Šta nam donosi pun mesec u BIKU ? - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Šta nam donosi pun mesec u BIKU ?

Pun Mesec 06. Novembra u 11:23pm na 14* Bika

Svakog Meseca imamo opoziciju Sunca i Meseca  kada se nađu na 180*, tako suprotstavljeni jedno drugom daju Pun mesec. Sama opozicija već govori o nekom suprotstavljanju, a kada su u pitanju ove dve važne planete kulminacija je još veća pa otuda i pojačane tenzije tokom ovog tranzita.

 Svakog meseca imamo i Mlad mesec, to je konjukcija Sunca i Meseca i tada je vreme za nove početke.

Kad znamo da se ovo dešava svakog meseca postavlja se pitanje zašto je važno znati kad je i gde Pun ili Mlad Mesec i da li se uvek dešavaju iste stvari?

Idemo redom:

Prvo što je potrebno znati je da Sunce i Mesec svaki kontak imaju u različitoj astrološkoj kući, što znači da nikako nije isto kad je pun Mesec u Vagi ili Jarcu. U prvom slučaju možemo očekivati neke tenzije vezane za ljubav i uopštene međuljdske odnose, a u drugom slučaju u pitanju je prirodna kuća karijere pa tu i dolazi do napetosti.

Svake godine imamo u svakom mesecu po jednom Pun i jednom Mlad mesec, ali kako na nebu imamo stalno kretanje planeta menja se ostala slika neba, pa tako Pun mesec prošle godine u Biku nije bio ni približno isti kao sada niti će biti sličan narednim .

Drugo što je važno znati kad je Pun mesec u pittanju su svakako aspekti koje Mesec pravi sa drugim planetama, kao i aspekti koje Planete prave međusobno.

 

Uvek na nebu postoje dobri i manje dobri aspekti, pa tako ako je više onih pozitivnih lakše se prevaziđu te tenzije koje naodlaze prilikom punog Meseca.

Treća važna, po mom mišljenju i najvažnija stvar je raspored planeta u svakom Natalnom horoskopu, tako da neće sve osobe na isti način osećati dejstvo Punog Meseca. Neko od nas će imati srećne aspekte u svjoj Natalnoj karti koji mogu čak i potpuno neutralisati loše dejstvo punog Meseca.


U današnje vreme kada se novac troši na razne manje bitne stvari smatram da bi svako od vas trebalo da ima Natalnu kartu.

Natalna karta je lična karta svakog pojedinca, trajna je i nepromenljiva, a od neprocenljive je vrednosti za praćenje Zvezdanih dešavanja.

Natalna karta je takozvana zamrznuta slika neba u času nečijeg rođenja sa tačno pozicioniranim Planetama i daje nam mogućnost da kroz nju bolje upoznamo sebe, svoje slabe tačke, ali i uvid u to gde smo nanjjači, gde možemo da zablistamo u životu. Iz Natalne karte saznajemo sve predispozicije koje smo dobili rođenjem, ali i saznanje gde su opasnosti koje nas vrebaju, a kojih se možemo i sačuvati i izbeći ih.

Kroz Natalnu kartu možemo saznati sve vezano za ljubav, brak, decu, karijeru, finansijske tokove, koje su naše želje htenja, nadanja, koji su nam talenti dati rođenjem, koje su nam slabe tačke kad je zdrvlje u pitanju.

Kad jednom odradite Natalnu kartu kasnije uvek možete znati kroz koje životno područje tranzitiraju određenje Planete, koje apsekte prave sa vasim Natalnim planetam i šta možete očekivati u odrđenom segmentu života.

Nekad je bolje da znamo šta nas očekuje pa da se tako i pripremimo za ono sto nam predstoji.

Izrada Natalne karte sa detaljnim opisom i objašnjenjem za svaku Planetu, kuću i aspekt koji Planete prave kao i šematski prikaz vaše Natalne karte iznosi simboličnih 1.000 dinara ( za inostranstvo 10e).

Uporedni horoskop iz kog možete saznati šta je to što vas spaja, a šta razdvaja od osobe do koje vam je stalo. Nekad tako male sitnice koje mogu da se iskoriguju pokvare ljudima odličan odnos, ne prepoznaju problem na vreme i najtužnije je kad tako izgube sudbinsku ljubav. Kasnije bude kasno...

Predviđanja nisu ona koja nam govore iz taloga kafe ili pasulja, ovde imamo jasno definisanja predviđanja prema tačnom rasporedu i kretanju planeta i moguće je vrlo precizno videti svaku situaciju. Da li će se neka predviđanja zaista i ostvariti na kraju zavisi od svakog pojedinca. Poređenje je vrlo prosto i uvek navodim ovaj primer jer je svakom razumljiv.

Pored puta imamo razne saobraćajne znake koji nas upozoravaju i obaveštavaju o stanju na putu, naše je da ih pratimo i uživamo u bezbednoj vožnji... Ukoliko na putu imamo znak opasna krivina , a mi ne smanjujemo brzinu može biti vrlo neprijatno, nekad nažalost i kobno. Isto je sa Zvezdama, ako nam u nekom periodu života naiđu teški aspekti, a mi teramo po svom umesto da se prilagodimo okolnostima možemo izgubiti mnogo toga , opet u zavisnosti kojim kućama i koje Planete tranzitiraju.

Ista je situacija ako smo na auto putu, a mi vozimo 40km/h, stićićemo tamo gde smo pošli, ali smo imali mogućnost da to učinimo mnogo brže, a pritom i bezbedno, ali opet nismo čitali znak, vozili smo kako mi hoćemo, pa to što smo zakasnili za nešto što nam je bilo važno i što smo prpustili priliku  ne možemo kriviti sudbinu.

Mnogi danas imaju potrebu da za svoje neuspehe krive nekog drugog, pa na kraju i sudbinu, a niko se ne zapita da li je sam mogao da učini nešto bolje za sebe.

Prvi korak da učinite nešto dobro za sebe je da upoznate sebe.

Drugi korak je da prihvatite sebe sa svim manama i vrlinama, da biste mogli da koristite ono što je dobro i da pozitivno kanališete ono što je loše u vama. U svakom od nas ima i dobrog i lošeg, to se vidi u svakoj Natalnoj karti, šta će prevagnuti zavisi isključivo od pojedinca.

Treći korak do uspešnijeg i lepšeg života je saživeti se sa Zvezdanim dešavanjima. Pustiti energiju da slobodno teče i koristiti povoljne situacije u životu, a manje povoljne izbeći.

U prevodu ne plivajte uzvodno, da ne kažem neki živopisniji primer, znam da ste me razumeli...

Važno je znati da se svaki događaj može predvideti, vezano za sve životne sfere, pa kad postoji ta mogućnost zašto je ne iskoristiti.

Ukoliko imate nekih pitanja možete me kontaktirati: e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., skype: natalnakarta69 ( ili kliknite na SKYPE CHAT na vrhu sajta ), popunite kontakt formu na linku BUDIMO U KONTAKTU.

 

Da se vratimo Punom Mesecu u Biku i šta je to što nam on poručuje.

Mesec na 14* Bika, Sunce na 14* Škorpije, Venera sasvim blizo na 17* Škorpije, pa samim tim i dalje u konjukciji sa Sunce i opoziciji sa Mesecom. Odmah nakon ove opozicije Mesec će praviti opoziciju i sa Saturnom koji se nalazi na 24*Škorpije.

Dakle ovde smo imali konjukciju Sunca i Venere pred Pun Mesec, a odmah nakon toga imamo konjukciju i Venere i Saturna. Zbog ovih , a i još nekih aspekata ovaj Pun Mesec je drugačiji od drugih.

Ono što još treba napomenuti da je Jupiter u Lavu na 21*, dakle gradi kvadranat sa jedne strane sa Mesecom, a sa druge strane sa Suncem, Venerom i Saturnom, a svi zajedno formiraju takozvani T-kvadrant.

Kad znamo da su opozicije suprotstavljene strane koje treba pomiriti, uravnotežiti, a kvadrnati su okidači , inicijatori nekih situacija, oni nas teraju na akciju, ne na lak način, prosto smo primorani, biće dosta nezgodno sve to uskladiti.

Pun Mesec je kulminacija nečega, završetak onogo što je zpočeto u perodu Mladog Meseca. Da bi se počelo nešto novo mora se prvo okončati sa starim.

U vreme ovog Punog meseca možemo osetiti potrebu za promenama, a obzirom da je Mesec u Biku, znaku koji baš ne voli promene eto još tenzija. Priču o pomenama dodatno otežavaju i opozicija sa Venerom i Saturnom, kao i kavdrant sa Jupiterom.

Ovde imamo na jednoj strani energiju Bika , a na drugoj energiju Škorpije, dve sasvim različite energije. Bik ima potrebu za stabilnošću i sigurnošću svake vrste i emotivne i materjalne, dok Škorpija teži promenema , transformacijama, regeneracijom, ona bi da nešto okonča, da završi već započeto...

Ovde su obe strane podjednako jake... Bik je uvek za konkretne, opipljive stvari, one koje život znače, jer je predstavnik zemlje, druge prirodne kuće, kuće novca, vladalac Venera, pa tako ni emocije nisu zanemarene, ali su i one ovde racionalne. Škorpija je za mistiku, strast , dubinu osećanja, sa Škorpijom ništa nije površno, a nije ni stabilno jer je ona pripadnih vodenog elementa, a sa vodom nikad nismo načisto. Takođe Škorpija vlada prirodnom osmom kućom, kućom seksualnosti, strasti, a li i završetka.

U vreme ovog Punog Meseca  na ispitu će biti sve vezano za intimu, seksualnost, ali i sistem vrednosti je važan, ali opet kažem ne mora svima biti isto i svakkao nije svima isto.

Za tačna dešavanja uzmite svoje Natalne karte i vidite koja vam kuća pada u Bika, a koja u Škorpiju i još ćete tačnije znati šta se od vas ocekuje u ovom periodu.

Pogledajte i koje aspekte prave vase Natalne planete sa svim ovim aktuelnim aspektima i znaćete da li ćete proći lakše ili teže.

Izvesno je da će ovaj Pun Mesec nešto više uticati na Bikove, Škorpije, Lavove i Vodolije, ali na sve one koji imaju neku planetu oko 14* ovih znakova.

Ako je za utehu ovaj tranzit traje jako kratko.

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala