Kretanja zvezda u NOVEMBRU - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Šta odredjuje uspeh u karijeri ?

novembar 29, 2014

Erotski horoskop

septembar 07, 2015

Dolazi leto, Sunce u Raku

jun 20, 2015

Početak decembra…

decembar 02, 2016

Najčitanije

Kretanja zvezda u NOVEMBRU

Mesec Novembar je počeo lepo, već 01. Novembra smo imali tri sekstila u istom danu.

Merkur sekstil Jupiter

Venera sekstil Pluto

Mars sekstil Neptun

 

Sekstil je apsekt koji prave dve planete na 60* i spada u povoljne aspekte. Sekstil nam daje mogućnosti i pozitivne ishode iz datih situacija, kod ovog aspekta je slobodan protok energije, pa bez mnogo truda možemo doći lakše do cilja.

Merkur sekstil Jupiter nam daje potrebnu dozu optimizma, lakšu i lepšu komunikaciju, lakše skplapanje ugovora, kvalitetnih razgovora, dogovora. Misli su pozitivnije, bolja je koncentracija pa je ovo i dobar period za učenje i polaganje ispita ili prosto samo učenje zarad širenja sopstvenih vidika .

Venera sekstil Pluton donosi intenzitet u ljubavnim odnosima, ovde sve pršti od energije. U postojećim vezama postoji mogućnost da se unese novina, osveži veza, dolazi do pojačane stasti, a tu je i mogućnost za nove veze, ovo je i aspekt sudbinskih susreta...

Mars sekstil Neptun , aspekt koji nam daje mogućnost da snove pretvorimo u stvarsnost, lakše do ostvarivanja cilja, pojačana kreativnost, napredak u poslu, ljubavi...

Naravno sve ovo je globalno, a šta je ko on nas pojedinačno doživeo od svega i koju je šansu iskoristio opet zavisi prvenstveno od aspekata koje je imao sa Natalnim planetama.

Svako od nas ima svoju jedinstvenu LIČNU-NATALNU KARTU koja određuje tok događaja, ali i daje nam mogućnost ukoliko je poznajemo da se uspešno provezemo kroz zivot.

Zvezde su putokazi pored puta, na nama je da ih pratimo ili ne pratimo, u zavisnosti od toga takva će nam biti i vožnja kroz život.

 

 

Već 03. Novembra 

Venera inkonjukcija Uran

Sunce sekstil Pluton

Prvi aspekt između Venere i Urana traži više slobode, oseća se u vazduhu kao da se guši u postojećoj vezi, ali to je kratkotrajno, par dana. Uvek kad je Uran na pozornici on traži neku veću slobodu, uvek spreman za pobunu protiv rutine i učmalosti.

Obzirom da je inkonjukcija aspekt prilagođavanja, ono što je potrebno u ovom kratkom periodu je da se prilagodite i prihvatite izazove.

Drugi aspekt između Sunca i Plutona nudi potebnu snagu i fizičku p psihičku i daje mogućnost izlečenja tamo gde je potrebno. Ovde je vitalnost izuzetno jaka i neće nam  faliti energije, sve što započnemo imaćemo snage i da završimo.Ovo je i energija promene, liderstva, borbe za vlast, energija superiornosti. Aspekt traje nekoliko dana pa ga treba svakako pozitivno iskoristiti .

05.Novembra Sunce inkonjukcija Uran

Uvek kad imamo apekt inkonjukcije od nas se traži prilagođavanje. Ovde za razliku od inkonjukcije Venere i Urana gde se tražilo prilagođavanje u ljubavi ova inkonjukcija od nas očekuje neko prilagođavanje kad su u pitanju autoriteti, jer Sunce predstavlja upravo to, Sunce je takođe i volja, pa je negde moguća i neka lična nervoza. Sunce predstavlja i muškarca u našem horoskopu pa je kod nkog moguća tenzija sa (mužeme, ocom ili nekim drugim muškarcem iz okruženja) ili je pak moguća njihova pojačana nervoza.

Opet kažem sve zavisno kroz koje kuće vam prolaze Sunce i Uran, ukoliko to znate mnogo lakše ćete zanati i u kom životnom području možete očekivati tenzije.

O aspektima koji nas još očekuju u Novembru pisaću narednih dana, blagovremeno, par dana pre apekta koji nam predstoji da biste imali vremena da se pripremite za ono što sledi.

Ovde ću još sam navesti sve apekte koji nam prestoje tokom ovog meseca.

 

06.Novembra PUN MESEC u Biku

09. Novembra Venera kvadrant Neptun

09. Novembra Merkur prelazi u Škorpiju

10. Novembra Mars konjukcija Pluton

12. Novembra Merkur trigon Neptun

13. Novemra Venera konjukcija Saturn

13. Novembra Mars kvadrant Uran

14.Novembra Sunce kvadrant jupiter

16.Novembra Merkur sekstil pluton

16. Novembra Venera prelazi u Strelaca

16. Novembra Neptun kreće napred

18. Novembra Sunce konjukcija Saturn

20. Novembra venera kvadrant neptun

21. Novembra Merkur sekstil Mars

22. Novembra MLAD MESEC  u Strelcu

22. Novembra Sunce ulazi u Strelaca

23. Novembra Merkur kvadrant Jupiter

26. Novembra Merkur konjukcija Saturn

27. Novembra Venera trigon Uran

27. Novembra Sunce kvadrant Neptun

28. Novembra Merkur ulazi u Strelca

 

Toliko za sada, a u nardnim danima ispratićemo zajedno sva Zvezdana dešavanja i čitaćemo šta je to što nam Zvezde poručuju, a da li ćemo prihvatiti ili raditi suprotno od toga zavisi od svakog pojedinca.  Svako od nas ima pravo da sam odlučuje, Zvezde su tu samo da nam ukažu i pomognu da se lakše krećemo kroz život, ali među nama ima i onih koji vole na teži način.

Izbor je samo naš !!!

 

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala