Saturn u škorpiji - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Saturn u škorpiji

5 .Avgusta  Saturn trigon Kiron

Saturn je u Škorpiji od 05. Oktobra 2012, Kiron u Ribama retrogradan formiraju trigon na  16*.

Ovaj blagotvorni aspect  nam dodje kao ruka spasa, šansa za izlečenje duše, zalečenje nekih emotivnih  rana iz prošlosti, jer je Kiron rx, pa nas samim tim vraća na neku prošlost. Sada bi trebalo da smo mnogo mudriji posle Saturnovog kretanja u direktan hod i uz pomoć trigona sa Kironom da možemo na mnogo lakši i mudriji način da prevazidjemo neke emotivne probleme, da se bez teškoca suočimo sa strahovima i na jedan ozbiljan i odgovoran način dodjemo do rešenja.

Da biste znali u kojoj sveri života možete da očekujete pomoć ovog aspekta potrebno je da poznajete svoju natalnu kartu i vidite kojim kucama tranzitiraju Saturn i Kiron, tada ćete jasno znati gde se nudi pomoć i olakšanje.

Saturn u Škorpiji  temeljan , mudar, disciplinovan naterace svakog od nas da zavirim dublje ispod površine i vidimo šta je to što nas boli , tišti I muči, a kiron je tu da sve to zaleči i oslobodi nas strahova. 

Ovaj tranzit će potrajati malo duže, pa ne propustite priliku da ga iskoristite i olakšate sebi, oslobodite se strahova i zalečite tamo gde boli.

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala