Avgust 2015. - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Kretanje planeta u Septembru 2015.

U ovom mesecu   imaćemo dva pomračenja, najpre 13. Septembra delimično pomračenje Sunca i Mlad Mesec na 20* Device, a zatim 28. Septembra totalno pomračenje Meseca,  Sunce će biti na 4* Vage, a Mesec na 4* Ovna-Pun Mesec. Ovde je značajno napomenuti da smo u Martu i Aprilu takođe imali pomračenja na relaciji Devica-Ribe i Ovan-Vaga, pa je ovo na neki način završetak ciklusa koji je još tada počeo. Venera kreće direktno tokom ovog meseca, Saturn prelazi u Strelca, Sunce u Vagu, Mars u Devicu, pred kraj meseca i Pluton menja smer i kreće u direktan hod.

Opširnije...

Super Mesec u Ribama

Ovaj  Pun Mesec dogodiće se 29. Avgusta kada će se Sunce naći na 6* Device , a Mesec će biti kao i obično u opoziciji na 6* Riba. Ništa drugo nije drugačije niti specifično kada je SuperMesec u pitanju osim što je nešto bliži Zemlji, pa je zbog velike vidljivosti i dobio naziv Super Mesec.

Opširnije...

Dobri aspekti u Devici

Narednih dana vrlo aktuelna energija Device, jer Sunce samo što je ušlo u ovaj znak već 27. Avgusta dolazi u konjukciju sa Jupiterom na 3*. Dan pre toga 26: Avgusta Merkur vladar Device u dobrom aspektu sa Saturnom , a već 27. Merkur menja znak i prelazi u diplomatsku Vagu pa će međuljudski odnosi i komunikacija biti prijatni i uljudni. Sve su ovo dobra planetarna dešavanja pa iskoristite naklonst neba da poboljšate svoj svakodnevni život.

Opširnije...

Tužno Sunce napušta Lava

Sunce je u Lava gde je u svom sedištu i gde se najbolje oseća, sada već na poslednjim stepenima i sutra menja znak i prelazi u Devicu. Iz energije vatre i pete prirodne kuće ljubavi, zabave, zadovoljstva i uživanja prelazi u energiju zemlje u šestu prirodnu kuću koja je zadužena za svakodnevne obaveze, red , rad i disciplinu. Poslednjeg dana pre promene znaka Sunce je u kvadratu sa Saturnom iz Škorpije i svi ćemo na neki način osetiti pad energije.

Opširnije...

Ostavite prošlost, okrenite se budućnosti

U vreme Mladog Meseca u Lavu podršku pružaju i dobri aspekti koji nam daju snage da krenemo u nešto novo , da sagledamo prošlost na pravi način i nopokon je ostavimo iza sebe , tamo gde joj je i mesto. U četvrtak u noćnim satima u 03h 11', dok još na svu sreću spavamo imamo opoziciju Merkura i rxNeptuna, pa je ovaj apekt dobro prespavati. Istog dana 13. Avgusta u 12h 26' Trigon Sunca i rxUrana u energiji vatre daće nam snage da krenemo u nešto novo, neobično i drugačije. Mlad Mesec je 14. Avgusta u 16h 54' u Lavu kada se Mesec i Sunce sretnu na 21* ovog znaka. Samo dan kasnije 15. Avgusta u 21h 21' srešće se i rxVenera i Sunce na 22* Lava, a već u 21h 55 trigon Merkura i rxPlutona u energiji zemlje daju i nešto opipljivo i šansu da se ideje sprovedu u dela.

Opširnije...

Merkur, Mars i Jupiter menjaju znak

Pre promene znaka  Merkur i Jupieter  će se sresti na 29* Lava i biće u egzaktnoj konjukciji 07.Avgusta u 09h 08’. U istom danu Merkur će promeniti znak i prećiće u Devicu I doći u svoje sedište u 21h 14’. Mars će 09. Avgusta preći iz Raka u Lava, a već 11.Avgusta I Jupiter menja znak I prelazi u Devicu u 13h 10’. Ove promene energije nekome će nekome će prijati više nekom manje, ali promene su uvek dobre.

Opširnije...

Gužva na poslednjim stepenima

U istom danu 06.Avgusta  prvo u 10h 28’  Trigon Marsa koji je na 28* Raka sa Saturnom koji je na 28* Škorpije, zatim u 16h 24’ Merkur na 27* Lava konjukcija rxVenera na istom  stepenu i na kraju  Merkur u 22h 19’ dolazi na 28* Lava I tako fprmira kvadrat sa Saturnom. Već sutra neke planete menjaju znake i putuju dalje kroz zodijak, nekima će te promene prijati drugima I ne baš, sve zavisi od Vaših Natalnih horoskopa I raporeda planeta u času rođenja.

Opširnije...