Snaga i um - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Strast i bol

novembar 02, 2015

Kretanje zvezda u Februaru 2015.

januar 31, 2015

Kretanje planeta u Julu 2018.

jul 02, 2018

Uran kvadrant Pluton

decembar 15, 2014

Najčitanije

Snaga i um

Energija mentalne snage  i bistrog uma

Predhodnih dana smo imali aspekt koji je malo krivio sliku stvarnosti i nije nam dozvoljavao da razmišljamo objektivno. Nažalost taj aspekt još uvek traje, ali je sve slabiji, a njegovo dejstvo može ublažiti ili potpuno otkloniti trenutni tranzit između Merkura i Plutona.

Danas 21.Avgusta imamo jedan lep trigon između Merkura koji je došao na 11* Device i Plutona koji ne na 11* Jarca. Obe planete u zemljanim znacima što dodatno daje

stabilnost , čvrstinu i težinu svih izrečenih reči.

Šta nam donosi tigon Merkura i Plutona?

Ovde imamo jednu moćnu energiju , važno je reći, POZITIVNU, energiju mentalne snage gde će reči imati moć. U ovom periodu ćemo lakše stizati do cilja uz pomoć tačno definisanih i preciziranih dogovora. Sve što se u ovom periodu dogovori biće postojano, stabiljno i tačno.

 

Jedino bih se ogradila ukoliko neko u Natalnoj karti ima jače uticaje Neptuna i Merkura, bojim se da u tom slučaju ne preovlada aspekt od pre par dana koji još uvek ima dejstvo. Kod svih drugih kod kojih nema loših aspekata između ove dve planete u Natalnom horoskopu mogu se opustiti i osloniti na svoju pronicljivost i intuiciju.

 Ovo je aspekt tajnih agenata, u ovom periodu imamo detektivski um tako da nas teško mogu obmanuti i prevariti. Inteligentno ćemo koristiti snagu i imaćemo mogućnost da mentalno utičemo na druge. Komunikacija može da bude dublja nego inače zbog uticaja Plutona. U ovom periodu možemo biti skloni i psihoanalizi, poniranju u suštinu stavri, razotkrivanje nekih misterija ili nekih tajni koje su bile skrivene od nas, možda i naše tajne budu otkrivene ukoloko ih imamo.

 Ovo nije energija površnosti, sve što se bude radilo, govorilo, planiralo ili samo razmišljalo biće na najdubljem nivou, najozbiljnije i najtemeljnije. Šta drugo može da se očekuje od analitične Device i postojanog i izdržljivog Jarca?

Ovo su dve praktične energije koje su usmerne na posao i zdravlje, jer Devica vlada 6. Prirodnom kućom, a Jarac 10. Kućom. Devica je usmerena na svakodnevni posao, rad, zdravlje, Jarac na postizanje maksimuma kad je karijera u pitanju, na uspeh i na status. Merkur u Pluton u ovim znacima dobijaju  njihovu energiju energiju pa tako možemo i očekivati najvaznije događaje u ovim životnim sferama na globalnom nivou.

Što se tiče ličnog delovanja na svakog od nas pojedinačno to opet zavisi od rasporeda polja i planeta i još ponekog aspekta u Natalnom horoskopu. Svi vi  koji imate Natalne karte možete videti koja kuća vam počinje u Jarcu i Devici i zaćete gde možete očekivati najjače dejstvo.

Kad su ovako snažni aspekti u pitanju, čak iako su kratkotrajni, jer Merkur je jedna od bržih planeta i njegovi aspekti traju tek po nekoliko dana, važno je znati kroz koje kuće prolazu u Natalu da bi se snaga umerila i iskoristila da se sa lakoćom obave neke stvari za koje bi inače bilo potrebno u običnim okolnostima mnogu truda i ubeđivanja.

Ovde reči imaju moć, ovde je ubeđivanje lakše, ovde možete mentalno uticati na druge i lakše ostvariti svoje planove i doći do cilja. Kad kažem doći do cilja, to ne zanči da treba dobru energiju zloupotrebljavati, već da dogovori i pregovori mogu teći laganije i može biti razumevanja što se kaže na prvu.

Iskoristie lepo ovaj period, razotkrite ako postoji nešto sakriveno i transformišite sve što ne valja, jer je Pluton i planeta transformacije. Sa Plutonom se lakše oporavimo od svega lošeg.

Uskoro nam i Sunce ulazi u Devicu, pa ću narednih dana pisati o tome...

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala