Nove ideje, vreme za akciju - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Nove ideje, vreme za akciju

Nove ideje, dobra strategija i pravo vreme za akciju!!!

 

12. Novembra trigon Neptun

13.Novembra Venera konjukcija Saturn

13. Novembra Mars kvadrant Uran

14. Novembra Sunce kvadrant Jupiter

 

 

Trigon izmedju Merkura koji samo što je ušao u Škorpiju i Neptuna koji je u Ribama i 16. Novembra kreće u direktan hod.

Trigon je aspekt koji formiraju dve planete na rastojanju 60*, spada u pozitivne aspekte.

Trigon između ove dve planete je jako lep i povoljan, skoro kao melem za mentalni deo našeg tela. Ovo je aspekt mašte, kreativnosti, dobrih i originalnih ideja. Sa ovom energijom ne postoji nemoguće kad je naš um u pitanju. Ovde mašta mo?e svašta…U ovom periodu takođe je pojačana i intuicija, bilo bi dobro da je sledite, neće vas sigurno prevariti. Razne imaginarne stvari vam mogu pasti na pamet, a što je još luđe u ovom periodu se mogu i ostvariti mnogi snovi.

Ovo je aspekt inspiracije , intuicije, mašte, predosećaja predtojećih događaja. Vreme dobrog razumevanja, sklapanja ugovora i drugih poslova bez teškoća. Poslovi sklpoljeni u vreme ovog tranzita trebalo bi da budu vrlo upešni i bez dodatnih komplikacja, ukoliko neka vaša natalna planeta ne pravi neki loš aspekt.

Ovaj aspekt traje vrlo kratko, jer se Merkur brzo kreće kroz Škorpiju pa iskoristite narednih par dana i maštajte, maštajte o svemu ?to ste oduvek želeli... možda vam se i ostvari.

Nekad nam je potrebno koliko god da je kratkotrajno da malo odemo i zavirimo iznad oblaka. Treba bar misli osloboditi i pustiti ih da se vinu do visina i prođu s one strane duge.

13. Novembra Venera dolazi u čvrst zagrljaj Saturna i grade konjukciju.

Za vreme Saturnovog boravka u Škorpiji ovo je treća i poslednja konjukcija u ovom ciklusu, sledeći je za 30. Godina kad Saturn ponovo do?e u Škorpiju.

Sa ovim tranzitom svi ćemo poželeti neku stabilnost i sigurnost i kad je ljubav i kad su finansije u pitanju. Venera predstavlja ljubav, emocije, ali i finansije, a Saturn je uvek ozbiljan i strog. Ovako zajedno prave jednu drugačiju , ozbiljniju priču. Sa ovim aspektom možemo praviti ozbiljne planove na duže staze, posebno kada su finansije u pitanju.

 

Sa Venerom u Škorpiji mogu izaći na površinu i neki nerešeni problemi koje će Saturn još više otežati , a zatim i naterati vas da rasčistite to što je odavno trebalo. Posle toga mogućnost napredka sa istom osobom, ako trezveno rešite problem ili sa nekom mnogo boljom i kvalitetnijom kojoj možete verovati. Sve veze započete u ovom periodu imaju predispoziciju za trajnost.

 

Ukoliko ste na nekoj raskrsnici već duže vreme i kalckate se sad je prvi trenutak da rešite ?to je već davno trebalo. Izaberite pravi put koliko god vam se činilo teško u ovom trenutku da prekinete sa nekim starim navikama ili lošim osobama, verujte sad je pravo i povoljno vreme za to.

Trebalo bi da uzmete u obzir da smo još uvek pod dejstvom jakog tranzita Marsa i Plutona koji su takođe u konjukciji u izdržljivom Jarcu, nema toga što ne možete da prebrodite i dođete do vrha, pa iskoristite ovu silovitu snagu i rešite se svega što vas već duže vreme koči i pritiska.

13. Novembra kvadrant Marsa i Urana i jedna jaka i eksplozivna energija koju treba pametno kanalisati.

 

Kvadrnat zapravo spada u teže aspekte, ali bez njega nema akcije u životu. Kvadranti nas uvek pokreću i teraju da nešto preduzmeo, daju nam dozu ht+rabrosti, ali i hazarderstva. Kad smo peviše ambiciozni, a ne ide sve po planu može doći i do unutrašnjih nemira, nervoze, destruktivnosti.

Sa ovom energijom je vrlo važno da se oprezno rukuje i uvek je bolje baviti se fizičkim aktivnostima, nego je trošiti na rasprave i sukobe.

Sa ovom energijom su sve promene lako ostvarljive pa samo potpomaže energijama koje već imamo između Venere i Saturna, u Škorpiji  i Marsa i Plutona u Jarcu.

Ovaj kvadrant je u kardinalnim znacima, Uran u Ovnu, Mars u Jarcu pa još jednom potvrda da mora nešto da se preduzme i promeni. Prosto sve se zadnjih dana dešava u tom smeru i priprema nas za onaj kvadrant koji nam predstoji u Decembru između Plutona i Urana.

14. Novembra Sunce kvadrnat Jupiter može vas oterati u neka preterivanja.

Sa ovim aspektom treba smanjiti ego koliko je moguće, ne treba očekivati previše od drugih, takođe ni davati obećanja koja se ne mogu ispuniti. Ne treba sebe veličati bez potrebe, niti stavljati svoje potrebe i probleme ispred tuđih jer tu može da dođe do bespotrebnih svađja i diskusija. Jasno je da je svakom svoj problem uvek najveći pa se ne upuštajte u rasprave i ispravljanje krivih reka.

Iako ste možda superiorniji od drugih, nema potrebe potencirati to, jer ćete ljude oko sebe samo unesrećiti. A posle vam može biti žao. Vežbajte umerenost u svemu dok ovaj tranzit traje, a traje samo par dana, jer se Sunce brzo kreće.

Već od 16. Novembra na vidiku joč lepih mogućnosti. Istog dana Venera prelazi u Strelca, Neptun kreće u direktan hod u Ribama i Merkur gradi sekstil sa Plutonom, ali o tome ćemo detaljnije nardnih dana.

Ukoliko vas interesuje kako se svi ovi aspekti uklapaju vaš horoskop ili imate neka druga pitanja možete me kontaktirati. Takođe ako želite NATALNU KARTU izvolite... 

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala