Čuvajte se preterivanja - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Čuvajte se preterivanja

Čuvajte se preterivanja !!!

 

09. Novembra Venera iz Škorpije praviće kvadrant sa Jupiterom koji je u Lavu.

 

U vreme ovog tranzita moguća su preterivanja svake vrste. Možete postati previše popustljivi, lenji, nemarni. Teško možete odrediti proritete u životu.

Sa ovim aspektom ćemo očekivati prviše od drugih, pa se samim tim i razočarati ako to i ne dobijemo. Možemo i sami davati više nego što je potrebno. Takođe preterivanje u trošenju, kupovanje nepotrebnih stvari, zbog čega ćete se kasnije kajati.

Kad su emocije u pitanju, oni koji su u vezama mogu biti u nekom iskušenju, mogući su i sukobi i svađe. Mnogi će biti na raskrsnici i ramišljati na koju stranu da krenu. Bolje je da u vreme ovog tranzita ne donosite nikakve konačne odluke, jer nije baš sve tako kako vam se čini. Jupiter ovde širi sve što dotakne i zadovoljstvo i nezadovoljstvo, a realna situacija je mnogo drugačija. Ukoliko ste sreći, uživajte , ali ne dozvolite da vas ponese euforija, ukoliko ste nesrećni , polako, nije baš tako crno. 

Ovaj aspekt traje jako kratko, jer se Venera brzo kreće. Strpite se za nekoliko dana videćete pravu i realnu sliku, pa ako morate da donesete neku konačnu odluku bolje ostavite za kasnije.

Oni koji su slobodni mogu u ovom peiodu da privuku osobu koja im nikako ne odgovara, pa kad prođe dejstvo tranzita da se pitaju šta im je to trebalo.

Čuvajte se u ovom periodu da ne preterate sa hranom i pićem. Vreme je slava pa se obuzdajte koliko je moguće, znam da je teško, ali pokušajte.

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala