Više fizičke i mentalne snage - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Više fizičke i mentalne snage

Merkur ponovo u Škorpiji !!!

Merkur je već bio u Škorpiji , ušao je 28. Oktobra, ali se zbog retrogradno hoda 10. Oktobra vratio u Vagu, a 25.

Oktobra je krenuo u direktan hod i evo ga ponovo u Škorpiji...

 

 

Merkur u energiji Škorpije ima dirktan pristup svemu, dirktniju komunikaciju, misli su dublje. Ovaj Merkur voli da otkriva tajne i da se igra detektiva, ne voli da ostane ništa skriveno i nedorečeno. Zna da bude i zajedljiv i sarkastičan, ne bira baš mogo finih reči u komunikaciji, zna itekako da bocne repićem Škorpije. Oštrouman je Merkur u  škorpiji, nije ga lako zavesti i prevariti, kod njega nema površnosti, kopa po najdubljim dubinama i u razgovoru sa drugima i po sopstvenim mislima. U ovom periodu je moguće da i sami otkrijemo kroz samoanalizu šta je to što smo ostavljali po strani. Sad je vreme da se suočimo sa realnošću i sagledamo stvari iz drugog ugla, da vidimo gde smo mi to trenutno.

Merkur u energiji Škokrpije ne priča previše, ali sve što kaže je suštinsko, nikako nam u ovom periodu neće prijati površno ćaskanje, sa ovom energijom se vode teški, ozbiljni razgovori sa dubinom i suštinom.

 

 

U ovom periodu možemo biti zainteresovani više nego inače za psihologiju, psihoanalize, tajne, razotkrvivanje tajni...Zainteresovan je i za sve teme vezane za sex i strast. Ljubavnici že raspravljati o sexu, o tajnama i svemu za šta smatraju da im partner prećutkuje i skriva od njih. Neki bi čak u ovom periodu mogli da postanu i paranoični, da pregledaju dzepove, mailove, telefonske imenike... Sve ovo ne vodi u dobrom smeru, mnogo je bolje da se ta energija potroši i iskoristi za iskren razgovor.

Ovo vreme boravka Merkura u Škorpiji bilo bi dobro iskoristiti za transformaciju, regeneraciju i izlečenje, jer energija Škorpije nam to nudi. Merkur u Škorpiji je uvek za istinu, pa makar ona bila i najbrutalnija, nego za slatke laži. Ovde je moto  ”Istina boli samo jednom, a laž svaki put kad je se setimo.”

Koji segment života se nalazi u kući Škorpije svakom od nas je drugačiji, pa ako tu ima i nekih Natalnih planeta znaćete još tačnije šta vam je činiti. Ukoliko u Škorpiji nema planeta pogledajte gde se nalaze Pluton i Mars, vladari Škorpije i tako ćete znati  gde morate rasčistiti stavri ma koliko bile bolne, jer posle toga vam sledi regeneracija i ozdravljene u tom zivotnom segmentu.

Iskoristite ovaj period, ne dozvolite da vas lažu, a još važnije je ne zavaravajte se i ne lažite sebe sami, očistite ono što mora, ne kolebajte se više, sad je pravi trenutak. Kad kažem sad ne mislim bukvalno odmah, ali u nekom narednom periodu dok Merkur bude boravio u Škopiji.

 

Neće nam manjkati fizičke snage i mentalne izdržljivosti!!!

 

 

Već sutra 10. Novembra imaćemo i konjukciju Marasa i i Plutona , pa je to samo još potpora za celu ovu priču. Ova konjukija će nam dati potrebnu snagu da isteramo stvari na čistac i izdržimo u tome. Pluton nam potvrđuje da čemo se nakon svega regenerisati i biti spremni za nove dobre stvari. Mars konjukija Pluton su već snaga na kvadrat, pa kad još pridodamo da se sve to dešava u naizdržljivijem znaku u celom zodijaku u znaku Jarca, šta reći.  Sa ovom energijom ćete sasvim sigurno sa lakoćom savaladati sve prepreke koje vam se nađu na putu, baš kao što se Jarac penje do najviših litica planina sa neopisivom lakoćom.

Ovaj apekt daje i višak energije pa se toga treba čuvati i pravilno je kanalisati. 

U intimnim odnosima povećana sexualnost, pa eto jednog od načina za trošenje viška energije.

 

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala