Dobri aspekti do 15. Decembra - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Dobri aspekti do 15. Decembra

12. Decembra Merkur trigon Jupiter

14. Decembra Sunce trigon Jupiter

14. Decembra Venera sekstil Neptun

 

Iskoristite dane pred nama i uživajte u dobrim aspektima koje nam nebo nudi. Nekoliko dana pred kvadrat Urana i Plutona koji je 15. Decembra nebo nam šalje blagoslov da se malo opustimo, odahnemo i pripremimo za ono što prestoji. O kvadrtu Urana i plutona pisaću narednih dana, a do tada da vidimo kakve nam mogućnosti donose aspekti aktuelni aspekti.

 

12. Decembra Merkur u Strelcu na 22* pravi trigon sa Jupiterom u Lavu. Merkur prirodni vladar treće kuće i planeta koja pokazuje našu inteligenciju, način razmišljanja, komunikaciju bilo koje vrste u prirodnoj devetoj kući koja prestavlja filozofiju, više obrazovanje, prostranstava, širenje vidika. Prirodni vladar devetog polja je Jupiter, trenutno pozicioniran u Lavu, prirodnom petom polju, koje prestavlja neopterećene , slobodne, mladalačke ljubavi, decu, kreativnost. Ovako pozicionirani Merkur i Jupiter grade trigon u vatrenim elementima, pa će nam misli biti slobodne, otvorene , direktne. Sa ovom energijom stremećemo boljoj , lepšoj, opuštenijoj komunikaciji. Ovo je odlično vreme i za putovanja, kako ona daleka tako i ona kratka, svakodnevna. Dobro vreme za ljubav, opuštenu, neopterećenu. Oni koji su u vezi imaju mogućnost da svoju vezu ožive, osveže, izađu na neko lepo mesto na romantičnu večeru. Slobodni lakše stupaju u komunikaciju , pa samim ti i lakše skpalpaju prijateljstava, koja mogu prerasti i u emotivnu vezu. 

Prosto ovo je vreme pozitivnog razmišljanja pa tako i učinite, razmišljte pozitivno jer pozitivne misli privlače pozitivne ljude i pozitivne događaje.

 

 

14. Decembra Sunce trigon Jupiter. Sunce prirodni vladar Lava u Strelcu, Jupiter prirodni vladar Strelca u Lavu u protočnom aspektu pružaju neverovatne mogućnosti. Ovo je odlično vreme za poslovne dogovore, za sve vrste kontakata sa autoritetima. U ovom periodu možete šefu potražiti i povišicu, lako je možete dobiti. Ovo je atkođe i aspekt dobrog zdravlja, a to je ipak najvažnije. 

U vreme ovog tanzita Jupitr je retrogradan, pa nam se samim tim ukazuje šansa da nešto što smo odavno želeli, pa smo propustili priliku da to ostvarimo sad, jer je sa ovim aspektom pravi trenutak za to. Zasijajte punim sjajem tamo gde vam se dešava ovaj aspekt. Svako ima svoju priču, može videti svojoj Natalnoj karti kroz koje kuće prolaze Sunce i Jupiter, to životna područja gde će vam se snovi i želje ostavarivatai.

 

14. Decembra Venera u Jarcu gradi  sekstil sa Neptunom koji je u Ribama. Venera samo što je ušla u ozbiljnog i hladnog Jarca već ima malo oduška koju joj pruža pozitivan kontakt  sa Neptunom. 

Venera planeta ljubavi, uživanja i svega lepog , takozvana ”mala sreća”udružena sa Neptunom koji nam daje univerzalnu ljubav, maštu, sanjrenje...Vreme je za romatiku iako je Venera u Jarcu, i ova Venera zna da bude romantična, ali ipak sa obe noge na zemlji. Ova Venera želi stabilnost , trajnost, pouzdanost, ali itekako udružena sa Neprunom zna da otpleše najčarobniji ples. Ovaj aspekt može da ostavri najluđe snove, zato maštajte, sanjajte širom otvorenih očiju... Možda vam se snovi ostvare, sad je pravo vreme za to.

Ovako zajedno nama preostaje samo da se opustimo i iskoristimo narednih nekoliko dana na njlepši način.

 

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala