Venera trigon Uran - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Venera trigon Uran

Lep aspekt Venere i Urana da nas malo izvuče iz učmalosti

Venera na 16* Lava, željana ljubavi i pažnje, pozornice, pokazivanja i glamura, Uran na 16* Ovna, buntovan, željan avanture, promena…

Ovako zajedno prave jedan lep trigon i to u vatrenim znacima, pa će sve  ići direktno, javno, pred očima drugih, bez plana, onako iznenada, što se kaze ko grom iz vedra neba.

Sa ovom energijom sve je moguće, razna iznenađenja, nadam se prijatna, jer je lep aspect u pitanju.

Dobra je ovo energija da nas malo prodrma, unese promene, uzbuđenja, da nas bar na kratko, jer ovaj aspect kratko traje , istrgne od svakodnevnih dešavanja i rutine.

 

U vreme ovog tranzita može vam se dogoditi ljkubav na prvi pogled, negde gde najmanje očekujete tako nešto, sa nekom neobičnom osobom, da li će to biti samo avantura ili će ta veza i potrajati zavisi svakako od Natalnog horoskopa svakog od vas. Kako god iskoristite ovu pozitivnu energiju, osetite bar na kratko leptiriće u stomaku, zaljubite se.

Ovo ne mora nužno da bude neka nova osoba. Možete se zaljubiti iznova i u svog stalnog partnera, supružnika, možete oživeti vasu vezu, uneti neke novine, promeniti ono što je ustajalo i što koči u vezi.

Ovo je aspect buđenja i oživljavanja, ovo je hir, svojeglavost, novo rešenje… a sve vezano za odnose.

Ovo je promena vrednosnog sistema… ljubav prema slobodi… čovečanstvu, ovo je ljubav prema svemu predstojećem.

Dobar period za kvalitetno i opušteno druženje uz priče o raznim avanturama, razgovor o putovanju … mozda i putovanje iznenada, najčešće udvoje.

Ovo je odličan aspect za sve koji vole promene, malo će se skučenije osećati fiksni znaci koji teško prihvataju iznenadne situacije i koji se teško odlučuju na bilo kakve , pa čak in a dobre promene.

Moramo se menjati , svakog dana se moramo menjati na bolje, jer jedino tako možemo napredovati u životu.

Ne boj te se promena, prihvatite iz, uživajte u promenama, učinite nešto drugačije, neobično za sebe i podelite  uzbuđenje, ushićenje sa svojom najdražom osobom.

Ukoliko ste sami biće prilike za iznenadne ljubavi koje vam mogu promeniti život ili bar pogled na život.

Iskoristite ovaj kratak aspect i opustite se jer već u narednim danima opet nas , na žalost očekuju aspekti koji će uneti neke tenzije u naš život.

Život se sastoji iz trenutaka, zato uživajte u svakom, ali svakom trenutku kad god vam zvezde pruže priliku za to.

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala