Venera i Jupiter - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Venera i Jupiter

Venera konjukcija Jupiter

Venera je 12.Avgusta iz zaštitnički nastrojenog Raka prešla u Lava  i sad će postati vatrena, strastvena i hrabro će nuditi ljubav, otvoreno bez stida, teatralno da svi vide, čuju i znaju kako voli Venera u vatrenom Lavu, tu će boraviti do 05. Septembra.

Venera se dobro oseća u znaku Lava, Lav je inače 5.kuća, a to je kuća ljubavi, Venera je planeta ljubavi,  šta reći, osim uživajte u narednom periodu.

Venera u Lavu zrači energijom optimizma, jer je Sunce vladar Lava i trenutno je i ono u svom sedištu u znaku Lava.

Svima je i muškarcima i ženama u ovom periodu ljubav na prvom mestu.

 

 Žene će u ovom periodu poželeti da budu lepe, obućiće najbolje komade garderobe, ulepšavaće svoje kose kao lav grivnu, staviće karmin koji mami na poljupce, poželeće da se osecaju kao kraljice. Žene će privlačiti hrabri i samouvereni galantni muškarci. Od muškarca očekuju da im pokaže divljenje i poštovanje, udvaranje na jedan otmen način. Ekstravagancija i glamur su ono što ova energija voli.

Muškarci u ovom periodu će se okretati baš za ovakvim ženama, čak iako možda njihova Natalna Venera koja je u nekom drugom znaku želi nešto drugo. Privlačiće ih žene koje otvoreno flertuju  i koje zrače optimizmom.

Lav je prirodno 5. Polje ljubavi, zabave, dece, kreativnosti, luksuza, pa Venera obasjana Suncem ovde može svašta da donese od flerta do ljubavi  vašeg života. U ovom periodu mnogi će postati emotivno hrabri i mnogo otvorenije pokazivati ljubav. Mogućnost novih susreta druženja, zaljubljivanja, ali i oni koji su u stalnim, dužim vezama ili braku u ovom periodu mogu da uživaju. Romantične večere u dvoje uz podsećanje na zajedničke srećne trenutke, možda neko bračno putovanje, udvaranje, flert kao na početku veze.

Svi mi imamo Veneru Natalno u nekom znaku pa tako ova tranzitna Venera na nekog utiče više na nekog manje, ali svakako će uticati.

18.Avgusta imamo konjukciju Venere, takozvane male sreće i Jupitera planete velike sreće, ekspanzije, širenja, pa već sami naslućujete sta nas ovih nekoliko dana dok traje ovaj tranzit može očekivati. Ovo je kratkotrajan tranzit traje nekoliko dana , ali i to je dovoljno za opuštanje i uživanje u ljubavi. Ne čekajte na ljubav , ako je nema, u čekanju prolazi život, ne vraćajte se u prošlost, oslobodite um, oslobodite srce i pustite da vam se desi ljubav.

Ovo je tranzit koji nam daje mogućnost za uživanjem, zadovoljstvom, postajemo velikodušniji, bolja finansiska situacija, jer Venera je zadužena i za novac, u svakom slučaju jedan izuzetno lep period. Pojačana sklonost ka trošenju na skupe stvari, na sebe i na druge jer je pojačana i velikodušnost, moguće odluke o veridbi, paniranje dece, zabava svake vrste, pokazivanje ljubavi na javnim mestima, da svi vide vašu ljubav. Želja za eksponiranjem, poljupci, zagrljaji, držanje za ruke.

Uživajte  i opustite se narednih nekoliko dana, volite i pustite da vas vole.

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala