Emocije i komunikacija u prvom planu - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Emocije i komunikacija u prvom planu

26. Novembra konjukcija Merkura i Saturna na 26* Škorpije.

 

Merkur je već  neko vreme bio u Škorpiji, zatim je bio retrogradan, vratio se u Vagu, pa ponovo ušao u Škorpiju i svi znamo kakve su nam bile misli i komunikacija u tom periodu.

 

 

 

Podsećanja radi, mada svi znamo da smo već neko vreme i mi sami sarkastični, zajedljivi, ali još više to primećujemo kod drugih ljudi iz našeg okruženja. Bio je i jošuvek je ovo loš i težak period kad kažemo nešto iako smo svesni da time možemo nekog ozbiljno uvrediti, ali to je jače od nas, Takav je Merkur u Škorpiji. Drugi takođe nisu imali baš mnogo obzira u komunikaciji sa nama i ni oni nisu baš birali reči, tako da je bilo varnica, netrpeljivosti, čak i prekida prijteljstava zbog loše komunikacije.

Sada je Merkur na samom kraju Škorpije i kao da će kroz ovu konjukciju sa Saturnom da samo još produbi sve loše i da oteža još malo ionako lošu i napetu komunikaciju. Saturn će dovesti do nekog zastoja , kočenja, negde će doći do melanholije, možda u težim slučajevima i do depresije (opet sve u zavisnosti od položaja planeta u vašim Natalnim kartama), nede položaj planeta u Natalu može popraviti , a negde otežati situaciju.

Ukoliko je potrebno nešto ozbiljno sagledati i uozbiliti neke stvari tu saturn može još i da pomogne, problem je što uglavnom donosi neraspoloženje, negde čak i manje zdravstvene probleme.

Izdržite još samo malo, već 28: Novembra Merkur prelazi u Strelca i svima će laknuti.

 

27.Novembra Venera na 12* Strelca trigon RxUran na 12*Ovna

 

Ovo je enerija koja širi ljubav, u vazduhu se oseća na sve strane optimizam. Kada se nađu u dobrom aspektu ove dve planete, Venera ( mala sreća) i Uran (iznenađenja), sve se može očekivati, čak i neočekivano. Venera predstavlja, ljubav, sklad , lepotu, naravno i novac, a Uran iznenađenja, čuda, čudne okolnosti, ovako zajedno u trigonu donose energiju gde nam je lako voleti sve oko sebe, a i mogućnost prepoznavanja posla koji može doneti neki iznenadni novac.

Ovo je takođe i energija koja može doneti i ljubav na prvi pogled, ono što se kaže ”Kao grom iz vedra neba”.

Venera-ljubav, Uran-iznenada. Ukoliko ste prestali da se nadate da ćete sresti osobu svog života u ovom periodu sve je moguće. Možete je sresti na bilo kom mestu, u nekom klubu, aerodromu, stanici dok čekate prevoz, dok ste u pokretu, žurbi, vrlo moguće u društvu prijatelja, jer Uran predstavlja i prijtelje.

U ovom periodu osobe se prosto prepoznaju i čini im se kao da su stvorene jedana za drugu. Ovo je i energija vatre, jer je trigon na relaciji Ovna i Strelca, dva vatrena znaka, pa će varnice leteti na sve strane.

Iskoristite ovaj period i pronađite se, verovatno i na vas neko čeka.

 

 

27.Novembra Sunce na 4* Strelca kvadrant Neptun na 4* Riba

 

U istom danu kada imamo predivnu energiju za uživanje u ljubavi tu je i jedan aspekt koji može sve da pomuti i pokvari ( ukoliko mu dozvolimo), ( opet u zavisnosti ko ste i kakvi ste inače, a to ćete znati iz rasporeda planeta u vašem Natalnom horoskopu).

Sa ovom energijom može doći do nekog obmanjivanja ili samoobmanjivanja, možda i do nekog razočarenja. Znate već kakav je Neptun, oko njega je uvek neka magla i iluzija, posebno u lošim aspektima, a sada je ni manje ni više nego Sunce zamagljeno maglom Neptuna.

Malo više trezvenosti neće škoditi, ne prihvatajte sve zdravo za godtovo da se kasnije ne razočarate kad se magla podigne i stvari vidite u pravom izdanju.

Istog dana imamo lep aspekt koji donosi iznenadnu ljubav i ovaj koji donosi iluzije i iskrivljene slike stvari. 

Kako se ponašati da ne pogrešimo?

Savet: Jednostavno je , nemojte propustiti priliku ako vam se ukaže, pustite neka se dogodi , ipak ne shavtajte sve previše ozbiljno.

Ukoliko je prva osoba u pitanju, već posle nekoliko dana kada prođe loš aspekt Sunca i Neptuna znaćete na čemu ste.

Uvek je bolje pokušati, pa makar i pogrešiti, nego ne pokušati uopšte.

 

 

28.Novembra Merkur prelazi u Strelca

 

Napokon Merkur prelazi u Sterlca i tu će ostati do 17. Decembra.

Ulaskom u Strelca Merkur donosi preko potreban optimizam i ekspanziju, zahvaljujući Jupiteru vladaru Strelca. Svima će se vratiti vera u bolje sutra, dosta je bilo pesimizma i crnih misli, dok je bio Merkur u Škorpiji, sad imamo jednu lepu i pozitivnu energiju, pa će nam takve biti i misli i komunikacija.

Sa ovom energijom naše misli će biti neobuzdane , slobodne , pune entuzijazma, obojene vatrenom energijom Strelca, bez prepreka i predrasuda, željne pravde, iskrenosti, druženja...Volećemo život i ljude oko sebe. Nećemo u ljudima videti neprijatelje, naprotiv, ovo je energija prijateljstva, pa će druženja i prijatne sedeljke biti u porastu u ovom periodu.