Danas na nebu 08.08.2014. - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Danas na nebu 08.08.2014.

Danas na nebu konjukcija Merkura i Sunca u trigonu  sa Uranom i kvadtrantom sa Saturnom...

Merkur i Sunce na 16* Lava, jedna lepa konjukcija koja nam daje mogućnost lepe i prijatne komunicacije i pozitivnih razmišljanja. Obzirom da se ova konjukcija dešava u Lavu, prirodnoj petoj kući horoskopa eto prilike da se malo više posvetimo deci, da zagrlimo svoju decu, da im pokažemo koliko ih volimo... Oni koji nemjau decu možda će razgovarati na tu temu, praviti planove... Dobar je dan i za zabavu, priče o ljubavi, prijatni razgovori sa voljenom osobom.

 

Uran na 16* Ovna pravi lep trigon sa Merkurom i Suncem pa eto još prilike za dobro , iznenadno druženje.. Često ono što je neplanirano ispadne najzanimljivije, a sa Uranom u lepom aspektu upravo imamo tu mogućnost, pa tako, ako vas pozovu , prihvatite, jer sleduje dobar provod. Uran je zadužen za razbijanje rutine bilo koje vrste, a sa ovom konjucijom pruža mogućnost za upoznavanje novih, zanimljivih, nesvakidašnjih osoba. U kombinaciji sa Merkurom dobra mentalna zabava, vesela atmosfera.

 

Sve bi bilo skoro pa idealno da danas na nebu nemamo i taj kvadrant izmedju Sunca i Merkura sa Saturnom koji je pozicioniran na 16* Škorpije. Ovaj kvadrant kod nekog može da izazove teške misli, pesimizam, neku vrstu straha, zatvaranje i povlačenje u sebe. Neko će imati potrebu da zaroni duboko u svoje, misli jer Škorpija nikako nije površna, ona zahteva poniranje u dubine, tako da ćete možda imati potrebu da duboko zaronite u mislima u nesto što nije prijatno i što vas moze oterati u pesimizam. Kod nekih ovaj aspekt može da izazove samo osećaj umora i fizičke iscrpljenosti.

 

Da biste znali tačno šta možete da očekujete od ovih aspekata morate poznavati svoju Natalnu kartu, jer ovo su uopštena tumačenja , globalno, ovde je  analiza uradjena na osnovu prirodnih polja.

 

Kako će ovi aspekti lično uticati na svakog od vas pojedinačno zavisi i kroz koju kuću prolaze ove planete i koje aspekte prave sa vasim natalnim planetama, pa shodno tomeneko će imati serece da u većoj meri oseti pozitivne aspekte, a neko će nažalost osetiti uticaj ćudljivog Saturna.

 

Kako u životu ništa nije ni crno ni belo, tako ni uticaji planeta nisu ni dobri ni loši, u raznim kombinacijama oni naš život čine raznolikim , pa zar nije to suština života...

 

Naravno kad nam je dobro svi se na to brzo naviknemo, ali kad je teško trebalo bi znati da neće biti zauvek... uvek posle lošeg sledi dobro. Optimizam i vera u bolje sutra daje snagu da se istraje , kad vam je teško obojite svoje misli veslim bojama, jer misli niko ne moće da vam oduzme. Naučite sebe da mislite pozitivno, jer kad se i dogodi nešto loše, kako se kaže «Ko zna zašto je to dobro», a vreme uvek pokaže zašto je nešto trebalo da se dogodi.

 

Želim vam lep dan i jači uticaj pozitivnih aspekata!!!

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala