Mlad Mesec i Sunce u Strelcu - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Mlad Mesec i Sunce u Strelcu

22. Novembra Sunce ulazi u Strelca, svim Strelčevima SREĆAN ROĐENDAN!!!

Sa energijom Strelca mnogi će biti samopouzdaniji, temperamentniji, spremni za izazove...oči su uperene u horizont kao i naši vidici koji se šire.

 

 

U ovom periodu vladavine Strelca naše interesovanje će preokupirati potraga za istinom, filozofijom života, religijom, duhovnošću, biće nam važna životna načela i moral, obrazovanje, zakon... sve ono što predstavlja 9. Polje i znak Strelca.

Privlačiće nas putovanja, ona daleka putovanja, inostranstvo i sve vezano za inostranstvo... u ovom periodu jednostavno neće nas držati mesto, što dalje otići to bolje, kuća nam u ovom periodu neće prijati nikako, moće nas gušiti i postati tesna.

Za Strelčeve se kaže da su rođeni pod srećnom zvezdom, zato jer je njihov vladar Jupiter, planeta velike sreće. Koliko će kome ulazak Sunca u znak Strelca doneti sreće i kojoj oblasti života zavisi od Vaše natalne karte i rasporeda planeta u noj.

Ono što je sigurno da ulaskom Sunca u ovaj znak sve može biti optimističnije, opuštenije, vedrije... Vreme je za ideale, za ostvarenje planova i želja, ovde važo moto ”Ko reskira taj dobija”.  

Za Strelca je sve putovanje, samo treba izabrati pravi put.

 

Mlad Mesec u Strelcu, nebo nam daje novu šansu!!!

 

 

Ulazskom Sunca u Strelca dobijamo još jednu lepu šansu u obliku Madog Meseca, poklon s neba i mogućnost novog uspešnog početka.

Ova konjukcija između Sunca i Meseca dogodiće se na 0* Strelca, čim zakorače u ovaj znak biće u čvstom zagrljaju oba Svetla, pa gde čete lepši aspekt i trenutak za započinjanje nečeg važnog.

Ukoliko ništa nemate na umu što biste počeli u ovom periodu pogledajte prema Mesecu, pustite intuiciju da vas vodi, kad vam zatreperi u stomaku znaćete u kom smeru da krenete.

Ovo je jaka energija vatre pa nikom neće nedostajati snage, ovo je i energija Strelca, a vi ćete biti puni optimizma, spremni uvek na akciju, novu pustolovinu i avanturu.

Uživajte u ovim lepim aspektima i naravno iskoristite ih na pravi način.

Uskoro, već 28. Novembra i Merkur se pridrućuje Suncu i Veneri i prelazi u Strelca, pa će nam i komunikacija preći na viši nivo, ali do tada iskoristite ovo što nam Nebo nudi.

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala