Pun mesec u VODOLIJI - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Pun mesec u VODOLIJI

Danas u 8:09 pm Pun Mesec

Mesec na 18* Vodolije, Sunce na 18* Lava, Mesec I Sunce u opoziciji  I još jedan pun mesec pred nama. Ovde na jednoj strani imamo Sunce u Lavu koje obasjava i ističe pojedinca, jaca ego, ove bi svako da je u centru pažnje, a sa druge strane Mesec u Vodoliji, dusa hoće nešto drugo, ispunjena je kad je deo neke grupe. Uvek kad imamo bilo koju opoziciju teško je uskladiti energije i potrebe suprotstavljenih planeta. Uglavnom se opredeljujemo za jednu energija na štetu one druge, a najvažnije je naći skald, zlatnu sredinu, naći raznotežu u ovom slučaju izmedju ega i duše. Ovde se treba čuvati onog  « Ja , pa samo ja, po svaku cenu», jer će duša ostai prazna. Trebalo bi sačuvati svoj identitet, ali ga i uklopiti u deo grupe, jer duša hoće druženje.

Ovaj pun Mesec je kulminacija nečega što je započeto u vreme mladog Meseca 27. Jula u Lavu, ovo je kraj jednog ciklusa... Ovaj pun Mesec najviše će osetiti Vodolije, Lavovi, Škorpije i Bikovi, a i svi koji imaju neke planete u tim kućama oko 18*.

Sunce je i dalje u konjukciji sa Merkurom pa samim tim imamo i opoziciju Merkura i Meseca.

Saturn iz Škorpije pravi T-kvadrant sa Suncem i Mesecom i injkonukciju sa Rx Uranom koji je u Ovnu, pa tako u vreme ovog punog Meseca možemo očekivati još dodatnih tenzija.

Pun Mesec je već sam po sebi kulminacija nečega, energija puna naboja, još sa Merkurom može da izaove dodatnu nervozu. Moguće da nas u ovom periodu neku povredi nekim na izgled bezazlenim rečima, isto i mi možemo nekog da uvrdemo bez loše namere. Ovde važi ona rečenica « Za dušu si me ujeo». Srećom pa sve ovo vrlo kratko traje.

Strpite se, preslišajte se kad nekom nešto govorite, takodje ne uzimjte zdravo za godtovo kad vama kažu nešto što vam se ne sviđa, možda to uopšte i nisu mislili...

T-kvadrant Saturna iz Škorpije sa Suncem i Mesecom samo još dodatno otežava situaciju i dovodi do nekog zahlađenja, tera nas da na stvari gledamo crnje nego što jesu, ali je tu Uran iz ovna da malo popravi situaciju, jer je u dobrim aspektima sa Suncem i Mesecom.

Uzmite svoje Natalne karte i vidte u kojim kućama su aktuelni tranziti i znaćete šta se konkretno vama lično dešava i gde možete očekivati odredjene uticaje.

Uskoro, već 12. Avgusta , Venera ulazi u Lava... vreme je za ljubav...

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala