Kretanje zvezda u DECEMBRU - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Kretanje zvezda u DECEMBRU

Bliži se kraj još jedne godine, mnogi od nas će se zapitati gde su stigli u svom životu. Neki će praviti planove za sladeću godinu, neko dugoročne, neko kratkoročne, kako god trudite se da vam planovi budu realni da ne bude posle razočarenja. Dobro je maštati jer iz mašte nastaje sve, svaka ideja se prvo rodi u mašti , a kasnije sticajem okolnosti (u zavisnosti  od rasporeda planeta) dolazi do njene realizacije… Ukoliko se ne skockaju sve kockice i ne ostvare vam se baš sve želje nemojte se razočarati, Nebo uvek zna zašto je moralo tako da bude, što bi se reklo ” Ko zna zašto je to dobro”.

Da vidimo šta nam to zvezde poručuju za Decembar mesec.

 

 

1. Decembra Mars sekstil Saturn daju nam potrebnu snagu i izdržljivost da ostavrimo neke ciljeve do kojih nam je stalo. Mars predstavlja onu sirovu snagu u svakom od nas, sada u Jarcu ta snaga je pravilno kanalisana, jer je Jarac najdisciplinovaniji, najuporniji, najizdržljiviji znak zodijaka. Saturn iz Škorpije potpomaže u istrajnosti, jer on predstavlja materjalizaciju svega oko nas, a obzirom da je u Škorpiji dobija i potrebnu strast. Tako možemo zakljčiti da sve što budemo preduzeli biće strastveno, jako, ičićemo do krajnjih granica i imaćemo potrebnu snagu za to.

 

1. Decembra Merkur kvadrat Neptun može nam malo pomutiti razum, uvesti nas u neke iluzije. Sa ovim tranzitom, obzirom da je Merkur u Strelcu i da mu je stalo do istine , pravde, ideala, može se dogoditi da nas neko obmanjuje, krije istinu od nas, mozemo i sami sebe obmanjivati, mogu nam neki poturati svoju filozofiju. Klonite se sekti i drugih sumnjivih prpovednika, lako vas mogu zavesti dok traje ovaj aspekt. Vozači budite oprezniji u saobraćaju, obzirom da je smanjena koncentracija.

 

4. Decembra Sunce trigon Uran

 

Sunce u optimističnom Strelcu, vatrenom znaku zodijaka, željonog avantura i putovanja, protiva svake rutine, Uran u Ovnu, takodje vatrenom prave trigon, aspekt podrške. Ovde imamo dve lepe , jake vatrene energije koje se podržavaju.

Lepa pokretačka, optimistična energija koja je spremana za razbijanje svake rutine, koja nam može prirditi razna prijatna iznenađenja. Uran , planeta iznenadnih dešavanja u otvorenom i direktnom Ovnu daje nam veliku hrabrost i potrebu da budemo drugačiji, originalniji,svoji…Biće povećana želja i potreba za druženjem sa pozitivnim i otkačnenim osobama. Dobar provod sa prijateljima, sve opušteno , veselo, razdragano, a opet direktno, bez uvijanja i niko neće biti ljut šta god uradili, jer ovo je vreme za najrazličitije neobičnosti. Ljudi vas u ovom periodu  prihvataju, prihvataju i vaše ideje koliko god izgledale luckasto.  Energija vatre može zapaliti sve oko vas, jaka je ovo energija, pozitivna i vrela, da nas malo ugreje u ovim hladnim danima, da nam ulije preko potrebnog optimizma. Sa ovom energijom možete uraditi sve ono što ste oduvek hteli, a bojali ste se kako će vas drugi doživeti. Pravi je trenutak, pokažite se u svom svetlu, budite drugačiji, ne trebaju vam šabloni, uzori, svi smo mi različiti samo nema svako hrabrosti da to pokaže. Ova energija pruža vam podršku da odvrnete taj stegnuti ventil, svakom je to porebno u nekom trenutku da se malo ludira i otkači…Sunce u Strelcu voli i putovanja, pa je moguće da neke pokrene i na neka egzotična putovanja, oni koji nisu u mogućnosti da putuju mogu da razmišljaju, maštaju, pričaju o tome. Strelac je i ljubitelj filozofije, pa i ragovori na tu temu mogu biti pokrenuti, možete doći do novih saznanja, otkriti nove horizonte koji vas mogu pokrenuti. Sve je moguće sa ovom energijom vatre, uzdignite se i plovite , opustite se i uživajte, zaslužili ste to… Budite svoji, ne živite zbog drugih, ne obazirite se previše na sve oko sebe imate malo prava da usrećite i sebe.

 

4.Decembra Venera trigon Jupiter 

 

Istog dana još jedna lepa podrška u obliku tigona Venere na 22* Strelca i Jupitera u Lavu na 22*, opet dva vatrena znaka podržavaju jedan drugi, još vatre, još topline, optimizma. Širenja dobre energije, ljubavi…Venera (mala sreća) i Jupiter (velika sreća) ovako zajdno uvećavaju i ulepšavaju sve što dotaknu. Da ne zaboravimo da Venera nije samo planeta ljubavi, mada nam je prva asocijacija ljubav kad pomislimo na nju, Venera predstavlja i novac jer je vladar Bika, prirodne 2. Kuće novca i matrejalnog sticanja, pa to nagoveštava i dobre finansijske mogućnosi, dotok novca, nesmetan priliv koji Jupiter može još da uveća. Kako kome u Natalnoj karti stoji, sve u zavisnosti od vaših natalnih kuća, rasporeda planeta i aspekata  tako možete i očekivati dobitke u tim životnim oblastima. Bilo kako bilo uzmite šta god vam se i gde god vam se pruža, a biće i prilike i mogućnosti za to.

Jupiter u Lavu voli luksuz, Venera to podržava, dobar period za duženja na visokom nivou, lepe svečane večere, razne proslave, zabave, dobro vreme i za poklone…Sa ovim aspektom osećanja su iskrena , topla, prijatna. Družite se sa ljudima, volite ih i pustite da oni vole vas.

 

5.Decembra Mars prelazi u Vodoliju

 

Mars je u Jarcu boravio od 26. Oktobra, prilično dugo, ali mu je prijala energija Jarca, jer je tu u usponu i daje najbolje od sebe. Jarac je znao da ukroti i obyzda strastvenog i sirovog Marsa i njegovu energiju pretvori u snagu i izdržljivost. Sada Mars dobija energiju Vodolije gde je intelekt u prvom planu, ideje i ideali su u prvom planu. Sa ovom energijom manje se bavimo svojim problemima, stalo nam je da pomognemo drugima, da se nađemo prijateljima, da rešavamo njihove probleme.

Za razliku dok je Mars boravio u strpljivom Jacu i krotio eksplozivnu energiju Marsa , ovde je situacija malo drugačija, pa se može dogoditi da iz čista mira planete, jer Vodolijom vlada Uran, planeta nepredvidljivosti, ali vaša ljutnja je kratkotrajna i bezazlena, brzo vas prolazi i idete dalje kao da ništa nije bilo. Jednostavno Mars u Vodoliji nema mira, on voli rizik, eksperimentisanje, hrabar je neprilagodljiv, eksplozivan, pa možemo svašta očekivati , sve u zavisnosti od situacije u kojoj se nađe.

Dok bude prolazio znakom vodolije energiju ćemo trošiti na druženja, prijatelje, trudićemo se da pomognemo svima, možemo se zanimati i za razne vrste tehnike… U ovom periodu zene će privlačiti neobični, ekscentrični muškarci, oni nesvakidašnji, što neobičniji to bolje. Bićemo želji avanture svake vrste, sve će nas privlačiti osim kuće, tamo će nam biti previse dosadno i obično, a ova energija voli avanturu i neobičnost. Obzirom da nam se bliže praznici dobra je ovo energija za druženje i brigu o drugima.

Mars će u Vodoliji boraviti do 13.Januara 2015. Godine, iskoristite ovo vreme i pomozite onima kojima je pomoć potrebna.

 

 

6. Decembra pun Mesec u Blizancima

 

6. Decembra Merkur tigon Uran

 

8. Decembra Jupiter kreće unazad

 

8. Decembra Sunce konjukcija Merkur

 

12. Decembra Merkur trigon Jupiter

 

14. Decembra Sunce trigon Jupiter 

 

14. Decembra Venera sekstil Neptun

 

15. Decembra Uran kvadrat Pluton

 

17. Decembra Merkur ulazi u Jarca

 

20. Decembra Merkur sekstil Neptun

 

20. Decembra  Venera kvadrat Uran

 

20. Decembra Venera konjukcija Pluton

 

21. Decembra Mars sekstil Uran

 

21. Decembra Uran kreće napred

 

22. Decembra Sunce ulazi u Jarca

 

22. Decembra Mlad Mesec u Jarcu

 

25. Decembra Merkur kvadrat Uran

 

25. Decembra Merkur konjukcija Pluton

 

27. Decembra Sunce sekstil Neptun

 

Detaljnije ćemo o svakom aspektu kako nam se koji bude bližio. Dosta lepe energije nas očekuje do plovine meseca, a onda nam na žalost ponovo dolazi onaj kvadrt između Urana i Plutona, 6. Po redu. Preživeli smo ih već 5, najteži je bio onaj u Aprilu ove godine, kad smo imali i kardinalni krst, preživećemo i ovaj 6., još jedan nas čeka na proleće i onda ćemo moći malo da odahnemo.

 

 

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala