Uran u OVNU - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Uran u OVNU

Od 22.jula Uran u Ovnu kreće retrogradno
Dok je išao napred energija je išla ka spolja, bavili smo se više globalnim stvarima i našim problemima u okviru opšteg i globalnog...

Sada će ta energija biti usmerena ka unutra, ka nama LIČNO... I to su već UZBUĐENJA u najavi... Razbiće on našu kolotečinu, rutinu negde na šokantan način.

Od svih kretanja UNAZAD kretanje Urana unazad donosi najviše uzbuđenja, preterivanja... Ponekad je Uran i prilično destruktivan.... Sve što smo uzimali zdravo za gotovo, tamo gde smo se opustili, ušuškali i uljuljkali sada je Uran tu da nas prodrma.... Krenuće i neke PROMENE... Prosto ćemo morati svoje živote da razmotrimo, revidiramo... Ovo se pre svega odnosi na neke ODLUKE koje smo doneli u PROŠLOSTI i neke IZBORE koje smo napravili... Posebno one odluke i izbori koji su bili pogrešni.

Dakle bićemo usmereni na konkretne stvari i probleme.
Sve naše potrebe za slobodom i individualnošću pre svega, sada će doći do izražaja... Sve ono iz prošlosti (Rx) što nismo doveli do kraja, sada će izaći na površinu... Ta potreba za slobodom koju niste izveli do kraja sada bi mogla da bude tu... Ako prepoznate o čemu se radi, ako prepoznate ovu potrebu lakše ćete se i nositi sa ovom energijom... Predupredićete niz neobičnih događaja ako budete imali kontrolu nad svojim životom... Budite iskreni prema sebi u otkrivanju onoga što ne valja u vašim životima, gde je potrebna sloboda i oslobađanje, šta niste uradili kako treba... jer sada ćete imati priliku da to ispravite.... Ili ćete to vi uraditi ili će Uran uraditi za vas... ovo drugo je poprilično nepredvidljivo!!!


Retrogradni Uran je tu da nas malo vrati unazad da se suočimo sa stvarima koje nas sprečavaju da do odeđenih promena dođe. Na to gledajte kao NA PORAVNI ISPIT.

Vreme kretanja Urana unazad je vreme za introspekciju, za unutrašnje samoposmatranje.

Vreme u kome treba da saznamo šta je to što nas sprečava da do neophodnih promena dođe, da otkrijemo šta je to što nas koči i sputava... šta ili ko?

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala