Venerin ples - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Venerin ples

20.Decembra Venera konjukcija Pluton

20.Decembra Venera kvadrat Uran

20.Decembra Merkur sekstil Neptun

 

 

Venera i Pluton na 12* Jarca, Uran na 12* Ovna. U istom danu u konjikciji i kvadratu Venera u hladnom Jarcu željna strasti i avanture. Venera boginja ljubavi uvek željna nežnosti, romanse, poljubaca, flerta, plesa i lepote u ozbiljnom Jarcu dobija primesu hladnoće, odgovornosti, stabilnosti, postojanosti. Da li će Venera uspeti da odoli svim iskušenjima , da li će moći da se suprotstavi željama vulkanskog Plutona koji čeka da je prigrli u konjukciji i pokaže na delu sve svoje skrivene želje i strasti. Pluton silovita planeta tajni , silnog inteziteta uvek spremna sve da razori, da dospe do srži, da ruši, a potom ponovo da gradi, on je taj koji transformiše I koji regeneriše sve. Kako će se uklopiti ove dve energije , kako će se snaći Venera?

Najbolje bi bilo da se prepusti strastima Plutona, neka je odvede u najdublju intimu, neka joj pokaže da i u zemljanom Jarcu mogu da se vide zvezde, pa neka sve pršti kao vatromet u decembarskoj noći.

Lošija varjanta je ukoliko stvari krenu drugim tokom, ukoliko nas povuče razmišljanje o nekoj prošlosti, pa krene posesivnost, ljubomora, potreba da nekog kontrolišemo ili još gore da nas neko kontroliše, proverava… sve to može odvesti u destruktivnost. 

Zato birajte prvu varjantu i trošite ovu energiju, koja je silovita na pravi način.

 

 

 

Kad na sve ovo dodamo i kvadrat Venere i Urana, koji je u vatrenom Ovnu, a pritom znamo da je on zadužen za iznenadna dešavanja, uvek spreman za pobunu protiv svake rutine, nezavistan, željan slobode, Veneri nema mira.

Niko od nas ne može ostati ravnodušan u vreme ovako snažnih energija. Može nam se učiniti kao da propuštamo nešto, kao da je negde drugde, sa možda nekim drugim, lepše, bolje, zabavnije. Uran želi avanturu, Ovan vatra potpiruje to, on je uvek za akciju, sa druge strane Venera u Jarcu malo hladna, ozbiljna, ali Pluton je vuče do vulkanskih dubina iz koji svakog časa može da pokulja lavina strasti.

Teško će Venera ostati hladna i trezvena ovako razapeta između urana i Plutona, zaplesaće svoj najstrastveniji ples, pa kud puklo da puklo.

Budite ipak oprezni, ukoliko je to moguće, ne donosite nikakve bitne odluke, jer ovo može biti i rušilačka energija. Budite mudri nadmudrite aspekte, ne rušite i ne razarajte odnose, da ne morate posle da gradite sve iznova. Strpite se neko vreme, uvek možete da prekinete neki odnos ukoliko vam ne odgovara, ne morate baš ovih dana, jer ova energija vas tera na to.

Ogromna je potrba za kidanjem stega, za oslobađanjem, za promenom radi promene same. 

Vi koji ste u vezama iskoristite ove tranzite da uvedete neke novine u svoj život, dodajte malo strasti vašim vezama, budite, maštoviti, kreativni, odite na zanimljiva mesta, uradite bilo šta, samo ne idite u posesivnost i čuvajte se ljubomore.

Onima koji su slobodni ovo može da bude zanimljiv period, strasnih ljubavi za jednu noć, raznih avantura na raznim mestima, onako iznenada, ko grom iz vedra neba. Venera bi želela da taj odnos potraje, ali uz kvadrat sa Uranom nemojte se previše nadati nekoj trajnosti. Kako god uživajte u trenutku, celi život je zapravo skup trenutaka, pa kad je već tako, neka bude što više lepih, za pamćenje.

 

 

Istog dana na nebu imamo i Merkur na 5* Jarca koji je u Lepom aspektu, sekstilu sa Neptunom koji je na 5* Riba. Ovo je harmoničan aspekt zemlje i vode. Koliko god da je Merkur u Jarcu trezven i racionalan, pod dejstvom Neptuna, sanjara iz Riba pomoćiće das vet vidimo na jedan lepši I maštovitiji način. Dakle i naše misli biće okrenute uživanju. Neko će uživati u muzici, plesu, romantičnoj večeri, neko u nekoj drugoj vrsti umetnosti, ali ćemo svakako sanjariti. Lep je ovo aspekt, samo da Vener nije na prevelikom iskušenju. Ovako obzirom da se sve dešava u istom danu sami možete zaključiti u kom smeru mogu da se odvijaju stvari.

Za vreme ovog aspekta može vam prijati setnja pored vode, neki lep romantučni film, lagana muzika ili nešto sasvim dugo što vas može opustiti.

Dobro je da se opustite i malo spasite sebe od prevelikog naleta svih kvadrata koji su aktuelni ovih dana. 

Malo sanjarenja uvek dobro dođe.

 

 

 

 

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala