Dnevni aspekti - Natalna Karta - Izrada natalne karte, tumacenje, uporedni horoskop, sta me ceka u buducnosti

   

NAS radio CH

Najčitanije

Prijatni aspekti – duga posle kiše

Krajnje je vreme bilo da se malo situacija na nebu poboljša, pa dočekali smo i to. Od petka smo pod uticajem pozitivnih aspekata i tako će biti tokom cele sedmice. Najpre u petak konjukcija Sunca i Urana, zatim je Venera 15.aprila krenual direktno. U ponedeljak Venera sekstil Mars i u istom danu Sunce trigon rxSaturn. U sredu Sunce prelazi u Bika gde se narednog dana sastaje sa rxMerkurom u konjukciji…

Opširnije...

Pun Mesec i retrogradne planete

Ovaj Pun Mesec je u Vagi, vladarka Venera je još u retrogradnom hodu. Saturn je krenuo retrogradno 6.aprila , Merkur 10.aprila, uskoro i Pluton kreće retrogradno. Ovo je vreme neke kulmninacije koja je sasvim izvesno duboko povezana sa prošlošću. Tamo gde vam tranzitiraju ove planete kako i to gde je Pun Mesec pokazaće o čemu se konkretno kod vas radi i koju će to prošlost ovaj Pun Mesec osvetliti…

Opširnije...

Retrogradna Venera u Ribama

Venera je ove godine već boravila u Ribama i to od 03.januara do 03.februara, ali zbog svog RETROGRADNOG hoda u koji je krenula sa 13* Ovna sada se ponovo vraća u Ribe. Venera u Ribama je u egzaltaciji (dobrom dostojanstvu), ali zbog retrogradnosti sada je slika malo drugačija. Venera će biti RETROGRADNA do 15.aprila, a u Ribama ostaje do 28.aprila, iz retrogradne senke izlazi 18.maja.

Opširnije...

Kretanje planeta u aprilu 2017.

Posle dosta zastoja u finasijama i ljubavi svi u novom mesecu očekuju nešto bolju situaciju i pomeke na bolje. Planete su i tokom aprila još u fazi koja ne donosi niša konkretnije , naprotiv u prvom delu meseca još planeta kreće u retrogradni hod što uslovljava još usporavanja. Tek u trećoj dekadi aprila meseca možemo očekivati neke vidljivije rezultate i konkretne promene i pomake na bolje. Do tada strpljivo uz analizu postignutog i neku vrstu rekapitulacije.

Opširnije...

e-mail novosti

Ako želite da dobijate Astrološke novosti na vašu e-mail adresu, upišite Vaše ime i adresu u polje ispod i na taj način ste se prijavili.
Sve novosti koje obavljujemo na sajtu Ulepšajte budućnosti biće Vam dostavljene na adresu koju ste upisali. Hvala