Vreme je da ideje postanu stvarnost!!! - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Vreme je da ideje postanu stvarnost!!!

Od 21. Novembra imaćemo podršku Merkur sekstil Mars koji će nam pružiti mogućnost i dati šansu da neke ideje sprovedemo u dela.

 

Pre toga 20.Novembra Venera kvadrant Neptun na 4* Riba i Strelca kao da će nas još malo mučiti i terati na razmišljanja i preispitivanja.

Ovde je uglavnom reč o emocijama, ali kako Venera predstavlja i novac moguće je da ćemo se i tu nešto preispitivati i presabirati.

 

 

 

Dosta će biti nejasnoća koje moramo da rešimo u svojoj glavi i donesemo neke prave odluke, ali je probelem što u vreme trajanja ovog tranzita one mogu biti nerealne. Uvek kad je Neptun u lošem aspektu dolazi do pomućenja zdravog razuma i racionalnog razmišljanja.

U ovom periodu je vrlo moguće da ćemo se zapitati da li smo dovoljno voljeni, kakava je veza u kojoj smo, koliko dajemo i šta dobijamo zauzvrat. Koliko god budemo razmišljali vrteće,mo se u istom krugu, imaćemo pravi lavirint u glavi. Naše misli uglavnom neće imati baš mnogo sličnosti sa realnošću, u stvarnosti ili je mnogo bolja ili monogo lošija situacija. Može se dogoditi da nam se učini da su neke stvari mnogu gore nego što jesu ili da kroz ružičaste naočere koje nam daje Neptun neku situaciju ulepšamo i vidimo je mnogo boljom nego što je zapravo.

 

Sa ovom energijom mnogi će se zapitati: ”Šta to beše ljubav? ”, drugi će pomisliti ”Ša li da verujem u ljubav?”, uglavnom svima predstoji neko preslišavanje na ovu temu.

Savet je da u ovom periodu ne donosite nikave konačne odluke o vezi u kojoj ste trenutno, možete sasvim sigurno napraviti  pogrešana izbor. Pustite nekoliko dana da ovaj aspekt prođe. Venera je brza planeta i već za nekoliko dana popustiće loš uticaj koji dobija od Neptuna, pa ukoliko zaista i postoji neki problem u vašoj vezi tek tada donesite konačnu odluku.

Aspekt koji nam dolazi 21. Novembra će u velikoj meri popraviti situaciju između Neptuna i Vener i usmeriće naše misli na još neke oblasti života, pa se koncentrišite na nešto drugo. Ostavit na neko vreme ljubav po strani.

 

 

 

21. Novembra Merkur sekstil Mars 

Nedavno smo imali sekstil Plutona i Merkura, jednu izuzetno jaku energiju i u tom periodu moguće je da ste došli do nekih dobrih ideja i imali harabrosti da ih pokrenete.  Mars je bio u konjukciji sa Plutonom, svaka konjukcija je nova šansa , novi početak , u ovom slučaju nova ideja. Sada imamo sekstil Merkura i Marsa na 19* Škorpije i Jarca koji nam daje i realnu mogućnost da ono što je bilo ideja postane stavranost. Svaki sekstil je dobra šansa za nešto. Ovde imamo sekstil na relaciji Škorpija Jarac pa je sasvim izvesno da je u pitanju neka ozbiljna šansa vezana za karijeru, jer Jarac je prirodna 10. Kuća karijere. Ovih dana karijerom i napredovanjem na tom polju ćemo se pozabaviti više nego inače. Mentalna energija, oštrina uma i brzog intelekta pomoćiće nam da ne propustimo i izgubimo iz vida mogućnosti koje nam se ukazuju. Znaćemo da prepoznamo svaku dobru šansu koja nam se ukaže i što je još važnije imaćemo zahvaljujući Marsu snage da odreagujemo na pravi način.

 

Dobra , otvorena, iskrena komumikacija pomoćiće da se do svakog dogovora dođe vrlo lako i vrlo brzo. Ovo nisu samo dogovori , ovde se ne ostaje samo na rečima već ima realnih šansi za ostavrenje svih ideja i sklapanje dobrih poslovnih ugovora.

Sa ovom energijom sve je dobro osmišljeno i isplanirano, želja za uspehom je izuzetno jaka. U komunikaciji izražena brzina uma i oštrina govora. Sve što bude više akcije u ovom periodu vaše misli će biti brže, bolja koncentracija i realizacija zamišljenog. 

Ovo je aspekt i za brzu vožnju... sa ovom energijom sve je u skaladu i misli i pokreti. Kod mnogih koji su već duže bili ”uspavani” probudiće se borbenost i svako će se boriti za svoju stvar.

Sa ovom energijom lakše se donose odluke i to one isprvne, a opet sve vezano za uspeh i napredak u karijeri.

22. Novembra Sunce prelazi u Strelca i Mlad Mesec u Strelcu daju nam još mogućnosti za započinjanje nečeg dobrog i korisnog za nas.

 

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala