovde počinje Marsova avantura jer će najduže ove godine boraviti baš u ovom znaku, ali kasnije tokom leta od 27.Maja!!! Mars je jedan od vladara Škorpije pa će njegov uticaj biti prilično jak!)

Merkur ulazi u Jarca (ponovo)8.Januara. 

(Merkur će u Januaru ali i u Decembru biti retrogradan u Jarcu, što je neobična pojava!)

Mlad Mesec u Jarcu na 19* 10.Januara. (Prvi Mlad Mesec u 2016.)

Sunce ulazi u Vodoliju 20.Januara.

Venera ulazi u Jarca 23.Januara. 

Pun Mesec u Lavu na 3* 24.Januara. (Prvi Pun Mesec u 2016.)

 

Februar

 

 

(Mesec ljubavi, sa Marsom u retrogradnoj senci i probuđenim Kironom)

18.Februara Mars ulazi u retrogradnu senku

Od dugotrajnijih aspekata: 

RxJupiter u Devici u opoziciji sa Kironom u Ribama na 20* 23.Februara.

Dan zaljubljenih sa Venerom u Jarcu na 27*, Marsom u Škorpiji na 21*, Merkurom koji samo što je ušao u Vodoliju, retrogradnim Jupiterom u Devici na 21* suprotno od Kirona u Ribama na 19*, Saturnom u Strelcu na 15* koji polako formira kvadrat sa RxJupiterom (egzaktan 23.Marta!), Saturn u to vreme formira i trigon sa Uranom u Ovnu na 17* (egzaktan zbog retrogradnosti planeta tek 25.Decembra 2016.)....

*Ostale promene:

Mlad Mesec u Vodoliji (19*) 8.Februara 

Merkur ulazi (ponovo) u Vodoliju 13.Februara

Venera ulazi u Vodoliju 17.Februara

Sunce ulazi u Ribe 19.Februara

Pun Mesec u Devici na 3* 22.Januara

Mesec će se završiti jednim osetljivim aspektom opozicijom Jupitera i Kirona...probudiće se neke stare rane, zapravo Jupiter će ih uvećati, proširiti....

 

Mart

 

 

(Pomračenja i buran početak proleća)

Ovaj mesec će biti značajan zbog dva Pomračenja, sledeća će biti u Septembru:

9.Marta Mlad Mesec u Ribama na 18* Totalno Pomračenje Sunca  (Super Mesec)

23.Marta Pun Mesec u Vagi na 3* Pomračenje Meseca (polusenka penumbral) 

 

***Još jedno značajno dešavanje u ovom mesecu Saturn u Strelcu kreće u retrogradni hod 25.Marta sa 16*

*Od dugotrajnih aspekata: 

Osim Pomračenja ovog meseca imaćemo tri dugotrajna aspekta sva tri sa Jupiterom u Devici: 

RxJupiter u Devici inkonjukcija Uran u Ovnu na 18*;  6.Marta; 

RxJupiter u Devici trigon Pluton u Jarcu na 17* 16.Marta;

RxJupiter u Devici kvadrat Saturn u Strelcu na 16* 23.Marta!!! 

(Imali smo već Jupiter trigon Pluton aspekt u Oktobru 2015. godini. Aspekt blagostanja. Srećom pa ćemo ga imati još jednom u 2016. 26.Juna!!!. Pored ovog prilično dobrog aspekta imamo i jedan ne tako ugodan, Jupiter kvadrat Saturn. I njega ćemo imati još jednom u 2016. godini 26.Maja. Imaćemo i Jupiter inkonjukcija Uran 13.Avgusta. Dakle, u istom mesecu tri tako različita aspekta planete sreće (Jupiter) koji je u retrogradnom hodu, pa nagoveštava neke nerešene stvari iz prošlosti.... )

*Ostale promene:

Merkur ulazi u Ribe 5.Marta

Mars ulazi u Strelca 6.Marta

(I ako ulazi u znak optimizma ne treba zaboraviti da je Mars već u retrogradnoj senci. U vreme ulaska Marsa u Strelca, Saturn će biti na 16* Strelca, daleko ali u istom znaku. Kako je konjukcija Marsa i Saturna jedna od težih u astrologiji bitno je da znamo kada će se ona i dogoditi. Mars će 17.Aprila krenuti unazad sa 8* Strelca tako da nećemo imati egzaktnu konjukciju ovih planeta ali sigurno ćemo je na žalost osetiti. Mars će ponovo ući u Strelca 2.Avgusta 2016. tada će Saturn biti retrogradan na 9* Strelca što je dozvoljen orbis delovanja za konjukciju. Dakle u Martu se pripremamo za Avgust!!!Egzaktna konjukcija Marsa i Saturna u Strelcu će se dogoditi 23.Avgusta 2016.)

Venera ulazi u Ribe 12.Marta

Sunce ulazi u Ovna 20.Marta... Počinje proleće.

(U senci dva pomračenja, i sa tri vrlo različita aspekta retrogradnog Jupitera. Sa Marsom i Saturnom dovoljno blizu da možda izazovu neke nevolje. Sve ovo nagoveštava buran početak proleća!!!)

Merkur ulazi u Ovna 22.Marta

 

April

 

 

(tri planete kreću u retrogradni hod, ipak Marsovo kretanje unazad će obeležiti ovaj mesec)

 

 

Osim što je poznat po 1.Aprilu i Apri - li - li...što se tiče situacije na zvezdanom nebu ovaj mesec će biti upamćen poretrogradnom kretanju Marsa, ali i Plutona, i Merkura.. Mnogima od nas neće biti do smeha najviše zbog Marsa u Strelcu koji kreće unazad.

***17.Aprila Mars kreće u retrogradni hod sa 8* Strelca 

 

18.Aprila Pluton u Jarcu takođe kreće unazad!!! 

28.Aprila Merkur će krenuti unazad sa 23* Bika 

*Ovog meseca nema egzaktnih dugotrajnih aspekata!!!

Venera će u ovom mesecu promeniti dva znaka, boraviće u Ovnu i Biku...

*Ostale promene:

Venera ulazi u Ovna 5.Aprila

Merkur ulazi u Ovna 6.Aprila

Mlad Mesec u Ovnu na 18* 7.Aprila

Sunce ulazi u Bika 19.Aprila

Pun Mesec u Škorpiji na 2* 22.Aprila

Venera ulazi Bika 30.Aprila

 

Maj

 

 

(malo napred, malo nazad)

 

Maj poznat po 1.Maju i prazniku rada, urancima ali i trešnjama

U ovom mesecu dve planete kreću napred...

9.Maja će Jupiter u Devici sa 13* krenuti u direktan hod 22.Maja Merkur će krenuti direktno  sa 14* Bika. 

 

***Ono što će takođe obeležiti ovaj mesec je Marsov ulazak u Škorpiju 27.Maja...

Dakle malo napred...malo nazad!!! Mars je već bio u Škorpiji. 

Mars će u Škorpiji boraviti do 2.Avgusta!!! Dakle u Maju će se Mars odvojiti od Saturna u Strelcu ali i dalje će ići unazad što je takođe teška energija i za jednog Marsa ali i za sve nas....

*Od dugotrajnih aspekata: 

Jupiter u Devici kvadrat RxSaturn u Strelcu na 13* 26.Maja. 

(Ovaj aspekt bio je aktuelan u Martu! Tada je Jupiter bio retrogradan a Saturn direktan na 16*)

*Ostale promene:

Mlad Mesec u Biku na 16* 6.Maja

Sunce ulazi u Blizance 20.Maja

Pun Mesec u Strelcu na 1* 21.Maja

Venera ulazi u Blizance 24.Maja

 

Jun

 

 

(Mars konačno kreće napred!!!)

Ako je Maj poznat po trešnjama, Jun je poznat po jagodama. 

U ovom mesecu imaćemo dva retrogradna kretanja (opet unazad).

Jedna planeta i jedan asteroid u Ribama krenuće u retrogradan hod, što će biti značajno za naša osećanja pre svega Ribe - voda - osećanja.... 

13.Juna najpre će Neptun u Ribama krenuti u retrogradni hod sa 12*  

28.Juna će i Kiron u Ribama sa 25* krenuti unazad 

 

***Ipak ovaj mesec ćemo upamtiti po tome što će Mars konačno krenuti napred 30.Juna sa 23* Škorpije!!! 

*Od dugotrajnih aspekata: 

RxSaturn u Strelcu kvadrat RxNeptun u Ribama18.Juna  i 

Jupiter u Devici trigon RxPluton u Jarcu 26.Juna. 

(Trigon smo imali u Martu, kvadrat ćemo imati još jednom u Septembru!!!)

*Ostale promene:

Mlad Mesec u Blizancima na 14* 5.Juna

Merkur ulazi u Blizance 13.Juna

Venera ulazi u Raka 17.Juna

Pun Mesec u Strelcu na 29* 20.Juna

Sunce ulazi u Raka 21.Juna...Počinje leto...

Merkur ulazi u Raka 30.Juna

  

Jul

 

 

(nešto mirniji mesec, taman za odmor )

Mesec u kome će dominirati energija Lava . 

Prvo će Merkur i Venera ući u Lava...zatim i sam vladar Lava Sunce biće "kod kuće"...

Odlična energija za ljubav, odmor, zabavu....Doba godine kada će mnogi pevati pesmu "đe se kupaš, đe školjke skupljaš ".

Merkur će relativno brzo napustiti ovo društvo....i preći u Devicu...

29.Jula Poslednja planeta u nizu kreće u retrogradni hod a to je Uran u Ovnu sa 24*  

Tada će pored Urana skoro sve spore planete sem Jupitera biti retrograde: Saturn, Pluton, Neptun i planetoid Kiron!!!

U Julu nemamo egzaktnih dugotrajnih aspekata...

Još nešto je interesantno vezano za dugotrajne aspekte. Uran i Pluton će se ovde na neko vreme "razdvojiti". Kada Uran dođe na 24* Ovna, RxPluton na 15* Jarca oni neće više biti u dozvoljenom orbisu delovanja u kvadratu!!! Međutim biće ponovo na kraju godine....

*Ostale promene:

Mlad Mesec u Raku na 12* 4.Jula

Venera ulazi u Lava 12.Jula

Merkur ulazi u Lava 14.Jula

Pun Mesec u Jarcu na 27* 20.Jula

Sunce ulazi u Lava 22.Jula

Merkur ulazi u Devicu 30.Jula

 

Avgust

 

 

(Saturn kreće napred!!!)

Leto na vrhuncu....i dalje traju odmori. 

Planete se ne odmaraju i Avgust nagoveštava uzbudljivo leto 2016.

13.Avgusta Saturn u Strelcu kreće u direktan hod sa 9* !!!

30.Avgusta Merkur će po treći put biti retrogradan sa 29* Device 

*Od dugotrajnih aspekata: 

Jupiter u Devici u opoziciji sa RxKironom u Ribama na 24* 

Jupiter u Devici inkonjukcija RxUran u Ovnu na 24* istog dana 13.Avgusta!!! 

(Jupiter opozicija Kiron smo već imali u Februaru, tada je Jupiter bio retrogradan a Kiron direktan na 20*. Imali smo i Jupiter inkonjukcija Uran u Martu, tada je Jupiter bio retrogradan, Uran direktan na 18*)

 

***Egzaktna konjukcija Marsa i Saturna u Strelcu 23.Avgusta 

 

*Ostale promene:

Mars ulazi u Strelca 2.Avgusta

Mlad Mesec u Lavu na 10* 2.Avgusta

Venera ulazi u Devicu 5.Avgusta

Pun Mesec u Vodoliji na 25* 18.Avgusta

Sunce ulazi u Devicu 22.Avgusta

Venera ulazi u Vagu 30.Avgusta 

 

Septembar

 

 

 

(Ovo je mesec velikih promena)

 

Prilično buran početak meseca u kome se leto završava...

Dva pomračenja, jedno Pomračenje Sunca (prstenasto) i jedno Pomračenje Meseca (polusenka). Dva pomračenja bila su u Martu i sada pre početka Jeseni još dva...

 

1.Septembra Mlad Mesec u Devici na 9* i Pomračenje Sunca   (prstenasto pomračenje)... 

16.Septembra Pun Mesec u Ribama na 24* i Pomračenje Meseca (polusenka penumbral)!!! 

22.Septembra Merkur kreće u direktan hod sa 14* Device 

26.Septembra Pluton u Jarcu kreće u direktan hod sa 14* 

 

Ove godine kao i svake godine Jupiter menja znak.

***9.Septembra Jupiter iz Device prelazi u Vagu!!! 

 

*Od dugotrajnih aspekata: 

Saturn u Strelcu u kvadratu sa Neptunom u Ribama na 10* 10.Septembra 

(ovo je drugi put, prvi put smo imali ovaj egzaktni kvadrat 18.Juna)... 

*Ostale promene:

Sunce ulazi u Vagu 22.Septembra...počinje Jesen

Venera ulazi u Škorpiju 23.Septembra

Mars ulazi u Jarca 27.Septembra

 

Oktobar

 

 

(Jedan "mirniji" mesec)

 

Jesen...priroda se menja...menjamo se i mi...

Planete"miruju"...Posle Avgusta i Septembra dolaze dva nešto mirnija meseca kada su planetarna dešavanja u pitanju...Posle dva pomračenja u Septembru, posle konjukcije Marsa i Saturna u Avgustu, menjanja pravca nekih bitnih planeta, Jupiterovih i Saturnovih egzaktnih aspekata u Oktobru:

Ni jedan planeta ne menja pravac...

*Od dugotrajnih aspekata: 

Jupiter u Vagi inkonjukcija RxNeptun u Ribama na 9* 23.Oktobra

 

 

*Ostale promene:

Mlad Mesec u Vagi na 8* 1.Oktobra

Merkur ulazi u Vagu 7.Oktobra

Pun Mesec u Ovnu na 23* 16.Oktobra

Venera ulazi u Strelca 18.Oktobra

Sunce ulazi u Škorpiju 23.Oktobra

Merkur ulazi u Škorpiju 24.Oktobra

Mlad Mesec u Škorpiji na 7* 30.Oktobra

 

Novembar

 

 

(Još jedan "mirniji" mesec)

 

Nešto kao zatišje pred buru...Nešto mirniji mesec kada su planete u pitanju...Imaćemo samo jedan egzaktan aspekt, ali on je takav da baš i ne nagoveštava mir...Sem toga još jedan aspekt koji se "izgubio" tokom leta ponovo formira svoj čuveni kvadrat a bilo ih je od 2012. više nego što smo želeli...Često spominjem da se svet menja pred našim očima...i zaista svet se drastično menja tokom svih ovih godina...

Od bitnih dešavanja u Novembru:

20.Novembra Neptun u Ribama kreće u direktni hod sa 9* 

*Od dugotrajnih aspekata: 

Jupiter u Vagi kvadrat Pluton u Jarcu na 15* 24.Novembra

Početkom Novembra opet ćemo imati i dozvoljen orbis delovanja za Uran kvadrat Pluton aspekt!!! Od Jula pa eto do Novembra bili smo bez uticaja ovog aspekta i sada skoro pa na kraju godine on će ponovo biti sa nama....

*Ostale promene:

Mars ulazi u Vodoliju 9.Novembra

Venera ulazi u Jarca 12.Novembra

Merkur ulazi u Strelca 12.Novembra

Pun Mesec u Biku na 22* 14.Novembra

Sunce ulazi u Strelca 21.Novembra

Mlad Mesec u Strelcu na 7* 29.Novembra

 

Decembar

 

 

(Jedan T-kvadrat i buran kraj godine)

1.Decembra Kiron u Ribama kreće u direktan hod sa 20* 

19.Decembra Merkur će krenuti poslednji put ove godine u retrogradni hod sa 15* Jarca 

29.Decembra Uran u Ovnu kreće u direktan hod sa 20* 

Godina je počela sa retrogradnim Merkurom (Januar) u Jarcu, godina se i završava sa retrogradnim Merkurom u Jarcu...Neobično? Jeste na neki način. Posebno jer u 2016.godini imamo čak četiri retrogradna ciklusa Merkura....

*Od dugotrajnih aspekata: 

Saturn u Strelcu trigon RxUran u Ovnu na 20* 24.Decembara

Jupiter u Vagi u opoziciji sa RxUranom u Ovnu na 20* 26.Decembra

Saturn u Strelcu kvadrat Kiron u Ribama na 21* 29.Decembra

Jupiter u Vagi inkonjukcija Kiron u Ribama na 21* 31.Decembra

Prilično buran  kraj godine...

Ovde su Jupiter u Vagi i Saturn u Strelcu u akciji...svako na svoj način ali tako zajedno proizvodiće bitne efekte na sve nas i pojedinačno i globalno...U "igri" su i Uran u Ovnu i Kiron u Ribama...Međutim i Pluton u Jarcu kroz T-Kvadrat!!!

Jupiter u Vagi (20*) u opoziciji sa Uranom u Ovnu (20* koji kreće napred!) u kvadratu sa Plutonom u Jarcu (16*); Uran i Pluton u kvadratu (dakle godina se završava sa istim kvadratom sa kojim je i počela)...Jupiter, Uran i Pluton grade T-Kvadratbez obzira što Pluton i Uran nisu u egzaktnom kvadratu!!!!

Ovde je Uran bitan jer posle nekoliko meseci retrogradnog hoda kreće direktno, preko puta njega je Jupiter u Vagi (opozicija), dve suprostavljene energije u kojoj Uran traži slobodu, više slobode...Imali smo već pre nekoliko godina kontakt Jupitera i Urana ali u kvadratu....Jupiter u Raku kvadrat Uran u Ovnu...Nisu iste ove energije (kvadrat i opozicija) ali su slične po nekim efektima koje proizvode...I na ličnom i na globalnom nivou biće ovo buran kraj 2016. godine i početak Nove 2017.

Velika je ovde potreba za slobodom i oslobađanjem (Uran u Ovnu)...sa druge strane je Jupiter, sreća, optimizam, širenje, filozofija, moral, zakon, pravda, obrazovanje... novac!!! Jupiter je u Vagi i naši odnosi su negde u prvom planu...MI i oni DRUGI preko puta nas...Globalno svet se menja...

Pitanje je i šta će proizvesti efekat T-Kvadrata...posebno šta će Uran (20*) kvadrat Pluton (16*) uraditi, šta posle svega što je već uradio?

Sa njim smo počeli godinu sa njim i završavamo godinu!!! Tada je Uran bio na 16* Ovna, Pluton na 15* Jarca!!!

*Ostale promene:

Merkur ulazi u Jarca 2.Decembra

Venera ulazi u Vodoliju 7.Decembra

Pun Mesec u Blizancima na 22* 14.Decembra

Mars ulazi u Ribe 19.Decembra

Sunce ulazi u Jarca 21.Decembra...Počinje Zima!

Mlad Mesec u Jarcu na 7* 29.Decembra

 

Ovo je pregled planetarnih dešavanja u 2016., a sve detaljnije biće kao i do sada za svaki mesec I svaki aspek kako koji bude dolazio.