Device srećan rodjendan - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Device srećan rodjendan

Sunce prelazi u Devicu

Sutra 23. Avgusta u 6:45am Sunce prelazi u Devicu i tu će ostati do 23. Septembra.

Devica zauzima 6. Kuću u prirodnom horoskopu, ovo je kuća svakodnevnih dešavanja, posla , kuća u kojoj brinemo o zdravlju i načinu isharne.

Prelaskom Sunca iz Lava koji je bio za sve vrste zabave i opuštene atmosvere ulazimo u period gde  se od nas očekuje više discipline , praktićnosti, ozbiljnosti i na prvom mestu rada.

 

Devica je promenljiv znak, ima energiju Zemlje, pasivan princip, vladar Device je Merkur.

Ključne reči za Devicu su : analitičnost, preciznost, pedantnost, prefinjenost, u lošim aspektima može preći u skeptičnost, strah od siromaštva,bolesti, sklona je melanholiji, a može biti i svadljiva i razdržljiva.

Sta možemo da očekujemo dok Sunce tranzitita Devicom?

Ova energija je dobra za bolju organizovanost u svakodnevnom životu. Dobijamo energiju marljivosti, tačnosti, praktičnosti.

Ovo je energija za koju važi red, rad i disciplina.

Postajemo štedljiviji, mudrije raspolažemo novcem, analiziramo savku situaciju do najsitnijih detalja.

Devica je promenljiv znak pa smo i mi tako u ovom periodu dok je obasjana Suncem u prilici da se lakše prilagodimo datim situacijama, naravno uz predhodnu analizu svega za i protiv.

U ovom periodu akcenat će biti na materjalnim stvarima, ali sve to je začinjeno jakim intelektom i odličnom logikom , jer vladar Device je Merkur koji joj daje posebnu oštroumnost.

Ovo je globalno na nebu, a šta svaki pojedinac može da očekuje opet zavisi od rasporeda planeta u Natalnoj karti, koje aspekte formiraju, da li će pomoći i odmoći u narednom periodu za svakog pojedinca je drugačije.

Posle godišnjih odmora i uživanja dok je Sunce bilo u Lavu, dolazi period rada , učenja i vraćanja svakonevnim obavezama.

Poznate ličnosti rođene u znaku device

Sofija Loren, Ričard Gir, Agata Kristi, Greta Garbo, Dejvid Koperfild, Šon Koneri, Majka Tereza...

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala