Avantura, sloboda, uživanje u ljubavi - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Mesečni horoskop za Oktobar 2018.

septembar 30, 2018

Pun Mesec u Biku

novembar 03, 2017

Lav podznak

avgust 08, 2015

Jarac podznak

januar 26, 2016

Najčitanije

Avantura, sloboda, uživanje u ljubavi

Vreme je za avanturu, slobodu i uživanje u ljubavi !!!

 

Sutra 16. Novembra u 8:03pm Venera prelazi u Strelca.

 

Iz energije Škorpije, vodenog , fiksnog znaka Venera prelazi u vatrenog Strelca koji ima promenljivu energiju. U Škorpiji je  Venera bila usmerena uglavnom na samo jednu osobu, bila je posesivna sa izrazenijom seksualnošću, duboko je kopala ispod površine... venera se inače ne oseča dobro u Škorpiji tu je u izgonu.

 

Sada imamo sasvim drugu energiju, energiju koja prija Veneri. Ovde ljubav prelazi na jedan viši univerzalni nivo, vidici se šire, traga se za istinom i pravdom. Za mnoge će u ovom periodu ljubav biti prava avantura ( ne mislim na ono što zovu avanturom, izlet iz veze u vezu i prevare), mislim na pravu avanturu i ućivanje u ljubavi bez opterećenja. Ova Venera donosi više optimizma, zabave ,sreće , opustenije je sve. Dinamika u odnosima i avanturama trebalo bi da bude zajednička, obostrana, jer ova Venera ne voli dosadu i rutinu, ona je za putovanja, noćni život, provod , druženja, ućivanja i zabavu.

Sa ovom energijom imaćemo više optimizma, smisla za humor, sve će biti lakše i spontanije, samo se treba ipak čuvati preterivanja. Jupiter je vladalac Strelca, a znamo da tamo gde je on uvek može doći do preteranog širenja i dobrog i lošeg. Čuvajte se lošeg, uživajte u dobrom. Važno je samo prepoznati i odvojiti jedno od drugog.

Za sve one koji su u vezama ovo je sjajn period, samo se opustite i pratite patrnera, jer ovde nema ograničavanja, potreban je sloboda i vera. Uživajte jedno u drugom i u zajedničkim poduhvatima i avanturama. Vi nesšto stariji prepustite se ovoj energiji i pustite da vas podmladi duhom, jer ovo i jeste takva energija, uvek duhovno slobodna i nesputana. Podsetite se mladosti, podsetite se kako ste se upoznali, prepričavajte zanimljive i zabane anegdote. Postoji mnogo načina da se veza osveži i ulepša, a ovaj period je kao stvoren za tako nešto.

Ukoliko ste jošuvek sami ovo je period kad će vam se ukazati razne mogućnosti. Potrebno je samo da izađete iz kuće i budete spremni da vas zakači neka Venerina strelica, jer Strelac ih baca na sve strane. U ovom periodu možete i vi da budete lovac, da vi odapnete strelicu, ne morate čekati na svoju sreću skrštenih ruku.

Dolazi vreme za ispunjenje svih snova i vizija jer 16. Novembra u 8:05 am Neptun u Ribama kreće u direktan hod.

 

 

Neptun je proteklih 5 meseci bio retrogradan (kretao se unazad) i samim tim i naše snove, želje i vizije je kočio. U predhodnom periodu smo teže ostvarivali ono što smo želeli, stalno je bilo nekih kočnica i nejsnoća. Ni sami sa sobom nismo bili načisto šta želimo, ono što nam se jednog dana učinilo kao dobra ideja već narednog smo je odbacivali. Mnogi od nas su živeli izvan realnosti, povlačili smo se u neki svoj imaginarni svet, svet mašte, ali bez ikakve realizacije. 

Važno je u životu maštati, zapravo je to možda i najvažnije, jer da bi bilo šta mogli da realizujemo i izvedemo u stvarnosti pre svega mora da postoji ideja. Mašta je pokretač svega. Kad je Neptun dobro postavljen i potpomognut dobrim aspektima onda ne postoji nemoguće, svaka pa i najluđa ideja može postati stvarnost. Nažalost ako su aspekti koje Neptun pravi sa drugim planeta teški može doći do raznih iluzija, iskrivljenih slika stavrnosti, možemo napraviti strašne previde i propuste jer ne vidimo stvari realno. Sa teškim aspektima možemo biti obmanjivani od strane drugih, možemo i sami sebe lagati , zavaravati i živeti u iluzijama. 

Vrlo je važno kad želimo da neku ideju za koju nam se učini da je genijalna pre same realizacije proverimo aspekte Neptuna, one tranzitne koje Neptun pravi u tom trenutku, ali još važnije je kakve aspekte pravi sa našim Natalnim planetama. Već nakon te analize znaćemo da li je ideja stvarno dobra i da li se treba izboriri za nju i ostvariti je ili je to samo iluzija koju nam nameće Neptun sa lošim aspektima.

Vreme pred nama za početak donosi jednu dobru promenu, a to je direktno kretanje Neptuna, pa bar tu možemo da odahnemo. Vreme je da se trgnemo i pogledamo svet oko sebe , onakav kakav zapravo jeste, dosta je bilo bežanja od realnosti.

Vreme pred nama daje nam mogućnost da ostvarimo neke snove, samo oprezno ipak pogledajte vaše Natalne karte i vidite aspekte koje pravi sa vašim Natalnim planetama. Odgovor na sva pitanja tu možete videti. Kad pogledate u svoju Natalnu kartu znaćete koja je to oblast života gde ste se u predhodnih 5 meseci zavaravali i uljuljkivali ili vas je možda neko u ovom periodu obmanjivao i držao daleko od istine, a vi  niste imali snage da se suočite sami sa sobom, niti ste bili u stanju da prozrete laži. 

Sada dolazi do opšteg otrežnjenja, probudite se i živite život, pretvorite svoje snove u stvarnost.

 

Moćne misli i pojačana intuicija dolaze nam zahvaljujći dobrom aspektu Merkura i Plutona. 16. Novembra sekstil Merkura u Škorpiji i Plutona u Jarcu.

 

Sa ovom energijom misli su intezivnije, komunikacija strastvena, bez zadrški u govoru, govor postaje glasan, jasan , odlučan. Sve je nakako direktije, otvorenije, bez diskrecije...

Ovde dobijamo i pojačanu intuiciju pa prozremo stvari sa lakoćom, pritom nemamo dlake na jeziku da otvoreno kažemo i pokaćemo svoja mišljenja i stavove. Imamo više hrabrosti i samouverenosti, a misli se lako pretaču u jasne i konkretne rečenice koje ostavljaju efekat na okruženje.

Sa ovim aspektom  će doći do izražaja duhovitost, analitičnost, intuicija.. Imaćemo bolju koncentraciju, lakše ćemo rzumeti svaku situaciju i inteligentno koristiti snagu uma koja u u ovom periodu nije mala.